בוקר טוב!

LordDevil

New member
בוקר טוב!

לכל המכורים שבנינו! זמנים מטורפים יחסית לאימונים כבר ב Q1. נקווה שימשיך להיות מקצה טוב!

Thierry Henry

New member
בוקר מעולה.

Q1 היה נהדר, הזמנים באמת גבוהים מאוד וראיתם גם איך הנהגים משפרים אותם שוב. גם בQ2 שליטה מוחלטת של נהגיי פרארי, בעיקר רייקונן. אבל ראינו שגם מאסה מצליח בQ2 להיצמד אל רייקונן ואח"כ אלוסנו והמילטון צמודים בזמנים גם הם. מה שכן התחזית לגשם שהייתה למירוץ הזה התבררה כלא נכונה וזה מבטיח מירוץ מטורף אם אלו באמת הפרשיי הזמנים בין הנהגים.

LordDevil

New member
Q2 היה מעולה

שוב שיפורים בזמנים, והשניות האחרונות היו מטורפות! 8 מכוניות חצו את הקו אחרי קו ה 0 שניות (ספירה שלי, לא משהו חצוב בסלע) והמיקומים קפצו כמו ילדים בטירה מתנפחת. בסוף באטון השתחל ל Q3 ווטל לא מצליח לשחזר את ההישג של שבוע שעבר. הרד בולים נראים כמו קבוצה שמוכנה לתת ל BMW תחרות שנה הבאה ושניהם בתוך Q3! רנו מקבלת מהם בראש בזמן האחרון.

superbobik

New member
מקצה דירוג מדהים

לאורך כל השעה קימי שלט לאורך כל סוף השבוע אבל מעד קצת בסוף

Thierry Henry

New member
זה לא יאומן..המילטון עם הפול

אלונסו קובע זמן נוראי מאסה לא משפר בכלל את הזמן שלו ורייקונן רק שני..כמעט שנייה מלאה מעל הזמן שלו בQ2

lb22

New member
בלעכס...איזה מקצה ..

אני מת מעייפות קם בטעות ב7 במקום ברבע ל8...... קם ומגלה שרייקונן עושה בית ספר לכולם במשך יומיים.. ואז מגיע לו איזה רוקי אחד וב 1.35.9 עובר אותו ...סעמק..... איך איך איך איך איך ? נקווה שקימי יראה מחר את הזינוקים הטובים שלו (ושהמילטון אם אפשר לא יחתוך) אני מקווה לראות את מקרה האקינן קולטאהרד שעשו לשומאכר בהוקנהיים 2001 אם אני לא טועה , שעשו לו זיג זג ועקפו אותו ...

Go On Alonso

New member
מקלארן ערסים.

הפער הגדול בין המילטון ואלונסו מצביע על זה שהקבוצה מעדיפה את הימלטון. כמו שאמר אלונסו שהקבוצה מחבלת לו במכונית..והוא צודק 100% ואל תגידו לי שהימלטון הערס נהג יותר טוב מאלונסו...(פער כזה גדול?) כול הזמן ..לאורך כול העונה אני מרגיש שאלונסו נלחם במכונית . מקלארן תקעו סכין בגב של אלונסו..ניראה אותם בשנה הבאה עם מדיניות השויון בין הנהגים.. ילה אלונסו שתעבור לפרארי ותעשה לי את השנה ...ילהההההההה עלאא מנצרת נושם פורמולה Al Nano (alonso) simply the best "הסיכוי שאנצח את פדרר בוימבלדון גדול יותר מהסיכוי שהימלטון יזכה באליפות בשנה הבאה אם אלונסו יעבור לפרארי"

yotamn9

New member
איי איי איי

רייקונן חייב לעקוף אותו בזינוק. שיתכנן עם מאסה שהוא עוקף את המילטון ומאסה נותן לו קטנה מאחורה...

superbobik

New member
שמאסה יעשה קאמיקזה בהמילטון

מה אכפת לו? הוא כבר מחוץ לאליפות

superbobik

New member
זה נכון מה שקורפל אמר בשידור?

הוא ציטט את המילטון אומר שהוא לא רוצה את אלונסו בקבוצה,את זה אני יודע. אבל הוא ציטט שהמילטון אמר שלא אכפת לו את מי יביאו לקבוצה במקום אלונסו ובכל קריירת המירוצים שלו הוא ניצח תמיד את חברו לקבוצה. לזה אני קורא שחצנות....

Thierry Henry

New member
אותי דווקא יותר עניין הדיבורים עם

הקבוצה החדשה של מרצדס והניסיון לזרז את אישור התקנות החדשות שמאפשרות קניית שילדה. אם זה קורה בעונה הבאה תחשבו איזה טירוף יהיה עם טורו רוסו ופרו דרייב. 8 רכבים בערך באותה הרמה , רק נהגים שונים.

Suli

New member
אם זה באמת יקרה

אמנם עדיין יהיה יתרון לפרארי ומקלארן בגלל הנסיון בסבב ולטורו רוסו עדיין יהיו בעיות אמינות על פרו דרייב אין ממש מה להגיד אבל יהיה צמוד יותר מהיום ועם היידפלד וקוביצה ברקע (במידה שהעונה לא היתה עוד עונה כחלק מהמאניה דיפרסיה של הקבוצה שלהם) בהחלט אמור להיות נחמד בשנה הבאה

למעלה