בוקר טוב!!

ח ג ה1

New member
בוקר טוב!!

שאלה קטנה... נרשמתי למבחן פטור ביישמומי מחשב וקיבלתי אישור על קבלת התשלום לבחינה. מתי אני אדע איפה תהיה הבחינה ובאיזו שעה.??לא כתוב בשאילתא....או שעדיין מוקדם מידי?

אם אין לי כל כך ידע

בתוכנות האלה כמו אקסל, אתם חושבים שאם הספרים אני יכולה ללמוד לבד או שעדיף לי לקחת את הקורס?

mayaki

New member
לדעתי

אם את לא מכירה את התוכנות- קחי את הקורס, זו הזדמנות טובה ללמוד את הכול מההתחלה (ממש מההתחלה). זה טוב לחיים, לא רק לפטור

נועה321

New member
דעתי:

בקורס אכן לומדים יישומים שטובים ועוזרים בעתיד, אבל מכיוון שהנלמד שם לא כ"כ מסובך, יש ספרים מעולים, ואתרים באינטרנט שמלמדים את הדברים, ועם קצת תושיה ואומץ- אפשר ללמוד המון בעזרת ה "help" של האקסל, ובנוסף- הקורס כבר לא מקנה נ"ז (ועדיין יש בו ממ"נים ופרוייקט בסוף)=> בעיניי נראה מיותר לקחת אותו. שבי על זה קצת לבד בבית, ותוכלי לכתוב בקו"ח שאת יודעת להשתמש באקסל, זה יספיק. זה שעשית קורס - לא ייתן לך נק' זכות במציאת עבודה. מצד שני- אם את מאלו שאין מצב שיישבו לבד בבית וילמדו אז אולי כן כדאי לקחת את הקורס... למרות שמסטו' באו"פ הייתי מצפה למינימום של יכולת עבודה ולימוד עצמי...

אני יכולה לעשות את זה

אם אפשר ללמוד בעזרת help ובאתרים מעולים, אז אני יכולה ללמוד לבד. בעיקרון כל מה שאני יודעת(יחסית לא הרבה...) למדתי לבד. באיזה אתרים אני יכולה ללמוד ומאיפה אני יכולה לקנות את הספרים?

נועה321

New member
אז תעשי.

הספרים שמקבלים הם ספרים בהוצאת אופוס, את יכולה לנסות ללוות אותם מסטו' שלמד את הקורס, או לקנות אותם (בהוצאה, או חפשי בחנויות ווירטואליות), אתרים ללימוד עצמי יש הרבה, דוגמית את יכולה למצוא כאן, פה, וגם שם. וחוצמאלו יש עוד המון....חפשי בגוגל...

רק את הספר הזה צריך ללמוד?

בעיקר אקסל צריך ללמוד למבחן? או שיש עוד ספר שאני צריכה ללמוד? תודה על החיפוש והעזרה.

mayaki

New member
בעיקר אקסל

אגב, אני חושבת שקשה ללמוד מהספרים האלו אם את לא מבצעת את הדברים בפועל, בעיקר אם אין לך נגיעה לנושא המחשבים בחיי היום-יום. נכון, את יכולה ללמוד את הפונקציות בעל פה, אבל עד שלא תשבי מול מחשב ותתרגלי (כמו שעושים בקורס)- לדעתי יהיה לך קשה להפנים את זה. אני אמנם עשיתי את הקורס בתקופה שעדיין לא היה מבחן פטור, והקורס גם היה שווה 2 נ"ז, אז זה היה משתלם. אבל אם אין לך נגיעה לזה בחיים- לדעתי זו הזדמנות שחבל לפספס.

אמממ

מה הכוונה נגיעה בחיים? אני יודעת לעבוד קצת עם וורד ופאוור פוינט. עם אקסל אף פעם לא עבדתי. יש לי אקסל בבית, אני יכולה לתרגל בבית לבד... אתה חושב שזה יספיק או שעדיין כדי לי לקחת את הקורס? שווה לי אולי לקנות את הספר ולנסות ללמוד לבד, לגשת למבחן פטור, ואם לא אצליח לקחת את הקורס?

mayaki

New member
נראה לי פתרון טוב ../images/Emo13.gif

נגיעה בחיים הכוונה אם את מתעסקת עם זה. למען האמת, אני עובדת ה-מון ובמשך שנים עם כל תוכנות האופיס (כולל אקסל), ומצליחה כל פעם לגלות שימושים ודברים חדשים.... בהצלחה! מיה. נ.ב. אני בת

תודה על העזרה

זה מה שאעשה. אנסה ללמוד לבד קודם, אם לא אצליח אקח את הקורס. עדיף לנסות קודם להוציא 77 שקל ואיזה 100 ומשהו כמה שהבחינת פטור עולה ולא ישר 2000

נועה321

New member
ישלחו לך הזמנה.

אם את רואה שכ-10 ימים לפני הבחינה לא קיבלת הזמנה, תתקשרי (אז) למוקד.

ח ג ה1

New member
תודה רבה!!../images/Emo140.gif

את היחידה שענית לי סוף סוף... חבר'ה לאן נעלמתם.?

למעלה