בוקר טוב

בוקר טוב

אתמול לא הייתי פה , יצאתי מהבית ב7 וחצי בבוקר וחזרתי ב8 וחצי בלילה יום לימודים ארוך עם אחי במחלקת השתלות מח עצם בתל השומר "פתחנו תיק '" ים של טיולים בבית החולים לצלם מצב שבו הוא נכנס לטיפול המון שנים לא הייתי בתל השומר, הוא הפך לעיר , מזלי שהכרתי קיצורי דרך צריך שם קלנועית כדי להגיע מקצה לקצה , הלכתי בשביל שנה והיום יחליטו מה ומתי עושים ואני בכוננות , כי אצטרך להיות איתו באשפוז לפעמים נשאלת השאלה , למה מעריכים את הבריאות רק שמאבדים אותה

בוקר...../images/Emo42.gif

שולחת איחולי בריאות והחלמה מהירה |תמיכה|
אני נפלתי חזק היום,שוכבת במיטה אחרי שקמתי לא מרגישה טוב ובכל זאת הלכתי לגן כי חסר מלא אנשי צוות, ובדרך הקאתי 3 פעמים אז עשיתי אחורה פנה וחזרתי הבייתה,בדרך הקאתי עוד כמה פעמים
. עכשיו אני בבית,במיטה,עם חום שעולה ועולה למרות אקמול שלקחתי,נרדמת ומנמנמת מפעם לפעם,לא ממש בפוקוס. יהיה בסדר...העיקר הבריאות לכולנו

תגיעי דחוף לרופא

יכול להיות שהנפילה גרמה לזעזוע במוח אל תשקעי בתרדמת אלא דחוף קחי את עצמך לרופא הפוקוס רק מחזק ת התצחושה שלי שיש פגיעה במוח שלך קומי תקראי לבחור ותגיעי מהר למיון

זה צורת הבעה,לא נפלתי באמת ../images/Emo13.gif

תודה על הדאגה נסיכה
פשוט לא מרגישה טוב,נכנסתי וישר הלכתי למיטה.

תקפידי לשתות שלא תתיבשי

ההקאות המרובות לעיתים מעידים על התיבשות אז לשתות במנות קטנות מדי פעם עד החום ירד

אופירA

New member
מנהל
נשאלת עוד שאלה

למה אם את הולכת ליום לימודים ארוך עם אחיך בבתי חולים, אין לך מקום לביקור קצר אצל הבנות שלו, במשך שנה. למה הקשר חד צדדי בצורה כל כך תמוהה?

זה חד צדדי

את צודקת , לצערי הוא חולה סרטן כרוני שהפך לאקטיבי הוא , שהולך לבד לקבל טיפולים באשפוז יום או שאני הולכת איתו הוא שהוא הולך לבד , ושהוא הרגיש לא טוב בקש בואי איתי אז הלכתי ופה הוא התבקש להביא בוגר אחראי כי זה לפתוח תיק לטיפול החלפת מח עצם עצמי האשה מטפלה בילדה הקטנה בכתה א, והבנות הגדולות אחת עובדת שניה בכתה יב הבן בצבא רחוק מהבית אולי הם ילוו אותו שהוא יתאשפז , אבל לפתוח תיק ולבדיקות רצו בוגר אחראי שיתלווה איתו אצלו אני התחליף לאמא , ראית אמא אומרת לא לילד שלה , לצערי אני גדלתי אותו מיום שנולד אז הפעם לא התאים להגיד לא באה איתך , באשפוז עצמו נתחלק בשמירה עליו , כי האשפוז זה משהו כמו חודש בבית החולים בחדר מבודד ורק אחד מהמשפחה מותר להיות איתו ,ורצוי שזה משהו שלא מטייל בין חולים , כי הספירות שלו יורדות לגמרי , אני יותר פנויה מאשתו ללוות אותו רואה החיים לפעמים יש קטעים שאת צריכה להיות חכמה לא רק להיות צודקת הוא אח שלי האחד היחיד אני לא כועסת עליו , הסיפור עם הילדים נולד בגלל אשתו , שהם יגדלו הם יקבלו החלטות לבד , וזו תהיה בחירה שלהם אם לבקר את דודה או לא הקטנה מאד אוהבת אותי, ואני בטוחה שהיא תגדל אראה אותה יותר

אופירA

New member
מנהל
ולאח אין סמכות או דיבור עם אשתו?

אין לו יכולת לגשר על הסכסוך, באופן שלא ייגבה המחיר של מניעת הקשר עם הבנות והבן? אין גורם מבוגר שיכול לדבר עם האשה על נושא מניעת הקשר? אין לך דרך לקחת אחריות בעצמך על הנסיבות שהביאו למניעת הקשר, ולנסות לשנות אותן מהצד שלך?

זה בינו לבינה

איך כתבת לא להיות צודק להיות חכם בחיים אז לכל הגדולים יש סלולרי 8וניתן ליצור קשר ישיר הוא עובד למרות המחלה כי הוא מפרנס יחיד זה לא פשוט עבורו ולמען שלום הבית שלו , אני שומרת על השקט , את הקטנה הוא מביא מתי שיכול לצערי אנחנו יתומים מאב ואם, ידוע שיחסים בתוך משפחה עוברים שינויים שההורים נפטרים והמשפחה מתפרקת , כל אחד מתכנס במשפחה שלו

למעלה