בוקר טוב

sutul

New member
בוקר טוב

פאקינג לא מאמין שאני ער עכשיו.. לא מבין גם למה?!?! בכל אופן שיהיה לכם בוקר
טוב איך אתם אוהבים את הפרטנרים/אהובים/יזיזים או מה שלא יהיה? בנים: בהיר/ שזוף/ כהה/ שחור? גבוה/ ממוצע/נמוך? קרחת/קצוץ/קצר/כרה/ארוך? שמנמן/ רגיל/שדוף/שרירי? בנות: בהירה/שזופה/כהה/שחורה? גבוהה/ממוצעת/נמוכה? קרחת/כרה/ארוך (מתולתל ,חלק,גלי?)? שמנה/אתלטית/מקל/שרירית/משהו באמצע?? אם או בילי איתורי גוף?

Ben Dor

New member
בווווקררררר =]

בנים: בהיר/ שזוף/ כהה/ שחור?
שזוף גבוה/ ממוצע/נמוך?
גבוה קרחת/קצוץ/קצר/כרה/ארוך?
אמממ בין כרה לקצר שמנמן/ רגיל/שדוף/שרירי?
שמנמן בנות: בהירה/שזופה/כהה/שחורה?
שזופהה גבוהה/ממוצעת/נמוכה?
ממוצעת קרחת/כרה/ארוך (מתולתל ,חלק,גלי?)?
ארוך גלי שמנה/אתלטית/מקל/שרירית/משהו באמצע??
שתיהיה כוסית!! חח אם או בילי איתורי גוף?
לא משנה לי רק לא יותר מידי

s a p h i r

New member
בוקר טוב גמלך XD

איך אתם אוהבים את הפרטנרים/אהובים/יזיזים או מה שלא יהיה? בנים: בהיר/ שזוף/ כהה/ שחור?בהיר
גבוה/ ממוצע/נמוך? ממוצע קרחת/קצוץ/קצר/כרה/ארוך?אממממ.. קצר שמנמן/ רגיל/שדוף/שרירי? רגיל או שמנמן D: בנות: בהירה/שזופה/כהה/שחורה?בהירה
גבוהה/ממוצעת/נמוכה?ממוצעת קרחת/כרה/ארוך (מתולתל ,חלק,גלי?)? ארוך אני מניחה >< שמנה/אתלטית/מקל/שרירית/משהו באמצע?? משהו באמצע D: אם או בילי איתורי גוף<--הא? יעני עגילים וכאלה? מה שבא לה חח כי לי לא איכפת :]

Paranoid Eyes

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

בנים: בהיר/ שזוף/ כהה/ שחור? לא אוהבת שחורים ממש ולא אוהבת בהירים ממש אז בוא נגיד שזוף כהה:) גבוה/ ממוצע/נמוך? אהממ מעדיפה גבוה :) קרחת/קצוץ/קצר/כרה/ארוך?לא כרה.. ולא ארוך... שמנמן/ רגיל/שדוף/שרירי? אם הוא שרירי שיהיה בטעם ולא יותר מדי... רגיל שמנמן גם מתקבל. ולגבי בנות.. לא גיבשתי דעה

Paranoid Eyes

New member
נ.ב

אני מאמינה שסוטול התכוון לעיטורי גוף ולא איתורי חחח אז אהממ.. אם הוא מפורסנג שזה לא יהיה בתהלהבות של בן 16... ואם הוא מקועקע.. כנ"ל. כל דבר במידה. אבל קעקועים זה יפה

sutul

New member
אאאאאא סעמק!!!!

כן כן.. אז יש לי דיסלקציה, דיסלגרפיה ודיסקלקוליה תהרגו אותי וזהו!

Blackice

New member
בנימבנותבנימבנות...

בנים: בהיר/ שזוף/ כהה/ שחור? ממ.. לא ממש משנה לי. גבוה/ ממוצע/נמוך? גבוה, בעדיפות. עד שזה כבר בן, שאני לא אצטרך להתכופף
קרחת/קצוץ/קצר/כרה/ארוך? ארוך
שמנמן/ רגיל/שדוף/שרירי? שדוף.. בנות: בהירה/שזופה/כהה/שחורה? גם לא ממש משנה גבוהה/ממוצעת/נמוכה? זה לא הגובה, זה הפרופורציות
קרחת/כרה/ארוך (מתולתל ,חלק,גלי?)? גלח!
שמנה/אתלטית/מקל/שרירית/משהו באמצע?? אתלטית. מה ההבדל בין אתלטית לשרירית?
אם או בילי איתורי גוף? שיהסו מה שבע לאם.

sutul

New member
אז ככה

א. "אם או בילי איתורי גוף? שיהסו מה שבע לאם" - תמות!! ואם אפשר אז לאט לאט ובהמון סבל וכשתגיע למוות עצמו.. אני מקווה שיתממש לך האימה הכי גדולה של כל הגוססים שלמעשה תמות לבד בלי אף אחד!! ב. תמונה של שרירית ג. קישור לאתלטית

Blackice

New member
:-}

א. בקשתך נרשמה לפני, אם אתה מעוניין שההנהלה תדון בה אתה מוזמן להגיש אותה בצורה פורמאלית בטופס 1009ג בשלושה עותקים. ב-ג. המפ. טוב, אני כמובן התכוונתי לאתלטית.. אבל עכשיו שטרחת לצרף תמונה, אני מאוד מסוקרן איך זה להיות עם מישהי שרירית.. מין איזור אפור מגדרית שכזה..
גוף של בחור בודיבילדר עם פות.

sutul

New member
יש סטיה שלמה שקשורה לנשים שריריות

שמתאבקים איתן על המיטה שהן מרימות אותך על הידיים ומסיימות הכל בחניקה על ידי כריכת רגלייהן מסביב לצוואר אתה מתעלף קצת ממחסור של חמצן וזהו...

sutul

New member
"אם או בילי איתורי גוף?" חחחחחח

רק עכשיו שמתי לזה לב.. ברור... "עם או בלי"

soul on fire

New member
...

בנים: בהיר/ שזוף/ כהה/ שחור? שזוף גבוה/ ממוצע/נמוך? ממוצע קרחת/קצוץ/קצר/כרה/ארוך? קצר - כרה שמנמן/ רגיל/שדוף/שרירי? רגיל בנות: בהירה/שזופה/כהה/שחורה? שזופה גבוהה/ממוצעת/נמוכה? ממוצעת קרחת/כרה/ארוך (מתולתל ,חלק,גלי?)? ארוך גלי שמנה/אתלטית/מקל/שרירית/משהו באמצע?? סוג של מקל... אם או בילי איתורי גוף? מה שבא, מתקבל בשמחה.. זה לא באמת משנה לי..

sutul

New member
מצאתי לך מישהי

תמיד אפשר לשלוח אותה להשתזף עוד

sutul

New member
הרגע קמתי משינה

אני מקווה שעד הצהריים תיהייה לי חזרה טובה בשבילך

למעלה