בוקר טוב

האדמור

New member
בוקר טוב

מי יודע מה קרה לפורום סקס אחר? כבר יומים אני בלי סקס.... סתאםםםםם

בוקר ../images/Emo42.gif

טוב? איך טוב, לחות 100% כמעט - ואני ב"אין מזגן"... מפונקים גדולים נהיינו... זוכרת איך פעם שמחתי כשקיבלתי מאוור.. והיום .. בלי מזגן צמוד תחת - לא הולך... ואדמו"רי בגילך... יומיים בלי סקס - לא נורא (
(תגיד, בשביל מה נתן האלוהים ידיים?) פחחחחחחחח

magy

New member
ידיים... על הראש

על הכתפיים על המתניים ניתורים גבוהים במקום בדילוגים קלים .....לך לפינה חונה............באמת כל שנה חם יותר....לח יותר, מעיק יותר וכל שנה שלנו רק מוסיפה לזה קושי. זוכרת איך ציננו בתים באילת לפני עידן המזגנים? קש רטוב בחלונות ......שכל הזמן מרטיבים אותו..... דֶזֶרט קוּלֶר......... בוקר לח בשנת תרל"ח................. בוקר לכם

magy

New member
שכחתי להדביק את הפרח

לא סתם פרח.......כדאי להביט בו טוב בהגדלה.... (תודה לגלמידי על סדרת האילוזיות ששלח בדואר)

magy

New member
עוד אחד

רק תחייכי אליי רק תחייכי אליי כי ליבי שוב מדמם מאהבה רק תחייכי אליי רק תחייכי אליי כי אני כבר מסתגל לאכזבה אל תהיי - קשה תהיי - אישה זאב נחמה (אתניקס) , בשיר חדש

גל-עמית

New member
בוקר צח ומצוחצח לכולם.....

...מה לעשות, פעם בארבע שנים, ה"שדים" יוצאים מן הבקבוק........... אבל אני עוקב מעת לעת...וגם שולח פה ושם דברים....מקווה שתהנו... ולך מגי, רק עכשיו שמתי לב לסיומת שלך....איזה שיר...איזה קול היה לה, לזמיר שהפך לגננת.....כמה חבל...איזה בזבוז.... ובכל הצניעות והענווה, להצמיד לקול הזה, ולמילים הללו את ה-"ארגוב"....ואפילו כמשחק מילים......................... יאללה, ועכשיו - לבירה ולפיצוחים........להת´....

magy

New member
צחצח ומצוחצח......גלמידי

ביקשתי בפורום מוסיקה את המילים של השיר.... עשו לי הפתעה ושלחו לי בדואר......(לא שאלתי למה, רק אמרתי תודה), את השיר, בקולה של צילה דגן....אם אתה רוצה את קובץ הוינאמפ.., אשלח לך הוא באיכות קולית מצויינת....

גל-עמית

New member
....ושלא יעלו לכם/ן מחשבות מגונות..

....הכוונה היתה לתכתובת ביננו..................................... שובבים/ות..............

magy

New member
כן, לגמרי ברור. שורררררררררר

ברורררררררררררררררררר מישהו חשב אחרת? מצד שני, בעצם, למה לא לקבל מחמאה? למה הייתי צריכה לכעוס עלייך באיסיקיו......ולבקש תיקון על ההודעה? למה, מי מת? אם לא לעשות........לפחות........ להזכר.........הא??????????????

גל-עמית

New member
.../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif..-D..-D.... ואני לתומי.....

חשבתי....וואלה, אני, שאני עם חגורת הצניעות מפלדה.....אחטוף מכה מתחת לחגורה השחורה שלי בג´ודו ?????? .......חגורת בטן שחורה...............

אפשר גם כך , מגי../images/Emo57.gif

דרך, לשלב את קפה הבוקר, עם התעמלות. בוקר טוב לכולם. וחמסה, עליכם.

magy

New member
בן בן , תחשוב איך היא

מתגמשת אחרי שהיא גומרת........לשתות את הקפה........!!!! לא צריך להגיד לה לזוז........כשהיא במיטה.........

אני לא צריך לחשוב. מגי../images/Emo3.gif

היא פולניה עסלית. אוהבת את התנוחה המסיונרית. רואה תקרה. מעדיפה בצבע בז´.

שבתות בדרך לים המלח !!!!!!!!

נוסעים באוטובוס סקניה שבו חלונות קטנים וצרים שלא תמיד נפתחים חום של יולי אוגסט צידניות שמשיות תיקים משפחה וחברים. בחוץ אולי 40 מעלות ולנו נעים בעיקר בלב. ובזמנו היה רק ערוץ 1 הישן והמיתולוגי ותמיד היינו מוצאים מה לראות כל תוכנית הייתה נושא לשיחה ביום למחרת והיינו מאושרים. והיום עשרות ערוצים והתלונה השגורה בפי רבים "אין מה לראות ". התפנקנו ובודאי השתננו. הנסחף (שנוסע תמיד עם מזגן ונהנה לראות טלויזיה )

ניסחפוש אל תזקיר לי נסיעה באוטובוס

בקיץ ללא מזגן... בעצם דבר כזה לא מזקיר.. דבר כזה הורג כל חשק להזקרה.. פחחחחחחח לעמוד ליד מישהו באוטובוס מלא, לפני עידן הדאודורנט... פחחחחח

שקדי

New member
ליד זה עוד טוב.........../images/Emo94.gif

בצעירותי עמד למישהו מאחוריי באוטובוס צפוף מרוב מבוכה וחוסר אפשרות להינתק מהמיפגע בכלל לא שמתי לב לדיאוטורנט או לא..............

שקדי

New member
שום רומנטיקה..........

סקס נטו.........אז ברור שלא הסכמתי אבל לא יכולתי לזוז לשום עבר..... עד שנפתחו הדלתות וההמון נטול הדיאודורנטים התפזר

למעלה