בוקר טוב.

shelinka12345

New member
בוקר טוב.

אני מקווה שאוכל לשמוע את דעתכם או לקבל ייעוץ בקשר למה שאכתוב פה. אני בת 21 אוטוטו וחבר שלי אוטוטו בן 20, הוא חייל שמשרת בבסיס סגור וסוגר שבת פעם ב3 שבועות. בעצם הכרנו בבסיס, ביום שהגעתי להשתחרר. מאז באמת שהכול התנהל בצורה מושלמת, אבל בחודשיים, שלושה האחרונים התחלנו לריב קצת פה ושם. הריבים בעיקר מגיעים ממני, אפשר לומר שאני סוג של פרפקציוניסטית (מה שאני חייבת לשנות) ואני פשוט מצפה להרבה. הוא מקסים ונותן לי הרבה. אמנם הוא חייל ואין לו הרבה כסף לקנות מתנות פה ושם, אבל החום והאהבה שלו מספיקים. ביום שבת אחה"צ דיברנו קצת ופתאום הוא העלה את הנושא שהקשר שלנו זה כבר לא מה שהיה, שהוא אוהב אותי אבל לא כמו פעם, שאני צריכה לתת לקשר שלנו קצת ספייס ושיהיו גם געגועים. כנראה שהוא רצה לסיים את זה, בכיתי המון וביקשתי עוד צ'אנס, והוא הסכים. בעיקרון, אנחנו גרים במרחק של כשעה נסיעה אחד מהשני, אז לפעמים בימי חמישי שהוא חוזר הביתה מהצבא אנחנו ישר נפגשים לסופ"ש. הוא צודק אבל קשה לי להרפות. באותו עניין, אני שולחת לו המון הודעות ביום, אני פשוט לא יודעת איך להמעיט. זה כאילו שאני רוצה שהוא יחשוב עליי 24 שעות ביממה או שיתעדכן במה קורה איתי. אנחנו מדברים בטלפון בערך פעמיים ביום ויש פעמים שזה מעצבן אותי. ומפה מתחילים הריבים. אני צריכה שתעזרו לי לשלוט ב"כעסים" שלי וללמוד איך לפתח את הצ'אנס הזה לקשר מקסים כמו שהיה בהתחלה. תודה. :)

"וביקשתי עוד צ'אנס, והוא הסכים".

פה הבעיה. כלל מספר 1: כשמישהו רוצה להיפרד, בחיים אל תתחנני ואל תבקשי צ'אנסים. תני לו ללכת. את צריכה לעזוב את הקשר הזה, אין מה להציל. אם תישארי איתו תמיד תהיי בעמדת החולשה. עזבי. לא נורא- ככה לומדים!

shelinka12345

New member
אבל הוא כן אוהב אותי

ולפי מה שזה נראה כרגע הכול בסדר.. לא כדאי לנסות עוד פעם אחת?

מריוס זכריה

Member
מנהל
תתחילי בזה שתפסיקי לשלוח לו הודעות במשך היום

את מעיקה עליו, ודבר כזה מוציא את החשק מהקשר הכי טוב. יש כאלו שיקראו לך "קרציה", ואני כותב את זה לא כדי להעליב אותך אלא כדי שתהיי מודעת איך את (קרוב לוודאי) נתפסת. מה שבעצם בעייתי אצלך הוא המחשבה המופרכת כאילו הבחור שלך הוא הפתרון לכל הבעיות שלך בחיים - והוא כמובן לא יכול ולא רוצה ולא צריך להיות. ברגע שתפסיקי לשלוח לו הודעות תתחילי להרגיש משהו בפנים אוכל אותך. במשהו הזה את צריכה לטפל בעצמך, ולא להפיל אותו עליו. את יכולה לטפל בו באמצעות ספורט, עבודה, לימודים, חברות, התנדבות, נקיונות, קריאת ספרים - ואם כלום לא עוזר, וזהלא מרפה - ללכת לטיפול פסיכולוגי. אבל להפיל הכל עליו - זה לא עובד.

seeyou

New member
לשלוט בכעסים?../images/Emo4.gif

לערכתי,זה קשור בטבע של העדם ולרוב קשה לשנות תכונות ב-DNA ברור שיש הרבה קורסים שבעזרת משמעת עצמי ניתן "לשפר" דברים הטריק הפשוט זה לספור עד 10(לפחות) לפני שפותחים את הפה דבר אחר עקרוני שאת צריכה להפנים-אין שום דבר(תרגיל) שיכול להחזיר את הקשר המקסים כפי שהיה בהתחלה תמיד כול ריב-אימות משאיר עיקבות-שריטות-סדקים) יוסי

shelinka12345

New member
תודה לכם.

אני חושבת שמהיום אני פשוט אפסיק לשלוח כל כך הרבה הודעות או להתקשר, וכך אני אראה בעצם אם הוא באמת מתקשר ומעוניין בי או שלא. תודה.

