בוקר טוב....

KOBIK

New member
טלי.........

שלומך היום ??? מחכה לתשובה קוביקול :)

KOBIK

New member
צריכה עזרה???

חחחחחחחחחחחח יום טוב לך בהצלחה לך איש קשיש

KOBIK

New member
בוקר טוב !../images/Emo42.gif

נו לקום.............לקום מיסדררררררררר בוקר חמש דקות וקמתם! קוביקול

KOBIK

New member
אישיםםםםםםםםםםםםםם

מה קרה היום שיעמומייייייייישן יאלה צאו לינשום......אז מה גם אני עובד חחחחחחחחחחחחחחחחח משהוא לישתות
ואופסססססססססססססססס ע ב ו ד ה ... קוביקול! ציטוט הרגע: "אם חיים יותר נכון אז לא משנה איפה"

לא קרה כלום.... זה כל הקטע...

אני ממש לא יודעת מאיפה באה לי ההרגשה הזאת.... אולי איזה חלום או משו... אל תדאג... זה יעבור.... מה שלומך סאנשיין שלי?

raistlin23

New member
הופה תפסנו בעלות אה ???? :)

אני בסיידר - מת לסיים כבר לעבוד ורק התחלתי!!! ואין לי כוח לפסיכומטרי שמגיע לי ביום שישי :((( זהו נגמרו החיים הטובים - נגמר הזמן להנות - עכשיו הולכים להיות לי 5 שנים של חוסר חיים מוחלט רק לימודים לימודים לימודים!!! :( קצת מבואס אבל אין מה לעשות :( יהיה בסיידר - חייב להיות לא ???

סאנשיין?......

זה שאתה הולך ללמוד זה לא אומר שייגמרו לך החיים.... החיים שלך רק התחילו (אמרה הזקנה) - תהנה מהם... כמו שרק אתה יודע!!! ויהיה בסדר? מה לעזאזל לא בסדר עכשיו רבאק?!! /0:

raistlin23

New member
לא לא נשארת לבד ....

אני סתם מבועס קצת אז אין לי כוח לרשום פה.... יעבור!

אחה"צ טובים לכל פורום חיפה והסביבה!

אז לכל מי ששואל,ולכל מי שלא,עבר עלי אחלה יום.......למרות שהחום היה פשוט בלתי נסבל (כמובן לאלא שטיילו בחוץ ולא היו תחת מזגן)
אמרתי לכם פעם שהעולם הזה כולו קטן מאוד מאוד מאוד? ובכלל זה מקום חיפה זאת עיר קטנה???????????? (והקריות) לכל מקום אשר תלך תראה אנשים שאתה מכיר,או אנשים שדוקא אותם לא ציפית לראות,או שאתה לא רוצה לראות......... בכל מקרה חבר´ה אני מקווה שכולכם בסטלה של הרגע
וכולכם מרגישים טוב!! נשתמע............... LOVE ענת.

***תיקונים

בואנה אני דיסקלטית היום או מה? **לאלא=לאלה **"ובכלל זה מקום חיפה עיר קטנה"=ובכלל חיפה זו עיר קטנה! ואו...זאת העייפות,השעה......לא יודעת מה........ חפיף דחליל!! תסלחו לי
LOVE ענת.

raistlin23

New member
נסלח נשכח ....

ואללה אני שמייח שעבר אליך יום אחלה!!! :) אלי עבר יום לא משו :( אבל אין מה לעשות יום down ויום up נקווה שיהיו יותר ימי UP

raistlin23

New member
מה המצב ??? שאלה מצויינת! :(

יכול להיות יותר טוב - סתם נכנסתי לסרטים של התחלת החיים - לימודים וכאלה.... ותודה באמת תודה על הנכונות שלך לדבר על זה איתי אבל גם עם הייתי רוצה לדבר איתך על זה (ואני כן רוצה ) לא הייתי עושה את זה פה.... מקווה שימשיך לך היום המצויין שלך! :)

למעלה