בוקר טוב :)

ויולה25

New member
בוקר טוב :)

היי לכולם , אני אוהבת את הפורום וקוראת סמויה לרוב אבל הפעם חשבתי דווקא להמליץ על סדרה. זאת סידרת אקשן ראשונה מטאיוון עם שחקנים מוכרים מאוד והיא נקראת "שחור ולבן" :) לפי הטריילר נראית לי לא רעה בכלל אבל את זה אתם תחליטו : הקישור : http://www.viikii.net/videos/watch/11119/0/video.html

asia84

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור -ברוכה הבא ../images/Emo140.gif

תודה על המלצה ושמחה שנתת פה המלצה תמשיכי להנות מפורום
וכמובן גם להגיב תודה שוב וברוכה הבא
בוקר אור לכולם ושבוע מעולה לכולם תהנו מפסח
ומחופש שיש לנו בזכות החג הזה פסחח חחח

7han

New member
היי אוהבת טיאוניות יש אנילא לבד

שמחה להכיר ברוכה הבאה אניחנה

ASSIAGIRL

New member
היי../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה
את מוזמנת להגיב פה כל הזמן
.. האמת אני עדיין לא התנסיתי בטאיווניות
.. משום מה זה לא נשמע לי מעניין, אבל אם יש לך המלצה על דרמה ממש טובה אני אשמח לשמוע

iritmi5

New member
היי!טיוואנית מעולה לצפייה../images/Emo45.gif

ממליצה בחום על it started with a kiss 1+2 עם אריאל לין וג'ו צ'אנג.. מעולה, מצחיקה עם רגעים משעשעים, עצובים ומותחים... ממליצה בחום! קישור לעונה ה-1

ASSIAGIRL

New member
תודה../images/Emo24.gif

שאלה, יש גם גרסה אחרת לדרמה? כי אני שומעת עליה דיי הרבה, מדברים על אותה אחת

7han

New member
היי חמדה זה אותה אחת שני עונות

והיא חובת צפייה ויש גם את השטן שהיא חובתצפייה בגלל מייקי המשגע

7han

New member
עירית למה לא אמרת שאת חובבת טיאוניות

ברוכה הבאה למשכני חחחחחחח האמת שאני חולה על טיאוניות לפעמים מרגישה פה לבד בנושא הזה צרי קשר יש על מה לדבר

iritmi5

New member
חובבת טיוואניות בהחלט! רק ש..

צפיתי בינתיים רק בסדרה הזו וגם בסמיילינג פסטה-שהעברתי כל הזמן קדימה-ממש לא אהבתי אותה!!! ראיתי קצת פה ושם את הדרמה של אריאל לין וג'ו צ'אנג-LOVE OR BREAD, לא התעמקתי בה כ"כ.. ראיתי גם את טוקיו ג'וליט עם אריאל לין ו-וו צ'ו מפרנהייט-תאמת גם לא ראיתי מסודר העברתי קדימה כל הזמן כי עצבנה אותי- ועוד אחרי שגיליתי שדיבבו את וו צ'ו בתפקיד הזה כי באותה תקופה הוא לא ידע סינית משהו משהו-בקיצור לא התלהבתי ממנה... מה שכן אני רוצה לראות זה השטן לצידך ועוד דרמה של אריאל לין(אני פשוט מתה עליה!!) נראה לי קוראים לזה ההבטחה או משהו...צריכה לבדוק.. אם יש לך טאיוונית להמלצה זה יתקבל בשמחה!!! ד"א זה התחיל בנשיקה ממש השפיעה עליי-אני עדיין נכנסת ליו טיוב לשמוע את השירים של הסדרה וקטעים נבחרים ממנה!!

7han

New member
אן בעיה אניהתן לך המלצותקודם סידרת

חובה השטן אבל חובה ואחכ תראי את מוכח לאהוב אותך ואניאתן לךעוד

ויולה25

New member
שלום שלום

תודה לכולם על קבלת הפנים הנרגשת :) אני מאוד נרעשת :) (יצא לי חרוז הא ? ) אני בעצמי צופה בעיקר בקוריאניות ובטאיווניות , ליפניות לא יצא לי כל כך להתחבר חוץ מ - HYD וLAST FRIENDS , אז אני מקווה שאת זה עוד נתקן עם עזרתכם הנדיבה :) באשר לטאיווניות ולהמלצות : אני מאוד ממילצה על BULL FIGHTING עם מייקי החתיך :) אחת שלקח לי המון זמן להתאושש ממנה - FATED 2 LOVE U אחלה סידרה באמת :) ועוד סדרה די חמודה (אבל לא יותר מזה) - MISS NO GOOD אני גם אשמח לשמוע המלצות כי לאחרונה אני נופלת רק על סדרות גרועות שאין לי כוח להמשיך לצפות בהן :( שיהיה לכולם חג שמח וכשר ועם הרבה מלוכסנים :)

shovalkash

New member
../images/Emo171.gifהיי ויולה..........ברוכה הבאה!!!../images/Emo171.gif

אני יותר עם להקות וקוריאנים......פה..את רק תהני......!
את גדולה לעומתי...אני רק בת 13...... ואת בת 27 אם אני לא טועהה אבל לאהבה [לקוריאנים] אין גיל!| אוסה אוסיו

dayana3

New member
צהריים מעולים ../images/Emo3.gif

הבנת שהגיע הזמן להפסיק להיות סמויה, הא
סתם, ברוכה הבאה
אני מקווה שהחג שלכן עובר נפלא ושאתן לא זוללות יותר מדי מצות
(כי אני כל היום זוללת פה מצות עם שוקולד
, אז לפחות שאתן לא תיכנעו לפיתוי
) שבוע נפלא לכולנו
מי שתזהה את הבחור בתמונה תקבל
(קלי קלות
)

ASSIAGIRL

New member
מי אם לא,

השחקן האהוב עלינו מ"ה
וה
" או "בין
לזאב"... יאללה, אני מחכה ל
שלי

צהריים טובים לכם וחג שמח!!

מועדים לשמחה ולששון!!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ התחדשות העונות והעצים, רק מעצים את גודל השעה, את שינוי האווירה... חג הפסח טומן בחובו תחושה של צחות וניקיון, לא רק של הסביבה אלא של ליבנו פנימה...
יביט כל אחד תוכו פנימה וידע, כי יש בכוחו לשנות, לצמוח, לגדול ולשגשג, אם רק יבחר בכך... חג שמח!
נ.ב תראו איזה תמונה עשיתי יפפפפפה לא???? ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

למעלה