בוקר טוב

בוקר טוב

במקום לשחק 'בול-פגיעה' בלב ים מגיעים איתם למגע. ...ועוד מכינים לכבודם אוהלים עם שרותי הסעדה ולינה. בהצלחה

rrredshay

New member
אני הייתי מארגן משט של חיל האויר

לתורקיה.... נראה אם הם יתנו לנו להכנס ככה כמו שהם מצפים מאיתנו.....

gazit16

New member
מה קורה איתכם הבוקר?...

לאן נעלמה האנושיות?..אל תשכחו שהפעולה בוצעה מחוץ למים הטרטוריאליים של מדינת ישראל, אנחנו נצטייר רע מאוד בכל העולם בכל מקרה, ועדיף לדעתי היה להיות חכמים יותר, אפילו במחיר 'צודקים', ותחשבו על זה...

מאוד מפתיע ../images/Emo12.gif

מעניין איזו הסתברות נתנו במערכת הביטחון לתרחיש שכזה אם בכלל. אני בכל אופן ממש הופתעתי מזה. מצד שני לאנשים האלו אין גבולות, אין חוקים ואין פרות קדושות

בוקר אור, חזרתי מח"ול../images/Emo160.gif

היה מהים, עדיין לא מעכלת כל מה שעשיתי וראיתי . נהנתי עד מאוד, הולכת לישון קצת ואחזור להתעדכן בחידושים ובשינויים.

Rtitan

New member
תגעגענו!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

טוב לראות אותך בחזרה!!

אף אחד לא מטביע פה בלי אישור שלי !!

כמו בגירושים גם כאן,יש מגבלות לכוח ואחריות שמגיעה בצידו. עם כל הרצון והיכולת ללמד את חסידי אומות העולם שעל הספינות האלו לשחות שחיה צורנית בלב ים,אסור לנו להגרר לפרובוקציות שלהם. זו בדיוק המטרה שלהם,להציג את ישראל באור המסויים הזה בפני העולם. אז אנחנו נהיה מאופקים וננטרל את התפוח אדמה הלוהט הזה ונעביר אותו מיד ליד עד שהוא יתקרר. אם נקח אותו ונעיף אותו בחזרה ישר לפרצוף שלהם זה יהיה מעשה שיהיו לו תוצאות קשות עבורנו. כרגע יש ידיעות על אנשים שם שחטפו נשקים מהלוחמים שלנו ופתחו באש על כוחותינו,וזה בדיוק מה שהם רצו,סערה תקשורתית ומיקוד תשומת לב העולם למשט הפרובוקטיבי שלהם.ותמונות של גופות עושות את העבודה מצויין. ארדואן הדו פרצופי השיג את מבוקשו,וכעת ישראל שוב נמצאת כמטרה לחיצים שלו. מקווה שהוא באמת יחבור לציר הרשע הנוכחי עם סוריה,איראן והחיזבאללה. ככה במלחמה הבאה הקרובה עלינו לטובה,אנקרה גם היא תתווסף לבנק המטרות של חיל האוויר הישראלי. נראה לי שהפעם ה"שגעון " הישראלי מעופרת יצוקה יעלה גם הוא מדרגה לאור ריבוי החזיתות והצורך להכריע את המערכה כמה שיותר מהר לאור לקחי המלחמה הקודמת,ככה שהכוח שיופעל מצידנו יהיה חסר פרופורציה לחלוטין. ירי מסיבי של טילים ארוכי טווח מצד חיזבאללה,קסאמים מארגוני הטרור בשטחים,הצטרפות של איראן וסוריה למאבק העתידי,והתוספת של תורכיה זה לא מצב שישראל יכולה להתמודד איתו לאורך זמן ובטח שלא בכוחות עצמה. לכן הכרעה של מערכה כזו בזמן קצר היא הכרחית ואף קיומית לישראל. שינסו אותנו. לפי הערכה אישית שלי,המגירות של תוכניות המגירות כבר נפתחו..... לא מדובר פה בכמה זילזאלים מכיוון לבנון.אלא במלחמה כוללת שעלולה להתלקח בין ישראל לכמה וכמה מדינות עויינות עם כוח אש שיכול לשתק את החיים בישראל במקרה הטוב,ובמקרה הרע לגבות אלפי הרוגים ופגיעה ביעדים אסטרטגיים במדינה. ראינו איך זה התחיל, מפחיד לחשוב לאן זה עלול להתפתח. בזמנכם החופשי תנקו את המקלטים. אני יודע שאותה,אני לא מכניס למקלט שלי.

rrredshay

New member
חחחחח על הסייפה...

לגופו של עניין, אני חושב שאנחנו פשוט נופלים שוב ושוב בהסברה שלנו. במקום לצלם את כל מה שקרה שם מהזוית שלנו ולהראות לעולם בזמן אמת, אנחנו נותנים לאל ג'זירה לעשות את זה. אפשר לנסות לשלוח משט גומלין לטורקיה ולראות איך הם יגיבו...

נראה אותם

מטבעים את מג'יק 1 עם עם מומי המלך וכל החייבר השכונתי שעל הסיפון. לא,באמת,נראה אותם. גם ככה זה נראה כמו תיבת נוח,זוגות זוגות של חיות....... ואררט זה בתורכיה אם אני לא טועה,אז היא בסך הכל חוזרת לנמל הבית. אין מצב שישראל תתנגד או תגיב לזה.

Rtitan

New member
לא כל כך מהר...

תצחקו תצחקו - נכון שזה לא ממש נוח מבחינה הסברתית, אבל מצד שני - יש גם יתרונות לא מבוטלים לגישת "הישראלים עם סבלנות אפס!" זה שמשרד ההסברה שלנו שווה לת%^ - זה לא חדש, אבל גם ככה - נחטוף צעקות, יהיה בלגאן (שזה לא חדש - אחרי עופרת יצוקה שבה מפקד הכוחות הבריטיים באפגניסטן אמר שישראל סיכנה את חייליה ועשתה דברים שפשוט לא יעשו מבחינה צבאית כדי לשמור על חיי אזרחים בעזה - חטפנו על הראש), נחטוף חזק על הראש (וכאן מרגישים את זה אחרי מקרים כאלו - תהיו בטוחים. באוניברסיטת ארווין לא רחוק מכאן יש תא ערבי מאד חזק) אבל מצד שני... יזהרו להתעסק איתנו - גם אם יגידו ויתלהמו, יחשבו פעמיים לפני ישארגנו עוד משלחת "פעילי שלום"... עכשיו - רק רפואה שלמה לחיילים שנפצעו, ושהמצב לא יחמיר יותר.

רעיון מצויין

נשלח אליהם את פעילי השלום שלנו. ברכבות, היישר מההפגנות בבלעין, נעלין וסילוואן

Rtitan

New member
משפט השנה ב-YNET...

"דוברי חמאס כבר מאשימים את ישראל בביצוע פעולת טרור ימית..." הלך החזיר והתלונן על הריח...

למעלה