בוקר טוב

DrorCh

New member
בוקר טוב

זאת פעם ראשונה שאני כותב פה, אני לא מכיר את חברי הפורום אבל אשמח אם אמצא פה אוזן קשבת. יש לי חברה כבר זמן רב קשר מאוד רציני אני אוהב אותה מאוד וגם הפכתי לחלק מהמשפחה שלה ולהיפך. הייתי מגדיר את עצמי כדו מיני אבל הומו היה יותר קולע אני חושב יותר ויותר על איך זה היה יכול ליהיות אילו הייתי עם גבר. גם איתה אני לעיתים חושב על זה ולא מצליח לעצור את זה. מעולם לא הייתי עם גבר וכנראה שגם לעולם לא אהיה. יש כאן אנשים שמכירים את זה וגם מרגישים ככה?

Bi Free

New member
בוקר טוב דרור!/tapuzforum/images/emo24.gif

ברוך הבא לפורום אני בטוח שתוכל למצוא כאן אוזן קשבת גם אני מגדיר את עצמי ביסקסואל אבל מרגיש שאני נמשך קצת יותר כרגע לגברים

uvita

New member
שלום דרור

ראשית, ברוך הבא. אתה רושם שאתה אוהבאת חברה שלך, האם אתה מתכוון שגם בפן הרומנטי-מיני? אנ בתור ביסקסואלית, מרגישה שאני מתאהבת בבני אדם ולא במין שלהם. אני מניחה שאני מבינה למה אתה מתכוון - לי יש חבר שנתיים ואני מאד אוהבת אותו. אני לא אכחיש שאם אצתרך לשים מד "מה אני מעדיפה" בנים או בנות (בכלליות, כמובן), אני נוטה מעט יותר לכוון של בנות. אך אני מעדיפה את חבר שלי אל פני כל בחורה אחרת. בנוסף, לא הייתה לי חוויה "אמיתית" עם בחורה, לא הייתי עם בחורה עד הסוף (פיסית ורגשית), וזה משהו שאני (כמעט) תמיד חושבת עליו, ואני רוצה. אבל הקשר ביני לבן זוגי חזק ו"רציני" (במילותיך) כך שאני לא בטוחה כלל שתהייה לי "הזדמנות" להיות עם בחורה (לא רק בפן המיני, אלא גם כבת זוג, אהבה). אני לא אגיד לך שאני לא מתבאסת מזה לעיתים. אבל סדר העדיפויות שלי הוא כך שהקשר שלי עם חבר שלי, נמצא גבוה יותר. יכול להיות שכל המחשבות האלו (שלי ושלך) נובעים גם בין השאר מפני שאין לנו נסיון והיינו רוצים, כאילו זה חסר לנו, אולי אם היינו בעלי נסיון עשיר יותר, אז המחשבטות היו פחות מטרידות (הן היו קיימות, אבל בטון אחר). אגב, היא יודעת על נטיותיך? מדוע אתה מרגיש שההגדרה "הומוסקסואל" יותר "מתאימה" לך? סיגל~

DrorCh

New member
אולי עדיף לוותר על ההגדרות

ניסיתי בעבר לגשש על דעתה וגיליתי שהיא אנטי מוחלט, ממש הומופובית, לכן מעולם לא סיפרתי לה. אבל מצד שני היא איננה טיפשה ואני בטוח שהיא יודעת או לפחות חשבה על האפשרות הזאת- כשאנחנו רואים למשל סרט במצב אינטימי אני מרגיש כאילו אני רוצה לקבור את עצמי כשמתחיל אצלי גירוי מיני שאי אפשר לפספס כשרואים גבר חושף את החזה. הסקס בינינו טוב אבל אני בטוח שאני משדר בלי לדעת אלפי סימני מצוקה שאני לא רוצה אלא זקוק לגבר, אם היא עלתה על התדר הנכון היא תקלוט את זה מייד. מעולם היא לא שאלה אותי כי כמוני היא מפחדת שהקשר הזה יגמר.

