בוקר טוב!

LordDevil

New member
אולי קימי יותר כבד בדלק?

מספיק לו דלק ל 2-3 הקפות יותר מהמילטון בשביל לעבור אותו בפיט הראשון אם מתחשבים בזה שהוא היה יותר מהיר לאורך כל הסופ"ש. אבל זה הכל שטויות, כנראה שמחר יש לנו מירוץ בגשם! יהיה מעניין!

Go On Alonso

New member
אלונסו: אין לי מושג איפה אבידתי חצי שניה

חצי שניה זה פער גדול אדון רון דניס ..לא ? אלונסו נלחם במכונית לאורך כול העונה...והשיג מה שהשיג למרות מקלארן הערסים ... "I am really interested to know where I have lost this time, because I do not think I have lost six-tenths in the other 100 laps that I have done this weekend "If I was three or four thousandths behind, it doesn't mean anything - it could be small differences in fuel levels or small details such as that. "But six or seven tenths... I can't remember any time that I was so far behind anybody. That was the strange thing about (today). אלונסו לא זוכר כזה פער גדול מהוביל (דרך אגב מאותה קבוצה)וזה ניראה לו מוזר... http://www.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/071006160356.shtml עלאא מנצרת נושם פורמולה Al Nano (alonso) simply the best "הסיכוי שאנצח את פדרר בוימבלדון גדול יותר מהסיכוי שהימלטון יזכה באליפות בשנה הבאה אם אלונסו יעבור לפרארי"

lb22

New member
אולי די לבכות כל היום....

ראבק זה מזכיר לי את הימים שכולם בכו ששומאכר שלט בפרארי חלאס הבנו שאתה אוהד שלו , הבנו שאתה כל היום בוכה על זה שאלונזו ואתה חושבים שמקלארן פוגעים בכוונה באלונזו אני לא מאמין שרון דניס (ואני מתעב את האדם הזה) עד כדי כך שפל ויפגע בנהג כמו אלונזו. זה מתחיל להציק כבר תנו לעונה הזו להגמר. וסתם ככה שתדע : במשך לפחות עד המירוץ בקנדה המילטון עשה לו בית ספר ללא העדפה מתקנת של אף אחד. המילטון מוביל את האליפות כמעט מהמירוץ ה3 או ה4 לא זוכר בדיוק.

superbobik

New member
יורד גשם כרגע בשנחאי

לא בדיוק טייפון, אבל גשם כמו שצריך להיות...

lb22

New member
המסלול רטוב מאוד..

לא מוצף אבל יש ספרי די רציני בחלקים מן המסלול.. הולך להיות מעניין עניין ההימור על הצמיגים , יש לי הרבה שהרוב יתחילו על אינטרמדייט ושאנחנו הולכים לראות הרבה מאוד החלקות.

lb22

New member
המצב נכון להרגע :

המסלול רטוב , יש מקומו שעולה ספריי מהמכוניות ויש מקומות שאין כלומר מסלול גם סוג של יש. לואיס המילטון מתחיל עם צמיגי האינטרמדייט וכבר הקפת היציאה שלו הוא מחליק החוצה לדשא וחוזר ....

lb22

New member
דיווח מהרייס קונטרול :

עוד 12 דקות גשם... בזינוק יהיה גשם כנראה... ועל פי איך שזה נראה שוב מתחילים עם הספייטי ?

lb22

New member
התחיל הגשם...

הולך להיות עוד זינוק מעניין רק בגלל דבר אחד : אם יורד גשם , הרבה נהגים נמצאים על צמיגי האינטרמדייט (כולל המילטון ונהגי פרארי אם ראיתי נכון)..... האם זה יהיה זינוק עם סייפטי ?

lb22

New member
4 הראשונים על צמיגי

האינטנרמידייט .... אם ירד גשם זה לא יהיה טוב

superbobik

New member
המילטון בחוץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מאמיייייייייייייייייין

lb22

New member
ישששששש אלוהים!!!!

יאלללללה פרארי!!!!!! יאלללה קימי! יש יש יש יש יש יש יש !!!!! \ אני צועק פה !!!!!

superbobik

New member
מה לעזאזל?

אני היחיד ששם לב שהגלגל הקדמי הימני של קימי עם פס לבן והשמאלי בלי? מה הוא נוהג על 2 תרכובות?

lb22

New member
אחד שחוק אחד לא....

בגלל הפניות השמאליות הגלגל הזה נשחק עד מאוד

NYMets Man

New member
ראיתי את זה וצרחתי

זה כל כך מגיע לו אין, אין דבר יותר משפיל מלהתחפר בכניסה לפיט!!! זה כל כך מגיע לו! כל כך מגיע לו !!!!!!!!! אני בוכה מאושר איזו השפלה

lb22

New member
ישש אלוהים!! והיום הוא אדום!!

יש יש יש יש יש יש יש !!!! סוף סוף קצת מזל לפרארי!!!! מירוץ יחסית משוגע ! עכשיו לראות את החגיגות ולישון!!!

tomerol

New member
מירוץ מעולה!!! נהנתי מכל רגע

נחשו מאיזה רגע נהנתי מכל?
ו-ווטל רביעי! שאפו !!

למעלה