בוקר טוב

בוקר טוב

שנינו גרושים עם ילדים, הכרנו לפני כשלושה שבועות ובסה"כ הקשר מאוד נעים לשנינו. המרחק בינינו הוא כחצי שעה נסיעה ומכיוון שאני לא ניידת הוא זה שהגיע אלי עד היום [פעמיים בשבוע]. בתחילה הוא היה מגיע, אוסף אותי ואז נוסעים לשבת בבית קפה מרחק של כ-20 דקות מביתי או שהיה מציע שניסע למקום מגוריו שם יש הרבה יותר אופציות לבילוי מאשר אצלי. מכיוון שהקשר רק בחיתוליו אין מה לדבר בכלל על להכניסו לביתי ולהכירו לילדי [אביהם לא לוקח אותם]. בשבוע שעבר הוא העלה בפניי את הקושי עבורו להגיע עד אלי, לנסוע מרחק של חצי שעה כדי לבלות, להחזיר אותי ואז לנסוע חזרה לביתו. הצעתי לו לשבת באזור מגוריי בבית קפה נחמד או למקרה שנרצה במרחק 10 דקות ישנן כמה מסעדות מאוד נחמדות. הוספתי ואמרתי שמבחינתי מה שחשוב הוא להיות יחד ואין משמעות מבחינתי למקום, והלכתי קצת רחוק ואמרתי שאם ממש רוצים להיפגש אפילו יושבים ברכב [זה רק היה להמחיש את הרצון לראות אחד את השני]. כל זה ייפתר פחות או יותר ברגע שהוא יכיר את ילדיי, אבל נכון לעכשיו אני לא מתכננת לעשות זאת בקרוב. אתמול בשיחת טלפון שהייתה לנו הוא שוב העלה את בעיית הקושי במרחק וטען שהוא היחיד שמשקיע ואילו אני לא נותנת מעצמי כלום וחושבת רק על עצמי. אחרי שהודיתי לו על המחמאה שאלתי אותו מה הוא חושב שהייתי יכולה לעשות ואני לא עושה. הוא היה רוצה שבמהלך השבוע אבוא אליו לפעמים. הסברתי לו שזה לא בר יישום מכיוון שאני עובדת עד השעה 5 ולא נראה לי שבמקום לחזור הביתה לילדיי אני אקח אוטובוס ואסע אליו. אני באמת מנסה לתמרן כך שאוכל להיפגש איתו ואכן רוצה בכך, אבל חוסר הניידות שלי, המרחק ומיעוט מקומות הבילוי באזורי מקשה עליו. השבת הייתי אמורה להתארח אצלו בפעם הראשונה, אך צץ משהו בלתי צפוי ודחינו את זה לשבת הבאה. הוא אמר שמכיוון שבשבת הוא רוצה לצאת לשתות ואם אנחנו יוצאים יחד הוא לא יכול, הוא מעדיף שלא ניפגש ואז ייצא שניפגש פעם בשבוע. הוא ציין שעד שהוא יוכל להיכנס אליי המצב ישתנה. אני לא מוכנה שמישהו ידחק בי בעניין הילדים עד שלא אחוש בנוח ובטוח בקשר שלי איתו והאמירה הזו גרמה לי להרהר שנית בקשר שלנו. את כל הנתונים הטכניים [מרחק וחוסר הניידות שלי] הוא ידע מלכתחילה, אבל אחרי זמן כל כך קצר הוא כבר נשבר וזה חבל לי. אני העליתי בפניו את האפשרות פשוט לסיים את הקשר כל עוד הוא בתחילתו כי נכון לעכשיו אין בידיי לשנות את המצב, אבל הוא רוצה להמשיך, אבל אני חוששת שהדברים הללו יעלו בשיחה בינינו שוב ושוב.

3 שרונית

New member
לא הבנתי את עניין השבת

"הוא אמר שמכיוון שבשבת הוא רוצה לצאת לשתות ואם אנחנו יוצאים יחד הוא לא יכול, הוא מעדיף שלא ניפגש ואז ייצא שניפגש פעם בשבוע." למה הוא לא יכול לשתות?

