בוקר טוב

המשפט, של הבוקר../images/Emo122.gif

שמעתי, במכולת. לקוח, שעיין בעיתון, ידיעה, על התנגדות המתנחלים,להקמת גדר ההפרדה. - במסורת היהודית , משאירים מתאבדים, מעבר לגדר... דו משמעי. ותחשבו על זה.

magy

New member
משהו מעורפל מלימודי בתיכון

היתה יצירה כזו? מעבר לגדר?< מי כתב?

סיפור של ביאליק../images/Emo22.gif

אהבה. בין נער יהודי לשיקסע? הרמז, במסורת היהודית, קוברים מתאבדים מעבר לגדר. ...

magy

New member
תודה בן,,,

זכרתי הכל, אבל לא רציתי להתגלות כבורה..... אני לא סומכת על הזיכרון .... ידעתי שאפשר לסמוך עלייך שתאמת את מה שזכרתי..... אתה כותב בבטחון כזה...

בן בן מה קרה גולש על הבוקר?../images/Emo8.gif

יאללה התחלתי לעבוד... נישוקים וחיבוקים לבאים מאחורי ומצדדי... (זוכרים במחבואים? "מיש ש/בא מאחורי ומצדדי - הוא העומד!"

magy

New member
זוכרים

וזה די הגיוני, אם תחשבי על זה..... כל העומד מלפני ומאחורי........ לא..... מי שמאחורי ומלפניי.........הוא העומד........ משחק עתיק .....הא??????.
PPPPP

יש לי כביסה...חונה´לה../images/Emo68.gif

מכירה את זה? שתי שכנות נפגשות, בבוקר חרפי. אומרת האחת, איך זה שאצלך תמיד הכביסה יבשה . גשם, לא גשם, את מספיקה לתלות, או להוריד. אני בודקת, עונה השכנה , את מצב התנוחה, של המה..שמו של בעלי. אם זה מונח מימין - גשם. מונח משמאל- יבש. זה כל הסוד. ואם זה באמצע? מקשה השכנה . אז לעזאזל, הכביסה ! באה התשובה. אם את מכירה, חונה´לה מה טוב. אם לא, ספרי לבלונדינית. אני ביום כביסה. שכחת, שאני עקרת הבית של עצמי? נו באמת.

סקס אחר

נחים מדי פעם אחרת הביצועים מתפקששים לא? ואם אתה קורא אז אולי גם תכתוב משהו? שנדע שאתה שם? ההזמנה היתה לאדמור לא הזמנה גורפת
כי אם כולכם תבואו אני אצטרך להתחיל לכתוב יפה אחרת תספרו לבעל שלי

magy

New member
לא נספר

בטח שמת לב, כמה דיסקרטיים אנחנו פה............
PPPP

zahavashanny

New member
אגב גם אני כבר הרבה מאד זמן לא../images/Emo42.gif

מצליחה להכנס לפורום סקס אחר גם אחרי ששלחת לי איך זה לא עזר שום כלום, מענין למה.

זהבוש, יכול להיות

שהבן שלך שם לך חסימה? שלא תתקלקלי שם?
סתם סתם באמת לא יודעת אני מצליחה להכנס ללא בעיות רק שאין לי חשק לכתוב בתקופה הזו

zahavashanny

New member
פנטזיוש בקשר לבני הנ"ל זה מאד../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

יכול להיות כי הוא בעצמו כל כך תמים שאני משתגעת, הבחור עדין מחכה שמשהיא תתחיל איתו כי עוד מתביש ,זה לעומת זאת לא היה קורה לבניי השניים, אלה אחרי כל חצאית זזה עינהם נדלקות . סתאאם ובקשר ללינה בחדר משחקים תאמיני לי מתאים לי לאלהה רק מתי בספטמבר בדרך לפראג אולי.

zahavashanny

New member
אכן עיר מדהימה ןלכן אני חברה ../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

של אישי יותר טובה בכדי שיהיה מוכן לקחת אותי לכנס שיש לו בסוף ספטמבר שם לשבוע ימים מה שמתאים לי מאד למרות שהייתי שם כבר פעמיים וכל פעם נהנית מחדש, בעיני אחת הערים הכי רומנטיות שיש בעולם.

שקדי

New member
טיפ קטן למיואשים......../images/Emo94.gif

זהו הסוד לאושרכם הגנוז......... מקישים ברשימת הפורומים על הפורום האחר מגיעים במקום זה לדף הראשי של תפוז לא מתיאשים אלא מקישים שם על רשימת הפורומים ואז על הפורום הטמיר העקשני ומלא הקסם ולוחשים סזאמי היפתח וזה פתאום קורה.........נסו ותיהנו ורוצו לספר לחבר´ה...............וגם לי

הצחקת אותי שקדיון

אם אתה יודע בדיוק איך להכנס לשם אני בטוחה שאתה יודע לכתוב כאן תקצירים ועוד בעל פה ללא מבט במקורות

למעלה