קשר עם חייל

את מתארת כמה דברים בו זמנית. קשר א-סימטרי (את בחוץ, הוא בצבא. קרבי?) שבו הזמינות שלך לקשר היא הרבה יותר גבוהה משלו. את מנסה "לפצות" על חוסר הזמינות הפיזית והתקשורתית שלו בהצפה מצידך. את מתרגזת, כי את מצפה לאותה אינטנסיביות שאת יוצרת וזקוקה לה. הוא מצידו לא יכול לעמוד בקצב שלך. והוא לא פנוי לזה באותה מידה. הקשר איתך בוודאי חשוב לו, זה מחמם לו את הלב כשהוא רחוק מהחיים האזרחיים והוא מחזיק אותו בהמתנה דרוכה וצפייה, אבל התסכול שלך מבלבל ומציף, ויתכן והוא רואה שאת לא מסתפקת במה שהוא מסוגל לתת כרגע ושולח אותך לדרכך. למצוא מישהו יותר זמין (פר אינף). כדי להמשיך בקשר את צריכה להבין את המצב, להבין שהוא לא מסוגל להעניק את תשומת הלב ברגע שנוצר הצורך (אצלך). וזה דורש ממך ללמוד לדחות סיפוקים ולהרפות. את צריכה לבדוק עם עצמך אם יש בך יכולת לנהל קשר חלקי שכזה. לא לכולן זה מתאים וקל <ולכעוס עליו על חוסר היכולת שלך להשלים עם המצב או להרפות זה לא בוגר ומיותר>. אם בסופו של דבר תפרדו - זה לא סוף העולם. החיים עוד לפנייך
. שום דבר לא בלחץ.

shelinka12345

New member
אפשר להגיד שממש קלעת.

אני מתחילה בשינוי (ויהי מה). אני צריכה לעשות דברים שאני אוהבת במקום לשלוח לו עוד אס אם אס, אז אני יוצאת לשופינג :)

אייבורי

New member
איזה כיף

לסחוט אותו ריגשית ולהחזיק בו בכוח. תעשי לעצמך טובה וגם לו, תפרדו וזהו. ובעניין הכעסים, אל תדאגי, שום דבר ששתי סטירות לא פתרו בעבר.

../images/Emo46.gif

דווקא לסחוט אותו רגשית זה אחלה אימון לשבי הסורי או האיראני. והיא בכלל לא נהנית, היא מאוד סובלת, ומקריבה את עצמה למען בטחון המדינה! שלא תעיזי לעזוב אותו, שמעת?!!!

shelinka12345

New member
אני ממש לא עוזבת אותו..

ולא מתכוונת לעזוב. למרות הכול, הוא פשוט הכל בשבילי.

mmuuaa

New member
לא זה הפתרון...

הפתרון הוא לא בלא לשלוח הודעות... הפתרון הוא לא בלהפסיק להתקרצץ משום שזה יחזיק לא יותר מיום יומיים... שורש הבעיה היא: מה שפשוט את רוצה להרגיש אותו און ליין, את אובססית אליו, את חייבת אותו בעצם כמילו למה שאין לך, למה שאין לך מעצמך... הוא בעצם כל החיים שלך.. ואיתו ורק איתו את מרגישה שווה, חייה, נושמת וכו'.. תלמדי שיש לך את עצמך חוץ ממנו, תרגישי שהחיים מלאים בתוכן ואושר גם בלי הבן זוג... פשוט תשבי ללמוד את עצמך מה את אוהבת, מה את מצפה מעצמך, מה את מסוגלת ומה לא.. שתסיימי ללמוד את זה פשוט תלכי עם המסקנות שלך (בתקווה שתהיי אוביקטיבית עם עצמך...) ופשוט תחיי את החיים... תביני הבעיות לא נפתרות שיש בן זוג הם פשוט מתחלפות... עם הבן זוג פשוט עוברים את זה יותר קל כי "טובים השניים מן האחד" אבל הבעיות נשארות שלך... ככה שאם תחיי את עצמך תהיי מאושרת באמת, ופשוט לא תדקקי לכל ההרגשה שהוא איתך בכל שניה מחייך, ונושם אותך וכו'... לגביו.. מה שהוא כזה הוא פשוט מרגיש חנוק!! תזכרי לכל החיים שלך כל גבר בעולם! צריך גם את השטח הפרטי שלו.. את הרגעים שלו עם עצמו - לבדו... ופה לא רק שלא נתת לו את זה גם דאגת שלא יהיה לו זמן פנוי חוץ ממך... זה קשה ויותר מזה בן אדם לא מסוגל לחיות ככה.. תנסי לדמיין את חברה שלך הקרובה שולחת לך הודעות כל רגע, באה אלייך כל שניה, וכו'... איך זה..??:) זכרי הפתרון טמון בך, ובך!! כשתמצאי את עצמך הכל ירד והקשר ימשיך... בהצלחה... (גם בשופינג...:))

כל הכבוד הצלחת במשימה! הוא אכן חושב עלייך 24

שעות ביממה, אלא שלמרבה הצער המחשבה שלו היא "איך להיפטר מהקרציה הזאת..." חמודה, איספי את שאריות כבודך העצמי, תגידי לו יפה שלום ושאת משחררת אותו. ככה אמנם תהיי מבואסת מהפרידה (הבלתי נמנעת) אבל תוכלי להיות גאה בעצמך שיש לך גם קצת אישיות...

למעלה