בוקר טוב

בואי לא ניכנס להגזמות...../images/Emo13.gif

"מצפונית"...? כן, אני יכולה מצפונית לנסוע יום בשבוע לבן זוגי במקום לחזור לילדי. (מה זה אומר עליי? בררר... מפחיד
) נכון - זה לא אידאלי, ובהחלט עדיף שזה יהיה היום בו הילד אצל אבא שלו, אבל הבן שלי יירדם גם אם לא ייראה את אמא שלו לפני שהוא הולך לישון. גם אמא לא גרושה יכולה ערב בשבוע, בעיני, לצאת לחוג / לחדר כושר / לבית קפה עם חברות לפני שעת השינה של הילד.לא רואה מה ההבדל הגדול. למעשה את מצפה ממנו שעכשיו, כמו גם בהמשך, שרק הוא יגיע לביתך. אין קשר ל"חשיפה" לילדים. הרי מה תעשו? תסעו אליו כולכם ערב אחד באמצע השבוע? אני לא נוזפת בך, לא התכוונתי שכך זה יישמע ועימך הסליחה! כאמא, וכמי שעובדת גם כן במשרה מלאה, מצבך באמת מעורר בי אמפטיה
, אבל אני כן מבינה אותו, בהנחה שלא מדובר על מצב זמני בלבד...

מצטער להגיד לך

אבל אין שום פתרון למצב שלכם חוץ מלסיים את הקשר. הוא עושה עניין מחצי שעה נסיעה ואת לא מוכנה להזיז את עצמך לכיוון שלו... ואתם רק בתחילת הקשר, בזמן בו אמורים להיות מונעים ע"י רגשות עזים כמעט ללא הגיון... בזמן בו המרחק לא מהווה כלל מכשול ומוצאים את הדרך להגיע בכל דרך אפשרית... בכל שעה אפשרית...

רק שיר

New member
אל תחשוב שכולם כמוך!

אני עוד זוכרת תקופות שהיית נוסע שעתיים לכל כיוון (כשגרתי דרומה יותר) והיית חוזר באותו הלילה. זה נדיר..וכמעט לא קיים }{

אגם גם

New member
לא יודעת, אני לא סופרת את הדברים האלו

אבל לדעתי, כשיש רצון ועניין בקשר - ההשקעה וההדדיות (שמתבטאים בהמון דברים, אפילו במבט) מגיעים לבד. ברגע שמתחילים להתחשבן מי מגיע, מתי, וכמה זמן נסיעה לקח לו - משהו פה חורק קצת..

הדדיות נמדדת בהרבה תחומים

כנראה שהעובדה שהיא לא מגיעה אליו היא רק סיבה אחת...הוא טען בפניה שהיא חושבת רק על עצמה ולא נותנת כלום-כנראה שהוא התכוון לא רק לעובדה שהיא לא מגיעה אליו.

תראי, אי אפשר רק לקבל בקשר, על מנת שקשר ישגשג

ויפרח ויצליח צריך גם לדעת לתת- גם אם זו מחווה של פעם בשבוע שאת נוסעת אליו והוא מחזיר אותך מאוחר יותר. את צריכה בעיניי להראות את המוכנות הזו גם מצדך. אני מסכימה איתך ויכולה להבין אותך שאת לא רוצה להשאיר את הילדים לבד, אבל האם היית מוכנה להיות הצד השני? איך הסברת לו את זה? הצבת עובדה או שהסברת את הרציונל? יש משקל גם לצורה שבה מציגים דברים...

רק שיר

New member
אני דווקא מבינה אותו

הוא נוסע חצי שעה עד אליך. יושבים בבית קפה באיזור מגורייך הוא נאלץ לחזור הביתה שוב חצי שעה <חצי שעהזה לא הרבה- שעה וחצי זה הרבה...> . בכל מקרה, הוא מרגיש שרק הוא נותן ומשקיע- ולדעתי הוא צודק. הוא גם לא יכול לעלות אליך הביתה- מבינה אותך, אך תעלו אליך הביתה כשהילדים ישנים! תשבו בסלון, קפה ושיחה נחמדה... לדעתי את לא מוכנה להשקיע . עובדה היא שאת כל הזמן מעלה את ענין הילדים, לכולנו כאן יש ילדים ומתמרנים. וכולנו עובדים עד 6 בערב. יש לנו גם חיים מלבד הילדים.

כבר לא מדובר

אם הוא יכול או לא יכול להיכנס אלי. הדבר שמפריע לו מכל הוא שאין כאן הדדיות [שוחחנו על כך אתמול]. מבחינתו אני צריכה להגיע לפחות פעם אחת בשבוע אליו ולא, שבת שאני מוכנה להגיע לא נחשבת בעיניו.

גם שרירותיות מצידו היא לא לעניין

"לפחות פעם בשבוע"? לא יודעת. כל הסיטואציה לא מריחה לי טוב כל כך, סורי

שירלי6

New member
שלושה שבועות.

מוזר לי שעברו רק שלושה שבועות וכבר אתם מתחשבנים בקטנות. "מי בא למי" ומי משקיע יותר. אני לא אוהבת את הדוחק הזה, גבר שבאמת מעוניין אמור להבין את האילוצים שלך ולא להתקטנן איתך על נסיעות של חצי שעה.

מהמעט שאני מכיר אותך,ההפסד כולו שלו........

מזל שחילוקי דעות בנושא כזה חשוב עלו כבר בתחילת הקשר ולא כאשר מתחילים לפתח רגשות כי אז הכאב גדול כיפליים.

מתוקה..

שבוע טוב אוף כמה הצלחתי להזדהות עם הסיפור שלך ולצערי אצלי זה נגמר בגלל ייאוש שלו וקצת שלי תראי ניהלתי קשר עם בחור קצתת רחוק מרחק של חצי שעה התאהבנו ובאמת היה כייף אבל המרחק הרס את הכול למרות שעליתי ולא פעם באוטבוסים ונסעתי אליו זה עדין היה מטורף התראינו בהתחלה פעמים בשבוע זה הפך לאט לאט לפעם בשבוע ולאט זה גם נגמר למרות שהאהבה ביננו הייתה קיימת לפחות מבחינתי זה קשה ומבעס ואם אין לך עדין רגשות תבדקי את הדבריםן אל תמהרי לחתוןך תנהליח שיחה בוגרת ותראי אייך הדברים זזים בכול אופן שיהיה לך המון בהצלחה ומאחלת לך שזה יצליח...

הדבר ההגיוני היחיד בכל הסיפור הוא

העובדה שאת לא מוכנה להפגיש אותו עם ילדייך לאחר תקופה קצרה של הקשר.

רק שיר

New member
זה דווקא מובן לי

רק לא מובן לי למה הם עושים ענין מנסיעה של חצי שעה היא לא תורמת בקשר. הוא מתלונן על החצי שעה.

למעלה