בוקר טוב..

הילה301

New member
אבל חלמתי שאני מניקה אותה.

את יכולה לשלוח לי במקום בעל. אם אפשר אוהב, שיסע הרבה, עשיר, נאמן... אממממ, מה עוד? זהו לבנתיים

לילי301

New member
אחות שלי..

שולחת לך בעל וירטואלי על סוללות (למה שייסע אם אפשר פשוט לא להטעין)
כזה שיוריד את הזבל כזה שירד ממך כשיש לך כאב ראש כזה שיעשה נעימי בכל רגע/מקום כזה שיגיד לך כמה את יפה כזה שישים לב לתסרוקת ולשמלה החדשה וכזה שיקום לתינוקת שהנקת בחלום.. אחחח חלום!!

Bubble Girl 27

New member
תפסיקו להתכתב!!

אתן עושות לי כאב ראש עם הניק הדומה ואני לא עוקבת מי עונה למי ולמה
חולהההההה אאאאאאאפצ'י עליכן

לילי301

New member
נדבקת ממני כנראה..

קחי
* 2, בקשי מגילי שיכין מרק (המתכון מאתמול עובד יופי..) ושיעשה נעימים בצוואר ובלי... כנסי לפוך (אם את בעבודה..אז כנסי מתחת לג'קט של הבוס) ויאללה בריאות, בריאות...

Bubble Girl 27

New member
נראה לך בלי?!

ממה אבריא בדיוק אם בלי... נעימים קיבלתי...פינוקי קיבלתי... מרק אמממ עובדים על זה... פוך הלוואי..המעיל של הבוס נאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! רוצה הביתה קר ליייייייייי

Bubble Girl 27

New member
ווואאאוווו

מאמי שתדעי שפותרי חלומות טוענים שחלום על לידה אומר התחלה חדשה! מישהו אמר התחלה חדשה למשהו שצריך לתקן?! או שאולי את בהריון
זוכרת איזה חלומות היו לך בהריון?! ווווווהווווווווווווו

הילה301

New member
../images/Emo5.gif לא, אני לא בהריון!!!!!!!!

וכן, אני זוכרת שכשהייתי בהריון חלמתי שאני מולידה קופיף קטן. ושהבטן שלי בוקעת כמו ביצה. אבל אני חושבת שהחלום הזה נובע מהרצון החזק לתינוקת נוספת. ועכשיו אני נזכרת שבחלום הנקתי אותה כמו את שירה והיה שם פרט ממש מוזר. נכון שכשמניקים, כשהתינוק בוכה שהוא רעב, לא משנה איפה את, ישר החלב מתחיל לטפטף? (וסליחה על הגועל למי שנגעל) , אז ממש חלמתי שהיא בוכה ושזה קורה. וזה פרט שהדחקתי לגמרי (אולי כי לא סבלתי את ההנקה ) יווווווווווווווווווווווווו

Bubble Girl 27

New member
לפי בית הרוחות (אתר שבתחום)

לידה : אפשרויות חדשות לפניך.... אני בעד ציונות
כן כן אני יודעת דיברתי עם ואני יודעת מה ההחלטה

בפירוש חלומות

לידה מראה על כך שתבוא תקופה של פריחה וצמיחה, והרבה הצלחות ושלווה. תהני!

למעלה