בוקר טוב

אל תישא את שם ה-../images/Emo109.gif לשוא...

יוצאים ממנו אחלה סטייקים. מאותה סיבה לא נשווה את החמאס לנבלות...

Rtitan

New member
הנבלות ממתינות לי למחר אחר הצהריים...

סופ"ש ארוך הפעם...
.

קח אוויר...

רק בבקשה בלי החומר הזה על הבוקר...
...ושתדע לך שאנקרה בכלל לא על הכוונת - אנחנו הולכים ישר על הגדולות... מוסקווה וושינגטון. נראה לבין-לאדן איך עושים ת'עבודה נכון.

Rtitan

New member
בפעם האחרונה שזה החל ככה...

הבית לידי הבית שלי חטף פגיעה ישירה...

ליבליב1

New member
כן, גם בעבודה אצלינו... ../images/Emo4.gif

שישארו פתוחים - על כל מקרה שלא יהיה....

Rtitan

New member
כל הסיפור לא ברור לי לחלוטין... ../images/Emo115.gif

ידעתי שהברמנית במועדון ההוא עירבבה יותר מדי - עכשיו מתברר אני עוזב את הבית לחמש שעות, חוזר - והעולם כמרקחה. בינתיים, התמונות שמשודרות כאן לא מי יודע מה כייפיות לעיניים ישראליות - אבל מאחר ואף אחד לא באמת יודע מה קרה שם, היכן הכל קרה ואת השתלשלות העניינים - עדיף לשתוק בינתיים, להעביר את הפצועים לטיפול ולתת למי שיש לו את המידע להגיע למסקנות מקצועיות. כתושב הצפון בהפסקה - אני מבין שהורו לפתוח מקלטים - מה שלא מפתיע אותי - וזו נראית תגובה במקומה ונראה לי שבמקום לתת פרשנויות על מה שאף אחד לא יודע - כדי להבין שצפויים לנו ימים קשים בקרוב, בתקווה שנעבור אותם בשלום. איך אני הולך להירדם כשהילדים שלי שם... זו שאלה טובה...
.

Rtitan

New member
סך הכל הסיקור ב-CNN היה מאד פרווה...

הראו וידאו של חיילים שיורדים ממסוקים ויש בלגן גדול על הסיפון... הראו כמה עשרות מפגינים שמכלים זעמם בבניין הקונסוליה בתורכיה וחוצמזה כאן מאד עסוקים בכתם הנפט במפרץ מכסיקו ובעונת התיירות שעלולה להינזק ולגרום למיליוני דולרים הפסדים - דולרים באים לפני כמה ספינות באגן המזרחי של הים התיכון... הסיקור של מה שקרה עם המשט תפס 5 דקות. קודם הגעתי בדיוק באמצע דיווח דומה וחשבתי שזה הרבה יותר רציני ממה שזה נראה כעת.

למעלה