אף אחד לא מטביע פה בלי אישור שלי !!
כמו בגירושים גם כאן,יש מגבלות לכוח ואחריות שמגיעה בצידו. עם כל הרצון והיכולת ללמד את חסידי אומות העולם שעל הספינות האלו לשחות שחיה צורנית בלב ים,אסור לנו להגרר לפרובוקציות שלהם. זו בדיוק המטרה שלהם,להציג את ישראל באור המסויים הזה בפני העולם. אז אנחנו נהיה מאופקים וננטרל את התפוח אדמה הלוהט הזה ונעביר אותו מיד ליד עד שהוא יתקרר. אם נקח אותו ונעיף אותו בחזרה ישר לפרצוף שלהם זה יהיה מעשה שיהיו לו תוצאות קשות עבורנו. כרגע יש ידיעות על אנשים שם שחטפו נשקים מהלוחמים שלנו ופתחו באש על כוחותינו,וזה בדיוק מה שהם רצו,סערה תקשורתית ומיקוד תשומת לב העולם למשט הפרובוקטיבי שלהם.ותמונות של גופות עושות את העבודה מצויין. ארדואן הדו פרצופי השיג את מבוקשו,וכעת ישראל שוב נמצאת כמטרה לחיצים שלו. מקווה שהוא באמת יחבור לציר הרשע הנוכחי עם סוריה,איראן והחיזבאללה. ככה במלחמה הבאה הקרובה עלינו לטובה,אנקרה גם היא תתווסף לבנק המטרות של חיל האוויר הישראלי. נראה לי שהפעם ה"שגעון " הישראלי מעופרת יצוקה יעלה גם הוא מדרגה לאור ריבוי החזיתות והצורך להכריע את המערכה כמה שיותר מהר לאור לקחי המלחמה הקודמת,ככה שהכוח שיופעל מצידנו יהיה חסר פרופורציה לחלוטין. ירי מסיבי של טילים ארוכי טווח מצד חיזבאללה,קסאמים מארגוני הטרור בשטחים,הצטרפות של איראן וסוריה למאבק העתידי,והתוספת של תורכיה זה לא מצב שישראל יכולה להתמודד איתו לאורך זמן ובטח שלא בכוחות עצמה. לכן הכרעה של מערכה כזו בזמן קצר היא הכרחית ואף קיומית לישראל. שינסו אותנו. לפי הערכה אישית שלי,המגירות של תוכניות המגירות כבר נפתחו..... לא מדובר פה בכמה זילזאלים מכיוון לבנון.אלא במלחמה כוללת שעלולה להתלקח בין ישראל לכמה וכמה מדינות עויינות עם כוח אש שיכול לשתק את החיים בישראל במקרה הטוב,ובמקרה הרע לגבות אלפי הרוגים ופגיעה ביעדים אסטרטגיים במדינה. ראינו איך זה התחיל, מפחיד לחשוב לאן זה עלול להתפתח. בזמנכם החופשי תנקו את המקלטים. אני יודע שאותה,אני לא מכניס למקלט שלי.