בוקר טוב

בוקר טוב

כתבתי בקומונה היום אני מחכה לערב שבו יתחיל השידור של רוקדים עם כוכבים ואני אביט ברוקדים בנשימה עצורה ,וארקוד בנשמה ובנתיים רוצה לקום למטבח להכין משהו חם קטן לאכול ואז למקלחת כייפית ולהתחיל יום נוסף עם חיוך וצפייה ובדרכי להכין כוס תה חם וטעים ושולחת את זה לתפוז הפסיקה אספקת החשמל לאיזור שלי אז הבנתי כמה אנחנו תלוים באספקת החשמל וכמה בתלות שלנו באספקת החשמל היא מדהימה בלי רדיו טלויזיה ומחשב והבית שקט מאד רציתי להכין משהו חם לשתות שוב התלות בחשמל וגם הטלפון הוא אלחוטי , מזל שיש אחד קוי שמחסור התקשרתי ל103 ואמרו תקלה באספקת חשמל צפי לסיום התקלה בשעה 2 , אבלהפתעתי ב12 חזרה אספקת החשמל עם הפיפסים של החדשות זהו אפשר להתפנק על כוס תה חם כדי לשחרר את הגרון ולהקל על הצננת הזו שלא עוזבת אותי כבר שבועות

שאלו אותי אתמול

מה גורם לך להתענג ? ואני נתקעתי עם קושי לענות לא שמתי לב לעובדה שבשנים האחרונות השתנו החיים כך שהמילה הזו יצאה מחיי התמקדתי במה שעושה לי טוב בחיים , לא מחפשת את העונג של החיים היו ימים כל כך קשים שהורדתי ציפיות מהיום יום שלי עושה רק מה שחייבת , ובורחת לשינה המתוקה , בורחת מהמציאות אולי אף פעם לא חפשתי להתענג , כי הייתי עסוקה במטלות החיים לא נשאר כח למשהו אחר כל הלילךה המוח היה עסוק במחשבה מה זה לענג ? מה גורם עונג ? יש לכם תשובה לשאלה הזו

בא לי

נזכרתי בטבילות במרחצות המים בחמי יואב (שבהם טבלתי עד עשיתי התקף לב ) שלויותי את אמי עם החברה מהמועדון של המתנ"ס אחת לחודש ששחררו את הכאב בצוואר ובגב , ועשו כל כך טוב לעצמות שלי כיום יודעת שאסור לי זה סיכון בריאותי ואצטרך לשאול רופא לקבל אישור והיום בא לטבול באמבט של מים חמימים עם שמנים ארמותרפיים ככה לשקוע במים בלי לחשוב על כלום , בא לי להנות מהמים החמים סביבי כבר שנים לא עשיתי את זה , וזוכרת כמה קשה היה לקום מהמבטיה , החלקתי חופשי, ורק בעזרת החבר ( שהיה איתי ) רק שהתעורר מהשינה הוא הצליח לעזור לי לרוקן את האמבטיה ולצאת אחרי מאמצים רבים איך שהוא לקום מהרצפה למיטה , הרוגה מהמאמץ וכולי עם שרירים תפוסים מאז הסתפקתי בטבילות בחמי יואב עם אמא והחברה מהמתנ"ס

חמי יואב לא זכורה לי כחוויה מרנינה ../images/Emo13.gif

הייתי שם בצבא, לקחו אותנו ליום כיף שם, בתור חיילים מצטיינים
כיף ממש זה לא היה, ציפיתי לבריכת שחיה, לשחות בכיף, בסוף הגענו למקום עם בריכות לטבילה שנודף מהן ריח של ביצים. אני אישית לא ממש אהבתי. במקום זה הייתי מעדיפה את הג'קוזי שאהבתי לטבול בו בקאנטרי קלאב שפעם הייתי מנויה בו..

זה טוב למי שכואב

הטבילה במים הללו משפרים את התפקוד של הפרקים והעצמות אחרי הטבילה אין כאבים ראומטים בגוף נסענו בחורף לא בקיץ אבל מאחר ואמי היתה צריכה השגחה צמודה אמרו לה את לא באה בלי הבת אז באתי לשמור עליה , ובדרך נהנתי מהטבילה , היה לי כייף ובפעם האחרונה הרגשתי לא טוב כיח לחץ הדם עלה חזק ובאמת אחרי זה היה אצלי התקף לב קל ולא נסענו יותר לשם יש שם הנחיה שאסור לבעלי לחץ דם גבוה אישור לטבול במקום

אחד הדברים שמסבים לי עונג

הוא טיול לאורך הטיילת של תל אביב ליד הים, בייחוד בשעות הערב. ולפעמים גם ממשיכה בטיול לנמל יפו או בסמטאות יפו העתיקה. חשבתי על זה כי זה אחד הדברים שאצטרך לוותר עליהם אם אעזוב את תל אביב, משהו שחשבתי עליו, בעקבות העלאת שכר הדירה. עכשיו אני חושבת האם תוספת של 400 ש"ח בחודש שווה את הוויתור על התענוג הזה (ועל עוד יתרונות שבלגור בתל אביב)...

