בוקר טוב

בוקר טוב

ההכנות לשבת בעיצומן ככה אני מריחה אם אפשר היה לשבוע מהריח איזה מאכלים היו לי בחדר שלי החלונות פתוחים והריחות מדהימים כל מיני מטעמים כנראה מכינים באיזור שלי

ben 911

New member
היי נסיכה. סופ"ש נעים לכולם. ../images/Emo24.gif

אצלי כהרגלי מדי שישי אני מכין עוף מתובל בסיגנון הודי. כמובן עם אורז וסלט ירקות פצצות לגבות.
לקינוח סלט פירות.
ממש לפני דקות ספורות סיימתי..
עוד דקות לא פחות ספורות יצלצל הנייד שלי.. מה שאומר שאני צריך לרדת למטה כי באים לקחת אותי לעבודה.
אז שיהיה המשך נעים לכולם...תחזיקו מעמד ואם אפשר גם תחזיקו אצבעות.

מתגעגעת לליטוף

מכה ומצפה לליטוף של הורים לי הוא הזכיר ימים אחרים כמעט ונשכחתי את המגע של יד המלטפת את פניי חלפו להם ימים רבים בהם לא ליטפו את פני וראשי אתמול זכיתי בליטוף של ראשי נחנקתי מדמעות שרצו להתפרץ בקושי לחשתי שלום ולהתראות הייתי מניחה פני על המיטה את ידה של אמא על פני אמא כבר לא יכלה להזיז את ידיה אבל ככה זכיתי לחוש עוד קצת את מגע ידיה על פני ועל ראשי ופעם נכנסה אחות ואני חייכתי מתפנקת על היד של אמא שלי כל עוד ניתן לחוש בחום ידיה מאז אני מחפשת ליטוף של אמא את הונגיעה הרכה בראשי המורכן את החיבוק שהיא לא ויתרה עליו מרגע שנודע לה שזה חסר לי אבל לא תמיד ממהרת להכנע שמאד כואב מלטפת את שערי או מחבקת את עצמי חזק חזק מפחדת שלא להתפרק לגורמים ודמעות שפורמות שוטפות את פניי

ben 911

New member
נסיכה, קבלי ליטוף וחיבוק גם. ../images/Emo24.gif

איך אומרת ערד'? חיבוק מחבקים מאהבה, או לא מחבקים בכלל.
ופשטדי לך שזה סמביוזי, כי גם לי זה קצת חסר עכשיו.

שבת מבורכת בן

בקש חיבוק מהבן הוא בטוח יחבק אותך בהרבה אהבה מקווה שהמשמרת היתה סבירה

ben 911

New member
הייתה סבירה פחות או יותר...../images/Emo4.gif

בסיום המשמרת אני לוקח שם בדרך כלל מקלחת חמה וטובה כדי להגיע הביתה כמו אבא נקי שמריח טוב.
אלא מה? הפעם שכחתי לקחת מגבת.. אז נראה לך שלא התקלחתי? חס וחליל... פשוט התנגבתי עם גופית הפלנל הארוכה שלי.. אני רוצה לומר לך שמעתה אני מתנגב אך ורק עם גופיות פלנל. כי זה היה משו משו הפלנל.

למעלה