אני בסיידר - מת לסיים כבר לעבוד ורק התחלתי!!! ואין לי כוח לפסיכומטרי שמגיע לי ביום שישי (( זהו נגמרו החיים הטובים - נגמר הזמן להנות - עכשיו הולכים להיות לי 5 שנים של חוסר חיים מוחלט רק לימודים לימודים לימודים!!! קצת מבואס אבל אין מה לעשות יהיה בסיידר - חייב להיות לא ???
זה שאתה הולך ללמוד זה לא אומר שייגמרו לך החיים.... החיים שלך רק התחילו (אמרה הזקנה) - תהנה מהם... כמו שרק אתה יודע!!! ויהיה בסדר? מה לעזאזל לא בסדר עכשיו רבאק?!! /0:
אז לכל מי ששואל,ולכל מי שלא,עבר עלי אחלה יום.......למרות שהחום היה פשוט בלתי נסבל (כמובן לאלא שטיילו בחוץ ולא היו תחת מזגן)
אמרתי לכם פעם שהעולם הזה כולו קטן מאוד מאוד מאוד? ובכלל זה מקום חיפה זאת עיר קטנה???????????? (והקריות) לכל מקום אשר תלך תראה אנשים שאתה מכיר,או אנשים שדוקא אותם לא ציפית לראות,או שאתה לא רוצה לראות......... בכל מקרה חבר´ה אני מקווה שכולכם בסטלה של הרגע
וכולכם מרגישים טוב!! נשתמע............... LOVE ענת.
בואנה אני דיסקלטית היום או מה? **לאלא=לאלה **"ובכלל זה מקום חיפה עיר קטנה"=ובכלל חיפה זו עיר קטנה! ואו...זאת העייפות,השעה......לא יודעת מה........ חפיף דחליל!! תסלחו לי
יכול להיות יותר טוב - סתם נכנסתי לסרטים של התחלת החיים - לימודים וכאלה.... ותודה באמת תודה על הנכונות שלך לדבר על זה איתי אבל גם עם הייתי רוצה לדבר איתך על זה (ואני כן רוצה ) לא הייתי עושה את זה פה.... מקווה שימשיך לך היום המצויין שלך!