בוקר טוב

בוקר טוב

בוקר של הכנות לשבת , הריחות סביבי משהו השכנות מבשלות ובהריח עותה אלי ספרו לי מה את/אתםן מכינות/מכינים לשבת היפה שעומדת להתרחש לנו אומרים שיהיה יפה ואפשר לטייל , לראותץ את פריחת הכלניות בחבל לכיש

טיול בחצר

ירדתי היום לזרוק את הזבל מוקדם , סיימתי את ההכנות לשבת מוקדם , אז ועשיתי סיבוב בחצר בין הסביונים והחרציות ראיתי כתמים אדומים ואילו הכלניות שהחלו לפרוח בחצר החצר שלנו לא מטופחת, היא מוקפת עציח צפצפה גבוהים , פרחי הבר עולים חופשי בחצר רק החתולות והציפורים מסתובבים בחצר ביום ובלילה , להאזין לציפורים זה כמו להיות בשמורת טבע בקיץ שהפרחים מתייבשים ,עושים מבצע ואוספים את העשבייה שהתייבשה בכדי למנוע שרפות בחצר הבניין אבל הזרעים נותרים על האדמה ,ואחרי הגשמים שמרטיבים את האדמה , היא הופכת לירוקה מעשביה וצמחי בר על רוב השטח השתלטה הכובזאה והירוקה ובעלת העלים הגדולים , הסביונית החרציות והכלניות הן כתבי הצבע בתוך הירוק וכל כך נעים לראות את זה מלמעלה , והיום ראיתי שחלק החצר הרחוק ממני , שהיה צהוב התכסה בכתמים אדומים היה כייף לטייל בחצר לראות את הפרחים פה לידי , תזכורת לשטחים הגדולים של הפרחים שכיסו את החולות וכיום מלאים במרצפות אקרשטיין , בינינו מלאנו את ההבטחה" נלבישך שלמת בטון ומלט"

שבת שלום

האוכל מתחמם על הפלטה הבית מבריק לכבוד השבת והריחות שיש בבית של מטעמים משהו זהו השבת האהובה עלי מאד והשבת סיימתי את ההכנות מוקדם מאד ואפילו מזג האויר היה חמים ונעים

ליל שישי ../images/Emo29.gif

היום אירחנו זוג חברים והיה נחמד, למרות שקצת הייתי חסרת חשק בהתחלה לארח, אבל באמת היה נחמד וכיף לראות חבר שלנו סופסוף מאושר עם החברה החדשה
ועכשיו מחכה לבחור שהלך להחזיר אותם הבייתה, קצת דואגת לו אבל יהיה בסדר, בטח תוך רבע שעה הוא כבר יהיה בבית ונוכל ללכת לישון מחובקים יחדיו

זה כייף לארח

אני ארחתי המון בעבר , ואהבתי את זה כיום אם מישהו דופק בדלת זה נדיר מתגעגעת לקטעים שהבית היה הומה רעש מאנשים ולא מהרדיו זה כייף להיות בין אנשים שאוהבים אותם

לישון חבוקים

מסתבר שתנוחות השינה מעידים על היחסים בין שני אנשים וכל עוד ישנים חבוקים זה מעיד על אהבה גדולה בין הזוג

למעלה