בוקר טוב

בוקר טוב

בוקר אור אמרתי ונכנסתי לישון ב5 בבוקר, ועכשיו קמתי ועוד מעט זה שבת שלום , שוב ימים מיוחדים הבוקר הזה מגיע מאוחר כי את העיניים עצמתי שהראש כבד מאד, אחרי כמעט 24 שעות של בכי היומיים האחרונים היו קשים עבורי ומאד רטובים מבחינתי , יומיים של נפילה במצב הרוח ורק חזקו את הצורך שלי במשפחתיות שתמיד נתנה לי כח לשרוד הרקע המשפחתי הוא זה שנתן לי את היכולת שלי להתמודד בחיים , הם לא היו פשוטים וכיום שאין משפחתיות עבורי, לא מצליחה להביא את עצמי למינימום של חיים נורמליים

יהיה טוב, נסיכתי ../images/Emo24.gif

ימים טובים של שקט, אהבה ובריאות עוד יגיעו אלייך

efriend

New member
קודם כל אני מאחל לך שתרגישי טוב,

וכמו שפעם אמרתי לך, אני מאמין שתמיד יש כאבים בחיים, ושאם מרפאים אחד האחר מופיע, ככה אנחנו בנויים, ככה האבולוציה פיתחה אותנו (כי אבולוציונית זה יותר כדאי להיות לא מרוצים). אז השאלה היא במה מתמקדים, ואני חושב שיש לך הרבה טוב שקורה לך בזמן האחרון שאת יכולה להתמקד בו, אני מאוד מקווה שתצליחי לעשות את זה כמה שיותר...

התחילה תקופה טובה אבל זה השתנה פתאום

לפתע התחילו קשרים של ידידות נחמדה להסתיים בלי הסברים והתחמקויות מהקשר אני מאד עייפה בתקופה האחרונה , מחפשת לישון במשך היום, ובערב מתעוררת לחיים מרגישה את הצורך להתחלק במחשבות, לכן אני יותר בצאט וזה מנמשך עד השעות הקטנות בלילה חסרה ללי חברת בני אדם לצידי , מאז הפריצה אצל השכנים אני מאד חוששת בלילה חוץ מזה מתגעגעת לחברה של אמי, שהיתה החברה הכי טובה שלי , שהעניקה לי בטחון שתמיד יכולתי לדבר איתה בטלפון הסלולרי , היא ידעה איך להעניק בטחון בקטעים הללו היא היתה בחזקת נוכח נעדר עד שקרסה, ואז נזדקקה לי לצידה , היא ידעה לקרוא איתי היטב שלחשה לי זהו זה , והבנתי שהיא הבינה שאין דרך לצאת וצריך להפרד . אני פחות טובה בלסגור מעגלים , וגוררת את הפרידה במשך שנים הצורך במשפחה חמה סביבי הוא צורך בסיסי אצלי , המרתי את הקשר עם בן זוג אוהב בעיסוק במשפחה שבה נולדתי היום הקשר הזה לא מתקיים יותר , הקשר לבן זוג לא קיים , צריכה לחשוב איך לעקוף את הצורך בחום של הורים סביבי

למעלה