בוקר טוב

בוקר טוב

חדשה פה - קפצתי דרך השכנים
אז מה זה מתמודדים עם החיים בעצם? כל החיים שלי אני מתמודדת, יותר נכון להגיד שורדת. היו לי ממש חיים לא קלים. ואני רוצה להפסיק לשרוד, רוצה להתחיל לחיות, להרגיש טוב עם עצמי, להרגיש שוב אהבה ופרפרים בבטן, להרגיש שאני בולעת את העולם ולא נבלעת בתוך השגרה, להרגיש כמו הגיל הביולוגי שלי ולא כמו איזו זקנה, להרגיש חיה, נחשקת, סקסית, אנרגטית וספונטנית. ראיתי למטה שרשור על הצבת מטרות, זה נראה לי מספיק - לא?
האמת, אני מרגישה ממש בדאון מאתמול - משהו שלא קרה לי כבר הרבה זמן ואני יודעת איך להתמודד עם זה אבל מרגישה שהכל גדול עלי כרגע, שאין לי כוח לכלום, שלא בא לי לראות או לשמוע אף אחד, שאם רק אפתח את הפה הדמעות יזלגו מעצמן. אז הנה אני פה שיהיה לכולם יום טוב

efriend

New member
ברוכה הבאה

קרה משהו מיוחד אתמול? מישהו פגע בך? ככה זה נשמע לפחות. מטרות ראויות הצבת לעצמך, הלוואי והייתי יודע איך משיגים אותן

שירשולי

New member
../images/Emo2.gifסליחה מתוקה לא ראיתי .

ואנחנו ממש לא סנובים ברוכה הבאה קודם כל. תרגישי חופשי לשתף.[בלי עצבים האאאא חהה חהה חהה] ותיתעודדי ותיצאי מהדאון במהרה יום זהב שיהיה לך

תודה ../images/Emo24.gif

אני כבר בשלושת רבעי הדרך לצאת מהדאון, גם עבר יום די נחמד בסופו של דבר, למרות שלא רציתי לצאת מהבית יש ילדה בחופש אז עשינו לנו בוקר של כייף בקניון עם ארוחת בוקר מפנקת, ופינקתי את עצמי קניתי דברים קטנים מרשת ריחנית במיוחד שאני אוהבת, וגם עבדתי קצת בערב. אני בחורה עם הרבה מודעות ועושה הרבה חשבונות נפש, לא רק לפני יום כיפור או יום הולדת ויודעת למה הגיע הדאון הזה ויודעת גם איך לעשות שיהיה לי טוב - ולא בדברים חומריים. בקצרה אומר שצריכה להציב גבולות ברורים וחדים יותר לגרוש, קשה לי עם זה כי אנחנו גם גרים קרוב פיזית וגם יש תלות רגשית הדדית שקשה לנתק. אבל עובדת על זה ואשמח להיות חלק מהפורום פה, לייעץ ולתמוך כשזקוקים לזה. שיהיה אחלה ערב

ברוכה הבאה לפורום שלנו ../images/Emo23.gif

קצת עסוקים, קצת הודעה התפספסה... אבל סנובים אנחנו ממש לא
, אז קבלי התנצלות שלקח לנו זמן לענות. איזה כיף שעשיתן יום כיף ביחד את והילדה, לי זה ממש עושה כיף בלב כשיש שינוי של אווירה. את מוזמנת להרחיב על סיפור הגירושים ועל הרגשת התלות בגרוש וכנ"ל להשתתף בפרויקט המטרות שלו ולכתוב בשרשור המתאים את המטרה שהיית רוצה להציב ומה הצעד הראשון שתעשי למען המטרה.

לנושנוש

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

שמחה שאת יודעת מה עושה לך טוב ועושה את זה.

למעלה