בוקר טוב..

tintong

New member
בוקר טוב..

ברררררררר קררררררררררר.......רק לחשוב על זה שלפני יומיים הייתי הולך לישון בשעה הזו ...מיתעורר ב 14.30 הולך לסטאר קפה ...שותה
לטה ו
יאמי יאמי ..מטר מישם הולך ...לעשות גלים בים ...
..אוחחחחחחחחחחחח פה ..אזה בוקר..
...
....
........

Bubble Girl 27

New member
בוקר אור ../images/Emo186.gif

וואי מה משתולל בחוץ! ואיזה לילה רוחות ודברים שעפו... התמונות שלך יאמי יאמי ועושות חשק למיאמי... אתה בא?! שיהיה יום מדהים לכולם! ולאחד שלי בפרט...

sharon30a

New member
שלג על עירנו../images/Emo113.gif

וואוו... קמנו הבוקר לעיר לבנה....וזה....מדהים!!!! אז הילדים לא הולכים לבית הספר (כמובן) והם קופצים ומאושרים כי כל הכלים לבניית האישלג כבר מוכנים... והם מחכים בכליון עיניים ליריית הפתיחה שמאשרת לרדת למטה....חחחחח יום קסום ולבן משוויץ השנייה

לילי301

New member
בוקר טוב אנשים..../images/Emo183.gif

בוקר של שלוליות ואוטובוסים משפריצים מכל עבר.. יום מקסים וחמים לכולכם, "ו..קחו אתכם מעיל או סוודר כי ממש..ממש...
שם בחוץ"

בוקר טוב../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

ברררר.... לנהוג לעבודה היום נהיה סוג של ספורט אתגרי...
רק אחרי שחניתי קלטתי כמה חזק אחזתי בהגה כל הדרך
, כדי לא לעוף ימינה ושמאלה בכביש בשלוליות הענק... חורף זה מוי כיף...
ב
. יום טוב וחמים

טובי66

New member
tintong

בוקר טוב גם לך אח החיים היפים....... עד לפני שבוע בשעה כזאת הייתי בדרכי לעבודה. ובשעה שבע הייתי מתחילה את העבודה עד שש בערב. ופתאום פוטרתי...... ואני בבית

טובי66

New member
תודה

אני לא כל כך עצובה להפך אני מרגישה כמו בחופש פתאום ואולי כל דבר הוא ניסיון להראות לנו מה הכי חשוב בעולם הזה? גם אני מאחלת לך רק טוב

tintong

New member
טובי..

כשתדעי .......תראי......או תביני.......מה הכי חשוב בעולם הזה....... שטפי אותי! רק טוב.

שרשירית

New member
בוקר קפוא "ברד ירד בדרום ספרד"

יצאנו על הבוקר להתרשם מהמעטה הלבן שירד והצטבר על הקרקע. הקטנצ'יק נלהב ביותר לראות ברד, הבאתי לו להחזיק בידיים.
עכשיו זה בידיוק הזמן שאני מתגעגעת לצפון הרחוק. זו התקופה הכי יפה. כשגרתי בגולן עם האקס היינו נוסעים לראות זרימות בנחלים, לבקר ביער אודם הקסום, לראות את מעטה השלג הלבן בצידי הדרכים. זה בידיוק הזמן לצאת ולהינות מהחורף. אני אנסה לגרור את התל-אביבי שלי לטיול בצפון, הגיע הזמן שהוא יעזוב לרגע את צפון תל-אביב.... רוב הסיכויים שנמצא את עצמנו בצפון העיר אוכלים באוונגרד
שיהיה בוקר חם בלב ובגוף

רק שיר

New member
בוקר טוב מה -../images/Emo82.gif../images/Emo188.gif

ווינסי, אל תהרוג אותי...תכף אני יוצאת. היום מגיע לי להתחיל מאוחר אתמול קרעתי את התחת בעבודה
תהנו

הילה301

New member
בוקר מקסים!!!

חלמתי שאני יולדת תינוקת נוספת. יווווו כמה שאני רוצה. יום חמים לכווווווווווווולם

למעלה