3 שרונית

New member
אבל את אמורה להיות אצלו בשבת

והוא בכל מקרה צריך לחזור הביתה לא? לי נראה שלא יקרה אסון נוראי אם תיסעי אליו פעם בשבוע באוטובוס , נכון שיש לך ילדים אבל לא יקרה להם שום אסון אם פעם בשבוע או שבועיים הם ישארו עם בייביסיטר .ולך זה יעשה טוב החופש הזה. אבל משהו בכל זאת לא "מריח" לי טוב בהתנהלות שלו.....

מדובר על השבת הזו

שהייתי אמורה להתארח אצלו, אך לבסוף זה נדחה לשבוע הבא. הוא דיבר על כך שהוא יצטרך לבוא אלי ואז נצא לבלות.

magic40

New member
יש אפשרות לשמרטף

לפחות פעם בשבוע .לגבי הכרותו את הילדים . . .את צודקת במאה אחוז

איפה החלק שלך בסיפור?

הוא בא, אוסף, מחזיר, יוזם, מחפש פתרונות. ומה איתך? מה הבעיה בדיוק לעלות ב-5 על אוטובוס? לא נראה שזה יגרום נזק כלשהו לילדיך - בתנאי שאת לא עושה את זה כל יום.

אולי זה נראה פשוט

אבל זה לא. הילדים נשארים לבד מהרגע שהם חוזרים מבית הספר עד שאני חוזרת וזה לרוב רק אחרי שאני עושה סידרים או קניות אחרי העבודה, כך יוצא שלרוב אני מגיע בשש או שבע הביתה. אני לא רוצה להשאיר אותם בבית לבד יותר ממה שקיים עד עכשיו. בערב אחרי שהבת הקטנה הולכת לישון אני מרשה לעצמי לצאת.

את משאירה אותם לבד ???

בשביל ללכת אליו???? נו באמת. אם המחיר הוא להשאיר אותם לבד... וללכת אליו בשביל שהוא יהיה מרוצה-
עזבי, הוא לא צריך לעשות לך כאלו חישובים.. אתה רוצה? תגיע.. אתה לא רוצה? אל תגיע. הוא צריך להבין שאת לא יכולה להשאיר אותם לבד - כל היום וגם במיוחד בשעות הערב !

אגב

הצעתי לו שהיום אעלה לאוטובוס האחרון ואשאר אצלו עד מאוחר. הוא סירב בטענה שאני קרוב לוודאי עושה את זה מתוך אילוץ [מה שכמובן לא נכון].

רומנteaת

New member
נשמע לי, לפי ההודעה האחרונה שלך,

שיש משהו בסיסי ביניכם שקשור באמון ההדדי שקצת משובש. אני עכשיו בדיוק עומדת בפני סיטואציה מאוד מורכבת עם החבר שלי, ואף אחד מאיתנו לא חושב שהשני עושה מה שהוא עושה מתוך "אילוץ". ויתור אולי כן, כי מדובר בכל אופן בזוגיות, וויתורים מתבקשים ומחוייבי המציאות. אבל אם הוא קורא למה שאת רוצה לעשות אילוץ- סימן שמשהו בבסיס של האמון שלו בך קצת לקוי. ולעניות דעתי, כדאי קודם כל לבנות את זה ואח"כ הבעיות הטכניות של לוקיישן וזמן יוכלו להיפתר טוב יותר. את יודעת, שפעם הייתי במערכת יחסים עם בחור שבגלל בעיות משפחתיות רק אני יכולתי להגיע אליו ולא הוא אליי, ולא גרנו במרחק חצי שעה אלא שעתיים נסיעה, ופשוט התחלקנו בכסף של הנסיעות כאילו שהוא גם נוסע אליי. לא בקטנוניות, אלא פשוט כדי שאף אחד לא ירגיש מנצל או מנוצל. יש דרכים לפתור בעיות כאלה, אפשר להיות יצירתיים ומגוונים. ואת בוודאי לא צריכה להרגיש שדוחקים אותך למהלך שאינך מוכנה אליו עדיין. אבל קודם כל חייב להיות אמון בכוונות הטהורות אחד של השני.

שחR

New member
מה הסיפור מחצי שעה נסיעה ?

זה נשמע לי תלוש. קשר לא בוגר, בוסר, צריך להשקיע בו הרבה יותר אם את מצפה למשהו חיובי. אם הוא היה מאד רוצה, היה נוסע גם שעה וחצי כדי להיות איתך חצי שעה.

