בוקר טוב,

בוקר טוב,

להלן הודעה שקיבלתי משלומי: אתמול אחה"צ התקיים הכנס המחוזי המסכם של השנה לרכזים ומנחים (אשכול) במשרד החינוך(ת"א).אני בתור מידען הצגתי בפני הנוכחים את 2 הפורומים שלך במסגרת חשיפה של אתרים בנושא בניית אתרים בית ספריים. כמובן שכולם התלהבו. אני מתאר לעצמי שבעקבות החשיפה(רוב המורים לא הכירו את הפורום כלל!!) ייתווספו עוד כמה "קליינטים" רציניים לפורומים.
אז בנימה זו, אני מקווה שהדיון "ההוא" יאבד מהר גובה ויעבור לדפים קודמים, ונחזור לדון בנושאים המתאימים באמת. יום טוב הדס

צחוק צחוק אבל זה עובד

גם אני קראתי את הסיפור ובעקבותיו עשיתי תרגיל דומה לבת שלי שהציקה לאחיה הקטן ממנה. רק שבמקום גדר ומסמרים לקחתי את הסיכות הקטנות שתוקעים בלוח שעם, ונתתי לה לתקוע אותם בתור נר מהרחבים הקטנים. החכמולוגית לקחה את כל הקופסה ואחרי יומיים גמרה על כל הסיכות... אבל כשהוצאנו את הסיכות, המסר הועבר. אפשר לנסות גם בכיתה. אסנת

בוקר אור../images/Emo42.gif

אם כבר מספרים על הכנס, שבו השתתפתי ונטלתי חלק, ברצוני לספר שהכנס היה מוצלח מאד. הציגו תהליכים באמת מרשימים. כל מי שהציג בכנס בהחלט הציג תהליך ששווה לראות ולקבל ממנו רעיונות. אני מצרפת קישורים לשתי דוגמאות . בית ספר רמת-חן , באתר חקררשת בנושא מגילת בעצמאות וכן פורמים של תלמידים בנושאים שונים. בית ספר סעדיה גאון, חקררשת בנושא רחובות. היו עוד הרבה תהליכים מוצלחים אבל הם לא ברשת וחבל. תהנו ממה שיש. יום מוצלח.

הדס , שאלה

אני שואלת באמת כדי לדעת ולא כדי לפתוח מלחמה חדשה. את מביאה דברים ששלומי כתב לך על אתרים בית ספריים..האם מקומ ההודעה לא בפורום הנושא את השם אתרים בית ספריים??? הדוגמאות שאורלי מציגה גם הם חלק מאתרים בית ספריים... האם מקומם לא שם? היה כאן שרשור על וירוס בדף וורד.. האם מקומו לא בפורום של השני, הרי אמרת שכל מה שקשור למחשבים ואתרים בית ספריים מקומו שם. עכשיו אני עוד יותר מבולבלבת

12345

New member
שיר... ?!

נראה לי שלא קראת את הודעתה של חיה, על מה ההתלעמות? כולנו חברים... ומנסים לחזור למסלול, לחיה ולכל אחד יש זכות ביטוי לא נשתיק אף אחד... ובמיוחד כשלא היתה כאן כוונה רעה שולמית

סליחה על התגובה לשאלה שלא הופנתה אל

האתרים שצירפתי עוסקים בחינוך ומיועדים למורים. אפשר להשתמש בחומרים (לא לשכוח לשמור זכויות יוצרים) אפשר לקחת קטעים ולהתאים לצרכים הבית ספריים. לדעתי מיקום ההודעה בפרוש בפורום מורים ולמען מורים שמעוניינים לראות דוגמאות טובות לפעילויות מתוקשבות.

אם המטרה אכן לשאול בתמימות,

אז למה כאן ולא במסר? למה לעורר שוב הכל<? ולשאלתך, שאלות טכניות הקשורות לבניית אתרים יופיעו שם המלצה על אתרים- יופיעו כאן. לדעתי רשמתי את זה כבר מספר פעמים גם בעבר, מה שגורם לי לחשוב, האם באמת לא הבנת?

חיה, אני שבה וקוראת את ההודעה של

שלומי שצירפתי בתחילת הדיון ולא מצליחה להבין, האם יש שם שאלה טכנית הקשורה לבניית אתר? למה שתחשבי בכלל שההודעה מתאימה לפורום השני? הרי רשמנו בפירוש, שהפורום השני נועד להיות פורום הנותן מענה לשאלות טכניות הקשורות לבניית אתרים. בכל מקרה, כאמור- אם אכן המטרה לחזור לשיגרה - אני מקווה שתשובתי זו תספק אותך, ולא יתפתח שוב דיון ארוך בנושא. הדס

מיטל5

New member
לא הצלחתי להבין...

מכל השיחות על ניהול הפורום והרעיון לפתוח פורום מקביל, לא הצלחתי להבין האם נפתח כבר פורום החדש או שזה בגדר רעיון בלבד. בכל אופן, הדס, חיזקי ואימצי! הקמת הפורום עומדת לזכותך ופעילותו הרצופה והמתמשכת מדברת בעד עצמה. כל מי שהתנסה כבר בניהול פורום יודע עד כמה זה לא פשוט ליצור מקום שיהיה תמיד נעים ומעניין להיכנס אליו ויותר מזה, להשאיר גם תגובה... ועל כך, פשוט תבואי על הברכה

למעלה