Blackice

New member
אין בעיה לוותר על הגדרות

אבל אם עושים את זה חשוב להבין מה המהות מתחת. לפעמים באמת קשה לה להתאים להגדרה, ואז לא צריך להתאמץ להתאים את עצמך להגדרה. עכשיו, מצד אחד אתה רושם שאתה מאוד אוהב אותה, שהסקס ביניכם טוב ושאתה מפחד שהקשר הזה יגמר. מצד שני אתה מרגיש שאתה במצוקה כי אתה רוצה להיות עם גבר. למרות שאומרים שהומו זה "אדם שמעדיף גברים", המילה "מעדיף" היא קצת חלשה מדי. הומו הוא אדם שכמעט לא נמשך לנשים, פיזית או רגשית, ובהחלט נמשך לגברים. עושה רושם שזה לא המצב שלך. אני משך הרבה זמן במערכות יחסים עם נשים. כן, מדי פעם אני מרגיש שאני רוצה גברים. אבל אני מתייחס לזה כמו שייתי רוצה נשים אחרות- כמו בכל מערכת יחסים שנמשכת מספיק זמן, יש לפעמים געגועים לחידוש וגיוון של אנשים אחרים. מה שנראה לי כן מטריד, שאתה מתמודד בו-זמנית עם 2 לחצים- האחד, תשוקה\סקרנות שלך למגע עם גבר. השני, הצורך להסתיר את הפן הזה בך מהאדם שאתה רוצה להיות הכי קרוב אליו. אני בטוח שהשילוב של השניים מתסכל ביותר.. אני משער שנראה לך שאתה לא יכול לפתור אף אחד מהם ולשמור על הקשר, אבל אני לא לגמרי בטוח: הומופוביה נובעת בדרך כלל מ-2 סיבות אפשריות: 1. נטיות מודחקות של אותו אדם, שפונה כנגד כל אזכור של הומוסקסואליות כדרך התמודדות והדחקה של היצרים של עצמו 2. שילוב של בורות, דעות קדומות וכו'. אם זה נובע מהסיבה השנייה, אפשר לחנך, להסביר ולהפגיש עם להט"בים וכך להעלים את ההומופוביה. אם זה נובע מהסיבה הראשונה- זה גם אפשרי, לפעמים, אבל צריך לעשות את זה בהרבה יותר חוכמה וזהירות. (אתה יכול לשאול את מיכל, שטענה בפני חבר שלה שהוא בי, והוא מייד נפרד ממנה. זמן מה אחר כך הוא יצא מהארון..) עד כמה היא הומופובית? והאם ניסית לברר מדוע? ארז

justmeandu4ever

New member
ברוך הבא/tapuzforum/images/emo24.gif/tapuzforum/images/emo185.gif

מכירה את ההרגשה..היה לי חבר שנתיים ובערך שנה הרגשתי שאני כבר משקרת לעצמי..בסופו של דבר זה התפוצץ,התאהבתי בבחורה ועזבתי אותו בכדי להיות איתה.בסופו של דבר רק אתה יכול למצוא את התשובות..תחשוב,מה ירגיש לך יותר נכון..בהצלחה/tapuzforum/images/emo23.gif אור

soul on fire

New member
ברוך הבא ../images/Emo39.gif

אני מיכל, אני יודעת שאני ביסקסואלית רק בגלל שאני מסוגלת להתאהב ולפנטז על בנות {אם זו המילה הנכונה לשימוש..} ולהכנס לתקופת בנות, אך מעולם לא באמת מימשתי את האהבה שלי, האומנם הייתה לי חברה והיא היום אחת החברות הכי טובות שלי, אבל הייתי עוד קטנה אז ונשיקה היתה ניראת לי משהו ממש גדול... היום יש לי כמו בשנים האחרונות חבר, והוא הקשר הכי ארוך שאיי פעם היה לי. האומנם אני עדין לא מפסיקה לפנטז על בנות והוא מודה לעניין ומקבל את זה {אין לו ברירה הוא גם ביסקסואל והוא כן מימש את עצמו!} ובכל זאת התחושה שלך מרגישה לי כ"כ מוכרת.. ההרגשה הזאת של אולי זה לעולם לא יקרה לא רק שמציקה אלא גם מפחידה כי אני כן רוצה להבטיח לפחות לעצמי שאני אגיע ללממש אותה...

למעלה