שירלי6

New member
תפתח יומן, בובי!

אני מסכימה איתך. כשגבר מאד מאד רוצה.........הוא יהפוך עולמות בשבילך.

אגם גם

New member
וכשאשה מאד מאד רוצה?

מה הקטע של לצפות כל הזמן להשקעה מטורפת רק מצד הגבר כאות לרצינות מצידו? לא עברנו את השלב הזה כבר?

שירלי6

New member
השקעה מטורפת?

איפה קראת כאן השקעה מטורפת? והשקעה..במה היא נמדדת?

../images/Emo45.gif לעקרון ההדדיות (+ ../images/Emo32.gif בונוס ../images/Emo6.gif)

אבל בלי קשר לסיטואציה שעולה כאן - עקרון ההדדיות לא אומר שכל הזמן ההשקעה מתחלקת (אופ, איזה טרמינולוגיה) חצי-חצי. שני הצדדים צריכים להשקיע, אם זה בנסיעות ואם זה בכל דבר אחר - אבל(!) יכולות להיות תקופות שלצד אחד יש אפשרות פחות להשקיע, מה שאומר שהצד השני ידרש לתת (וכשדברים טובים גם יעשה זאת באהבה) יותר. וחוזר חלילה. ובכלל, לעניין שעלה פה - אם כעבור 3 שבועות מתחילות התחשבנויות מכל סוג שהוא - זה הזמן לנופף לשלום (אפשר גם נשיקת פרידה קטנה
). מה שכן, לעתיד, כדאי אולי לחשוב על דרך שתוכלי "לתת קצת יותר" גם בתחילת קשר, כי בואי לא נהיה תמימות - זה עשוי להיות מכשול, אם בצדק ואם לא בצדק, מבחינת הצד השני
. ו
(
|הפולניה הרגועה נהיית מרוקאית עצבנית| - ככה זה שמטיילים בין שני שמות משפחה
) - המונח הזה של "לא ניידת" - מה זה זה?? איך אפשר להיות לא ניידת? נגיד ואין אוטו - יש מספיק דרכים טובות להתיינד... התניידתי כך שנים, ובהצלחה. שמה
ומתנצלת מראש - לא אוהבת את הביטוי הזה בכלל - תמיד הוא מרגיש לי כמו תירוץ לא כ"כ פיירי
ז"א - הוא נייד (וזה דרש ממנו "להשקיע" - להוציא רישיון ולקנות אוטו) - גם את יכולה להיות ניידת באותה השקעה בדיוק. לא רוצה - "טוב שההגה בידיים של אגד" / "רק רכבת" - "תשקיעי" במה שתבחרי...

חולקת על עיקרון ההדדיות

בנוגע לעניין הניידות. מצחיק אותי שדווקא מנשים שמגדלות את הילדים אני שומעת טענות כלפי רצוני להגיע הביתה לילדים במקום לנסוע אליו ואילו מגברים אני שומעת תמיכה. אתן האמהות שבחבורה באמת יכולות מצפונית אחרי יום עבודה שנמשך עד שעות הערב לעלות על אוטובוס ולנסוע לבן זוגכן במקום לחזור לילדים שלכם שגם ככה מחכים כבר כמה שעות שתחזרי הביתה??? ילד לא צריך לראות את אמו לפחות לפני שהוא הולך לישון? ולא, בייביסיטר אינו תחליף לאמא בשעות האלה. אין לי בעייה להביא בייביסיטר בשעות הערב כשאני יוצאת כשהם כבר הולכים לישון ואז אני יוצאת בראש שקט. אגב, לעלות על אוטובוס ממש לא אישיו עבורי. עם בן זוגי הקודם הייתי עולה בשישי לאוטובוס ומבלה אצלו את השבת. אמצע השבוע, בשעות שאני מתפנה בטיפול ילדים\בית אין כבר אוטובוס ממקום מגוריי עד אליו. ואם היה, בכייף הייתי נוסעת.

אני חושבת שפעם בשבוע הילדים יחזיקו מעמד

אני חושבת שאת יכולה לדבר איתם לפני שהם הולכים לישון. אבל במערכת יחסים יש שניים ושניהם צריכים להשקיע

למעלה