בוקר טוב

בוקר טוב

בוקר טוב לכולם קונטרה למותק תעשי קפה של בן (קצת שובניסטי) הוא:אני צלם, מחפש פרצוף כמו שלך היא:אני מנתחת פלטית.אני מחפשת פרצוף כמו שלך הוא: היי לא נפגשנו פעם או פעמיים? היא: זה היה כנראה פעם אחת , אני בחיים לא עושה אותה טעות פעמיים הוא:קדיהמ, אל תתביישי להציע לצאת היא: אוקיי..... צא! יש עוד באמתחת, אבל נסתפק בזה, שיהיה לכולנו יום נפלא וסופשבוע נעים

maxima

New member
בוקר טוב כולם...מרנינה..אהבתי את הקונטרה

ומשהו מהזריחה הבוקר

maxima

New member
והיון...איך שהתעורר...הופ

קפץ עליה..... אבל היא ברחה לו....

maxima

New member
ציפורת...מה איפה...בהליכה הבוקר הזה...../images/Emo13.gif

את יודעת שההליכה לי היא עם הזריחה

מרנינה...לא שאני באה להגן על האמירה וכותבה

אבל...לעיתים אני חשה שאנו קצת מקצינות את המושג...שובניזם...ואולי אותו אחד שמבקש יפה.."מותק תעשי לי קפה" מכין לה קפה למיטה בבוקר ?למה אמירה של "ממי תעשה לי קפה" מאשה ...אין בה קונוטציה זהה??..והקפה..הוא רק דוגמה...

emmy5

New member
דווקא,קפה אני אוהבת להכין ,לא מפריע ...

בבית,נשארים לו גם ,מספיק עבודות .

ערדניקית

תאמיני לי שגם לי אין בעיה עם להכין קפה, להיפך, בכייף! וסתם הומור על הבוקר ( ואפשר עם קפה) מעולם לא הזיק

emmy5

New member
מרינה , גם אני ..אפילו את הקפה שלו ,בוקר טוב

מזכיר לי את השיר של עופרה חזה

"הייתה לי קופסא של צבעים" [בעוונותי הרבים עדיין לא יודעת להעביר בקובץ...משהוא /היא יכול להדריך אותי}.רוצה להעביר את מילות השיר...

בוקר טוב לכולם ../images/Emo140.gif

אחרי טיול נהדר........את ההכנות לשבת עדיין לא התחלתי.....היום ארוך. ערדניקית.....להעביר מילות שיר : 1-לחצי קליק ימני והכחילי את השורות שאת רוצה להעביר [מבלי לעזוב את האצבע מהעכבר עד שיוכחלו כל השורות שאת רוצה] 2 -יפתח חלון-תלחצי-העתק/או הדבק 3-חזרי להודעה ותלחצי שוב על העכבר ובצעי-העבר ומילות השיר יופיעו בהודה . מקווה שמובן. העברת קובץ או תמונה זאת פעולה שונה.תרצי הסבר....... .בשמחה.

השיר

שם השיר: קופסת צבעים מבצע: עופרה חזה הייתה לי קופסת צבעים, זוהרים,נעימים ונאים. הייתה לי קופסא של צבעים יפים, צבעים קרים,צבעים חמים. הייתה לי קופסת צבעים, זוהרים,נעימים ונאים. הייתה לי קופסא של צבעים יפים, צבעים קרים,צבעים חמים. לא היה לי אדום, לא היה אדום של דם הפצועים. לא היה לי שחור, של אבלות יתומים. לא היה לבן, לבן של פני המתים. לא היה צהוב, של חולות לוהטים. הייתה לי קופסת צבעים, זוהרים,נעימים ונאים. הייתה לי קופסא של צבעים יפים, צבעים קרים,צבעים חמים.

שלום לכולם

הרגע התיישבתי לאכול צהרים ובאתי להשאיר מילה טובה השבת קצת עמוסה עבורי , עלינו לבית החיים יש אזכרה לאבי ז"ל השבוע אז עולים בדרך כלל ביום ששי , ונצלתי את עובדה שאחי היה איתי לקניות ככה אני לא צריכה להרים וקונה כל מה שאני צריכה לשבת ולשבוע הבא זה יום הסק"סד שלו ואני משתלבת בקניות ,, נעזרת בו בלהרים את הקניה הביתה זה מזכיר לי את השיר על הגברת עם הסלים חשבתי אבוא אראה מטעמים שהכנתם לקראת השבת , מה קורה במטבח שלכם?

למעלה