בוקר טוב...

זוראידה

New member
בוקר טוב...

היי בנות...{כי בנינו, מה הסיכוי שיש כאן גבר?!} מאז ומתמיד התעסקתי בעיצוב, וסוף כל סוף החלטתי ללמוד את זה באופן מקצועי! התואר הראשון {בתקשורת} כבר כמעט מאחוריי... לא מצאתי מקום שמכשיר לעיצוב אופנה במסגרת תואר שני, מישהי אולי מכירה? האופציה השנייה היא ללמוד עיצוב במסגרת תעודת הסמכה, שלושת המקומות שביררתי עליהם הם: קונספט מכללת מרים והאקדמיה לעיצוב בראשון. משהי אולי מכירה לעומק אחד מהמקומות האילו ויכולה לתת לי חוות דעת עליהם? תודה רבה על כל עזרה,
.

שלום לך והבצלחה

אני למדתי במכללת מרים את הקורס הארוך של שנה ו9 חודשים ולא הרגשתי מקצועית או עם ידע נרחב ומספק אז כרגע אני בשנתי ה3 לתואר ראשון בעיצוב והוראת עיצוב במכללה להוראת טכנולוגיה שהיא שלוחה של סמינר הקיבוצים. גם בויצו חיפה אסכולה מימד ואורט סנגלובסקי יש מסגרות לימוד בתחום ובשנקר ודאי יש מסול לעיצוב בתואר שני
כנסי לקישורי הפורום ותרשמי מאתרי המכללות והייתימציעה לך ללכת לימים תוחים להתרש מן האווירה לינוי

זוראידה

New member
היי נוי../images/Emo70.gif

תודה על העזרה... בשנקר אין עיצוב אופנה כתואר שני. אני משערת שהקורסים האילו פחות מקצועיים מ-4 שנים בשנקר, אבל אין לי רצון וחשק להיכנס שוב למסגרת המייגעת של תואר ראשון. לכן, אם אין לי אפשרות ללמוד עיצוב כתואר שני {בדקתי בהמון מקומות ואין, את מכירה מקום מסויים?} אני מעדיפה לעשות את זה בצורה פחות מקצועית ואולי בעתיד להשקיע יותר... מה לא הרגיש לך מקצועי במכללת מרים? אולי אוכל לקחת "תגבור" בחפיפה, כמו קורס מקצועי בתפירה או משהו כזה. יש כאן אולי מישהי שמכירה מקרוב את "קונספט" או ה"האקדמיה לעיצוב" בראשון?. תודה.

היה חסר לי ראש פתוח ודברים עכשיויים אולי

בחממה של המכללה למנהל ניתן לקחת קורסים תבדקי גם שם ובהצלחה

למעלה