בוקר טוב

gils33

New member
דעתי כדעתך

גם אצלי האשה לקחה אותו,אני חושב שהיה לי יותר קל לאמר לו כן לבקשתו מאשר לעשות את זה פיזית. יש משהו בראש שעוצר - לכן שיחררתי.

דברים בלתי הפיכים כמו קעקוע - ידחו כנראה

לגיל 18 אלא אם אשתכנע אחרת. כרגע זה הרעיון.גם פירסינג.

POOH*

New member
לגדולה עשינו לפני כמה שבועות...

מתנה ליומולדת 6 היא עשתה חורים לעגילים. וגם קיבלה עעגילים ושרשרת מתנה. [קצת הדקמנו את תאריך היומולדת כי היא רצתה את הכל לאירוע משפחתי מיוחד אבל היא יודעת שזו מתנה ליומולדת 6]. אחיה ששאל מתי הוא יוכל לעושת נענה שבגיל 6 גם. אח"כ הוא הסביר שהוא לא בטוח שבנים הולכים עם עגילים ושינה את דעתו בהמשך כשראה את תמונות הפיראטים החביבים עליו. וזה השתנה עוד כמה וכמה פעמים מאז... אבל אני מניחה שאם ירצה בגיל 6 נרשה לו לעשות. קעקוע יקח לי הרבה יותר זמן להסכים. תלוי איזה ציור ירצו ואיפה. וכנ"ל לגבי כל דבר אחר - שיבקשו ואז נחליט. הילדים שלי יחסית עוד קטנים [כאמור הגדולה בת 6] ולכן נראה לי [אני מקווה] שיש לנו עוד זמן עד שיבקשו כל מיני שגעונות.. POOH

gils33

New member
אני בבעיה קשה עם קעקועים

לילדים שלי ולי אצל אחרים לא מפריע לי בכלל.

אום נטע

New member
הבת שלי דורשת עגילים כבר כמה

חודשים טובים והיא מאוד עקבית אם זה. והיא בת רבע לשש. לדעתי הגיל המתאים הוא זה שבו היא תוכל ללכת ולנקב את עצמה גם בלי לשאול אותי קודם. בנתיים קניתי לה מדבקות 'כאילו' עגילים וזה מניח את דעתה מספיק בשביל לא להציק.

gils33

New member
אם זו ילדה

אז למה לא? זה ממש לא כואב והם מאד אוהבות את זה,מתגנדרות להן בכיף

MrCheff

New member
עגילים ועוד...

לא עשינו עגילים לבת שלי. אנחנו מחכים שהיא תעלה את זה בעצמה. לגבי מה יהיה כשיהיה לי בן וירצה עגיל? אני מניח שזה תלוי בן כמה הוא יהיה. אם הוא יהיה ילד קטן אני אסביר לו שבגיל הזה רק בנות שמות עגילים.. אם הוא יהיה תיכוניסט.. אני צריך עוד לחשוב על זה...

ומה תעשה אם יבוא בעוד חצי שנה ויספר שלחברים

יש עגיל בגבה וגם הוא מבקש?
ההסכמה לעגיל בגיל 10 היא פתח לבקשות שונות ומשונות.

gils33

New member
אני אפחיד אותו

שזה כואב מאד,במקרה שלי הוא דיי פוחד מכאבים ואם זה לא ילך,לא אסכים בטוענה שהוא צעיר מידי בשביל זה,אולי בגיל 17

Master Stav

New member
הסבר

ברגע שההסבר יהיה יותר מכי בא ליאו כי לכולם יש ....גם בגיל 10 זה בסדר בין עם זה עגיל ובין עם זה קעקוע ....

Master Stav

New member
בחירה מתוךטעם אישי

ולא מתוך גחמה של רגע שהייתה הילדה בת 6 היא רצתה עגילים שאלתי להמאמרה שהיא רוצה ושלכולם יש כולם הסתבר היו 2 בנות בכיתה ....אמרתי לה שנדבר על זה עוד שבוע ואם עדיין תרצה נחשוב על זה לאחר שבוע זה לא היה בכלל בראש שלה .....שאלתי רוצה ? אמרה שתחכה שתגדל קצת כי אמרו לה שזה כואב וזה לא מוצא חן בעיניה .... שנתיים אחר כך היא שוב באה ורצתה הסבירה שזה יפה ביעיניה ושהיא רוצה שסבא שלה ( עושה תכישיטים ) יעשה עברוה עגילים מסויימים ....שאלתי אותה מה קורה בכיתה והיא אמרה שיש לאותן 2 בנות וזהו אבל לא הבינה מה הן קשורות לעניין ... יש מבין ?

למעלה