העיר ללא הפסקה

תחשבי על הפעילות שיש לך באיזור ת"א חושבת שזה שווה את התוספת אם את יכולה כלכלית לשאת אותו כי ת"א היא המקום לפעילות חברתית תוססת תחשבי כמה העלות להגיע לעיר הגדולה ממקום התחליפי וגם הנסיעה לעבודה וחזרה , העלות המשתנה עקב מעבר הדירה זה חישוב כלכלי נטו , תחשבי ותקבלי את התשובה הנכונה עבורך

דווקא העבודה הייתה אחד השיקולים שלי לעזוב

כי אני עובדת באזור התעשיה של חולון. לכן חשבתי לעבור לגור בחולון. במחיר הנוכחי של הדירה שלי, אני יכולה לשכור דירה יותר גדולה בחולון. מצד שני באמת קשה לי לעזוב את תל אביב אחרי 8 שנים שאני גרה בה וכל הפעילויות שיש לי בה. והדירה הזאת עדיין זולה, גם אחרי ההעלאה היא עדיין בגדר מציאה, כשמדובר בתל אביב.

תשמעי יפה שלי

העיר ת"א מקבלת בודדים יותר טוב מכל עיר אחרת לא בחינם האנשים החיים לבד בה בטחוזיפ פי 3 מכל הערים האחרות והיא ערוכה לפעילות 24 שעות ביממה , אני לא מסתדרת בה כי אני יותר ספונה בבית , מסתפקת במחשב אבל את אשה יוצאת לעולם , פוגשת באנשים , פעילה מאד חולון היא גם עיר נחמדה , תנסי לבדוק , ותחשבי את מחירי הנסיעות בהתאם כי התחבורה הציבורית לחולון יחסית טובה , אבל העלות היא הקטע דודתי חיה בחולון שנים רבות ומאד מרוצה מהעיר וממה שהיא מציעה ולגבי הים יש את הטיילת בבת ים לא רחוק מחולון

כרגע אני נוסעת כל יום

מתל אביב לחולון לעבודה. אם אגור מספיק קרוב לעבודה זה יחסוך לי את הנסיעות (אם אגור מספיק קרוב כדי להגיע ברגל או באופניים). כך שמהבחינה הזאת זה יהיה יתרון. לגבי הים בבת ים, האזור של חולון שגובל עם בת ים רחוק מהעבודה שלי, לכן אני לא אגור באזור הזה. ועדיין יש את היתרונות שבלגור בתל אביב. איפה עוד חוץ מתל אביב אני אוכל לעשות קניות של הרגע האחרון ב-22:30 בלילה כפי שאני הולכת לעשות עכשיו?

רואה

אמרתי לך ת"א עיר ללא הפסקה מתאימה לבודדים שצריכים לעשות הכל לבד תגידי אמרתי לך שאני אוהבת את צורת החשיבה שלך מתה לפגוש אותך, ונשבעת לך ישר חיבוק דובי גדול , מלא באהבה שומרת במיוחד בשבילך

שאלה מעניינת,אהבתי ../images/Emo9.gif

עונג בשבילי זה לראות שמשהו שהשקעתי והתאמצתי נושא פירות ומצליח
, עונג בשבילי זה למצוא את השקט שלי עם עצמי-אם זה בבית קפה,אם זה בשופינג עם עצמי, אם זה סתם לראות מרתון סדרות בטלויזיה. עונג בשבילי זה לבלות עם הבחור
.

שאת שמחה

אני שמחה יותר , כי ידעתי שאת ילדה המחוברת לאור ואהבה העונג שלי זה לחבק ילדות מקסימות כמוך, שהופכות לנשים צעירות ומוכשרות העינג הכי הכי שלי זה להחזיק תינוק בידיים ולראות אותו גדל מולי ושהוא מזהה אותי ומחייך אלי אני ישר בשמים

למעלה