בוקר טוב

בוקר טוב

מה הפסיקו בבית הזה להגיד בוקר אור עוד 23 יום ההולדת של בן וגם יום שלפני סוף השבוע אז שיהיה יום מואר מלא באהבה

אהבה בת עשרים

זה קרה שנפגשתי עם ידיד נפש שלי שהתגרש , שנים מספר לא הינו בקשר רציף אני השתחררתי הוא נותר במדים עוד כמה שנים , ודברנו רק טלפונית , בחגים ובימי ההולדת שלי ושלו שהתקשרתי כמו כל פעם, לאחל מזל טוב ליום ההולדת , אשתו לשעבר נתני לי את הטלפון שלו ככה נודע לי שהוא התגרש, ואז ככה בלי היסוס אמרתי לו אז עכשיו אני יכולה להתחיל איתך בכייף דברנו לילות ובקרים שיחות ארוכות מלאות בחום ובצחוקים , חיזרתי אחריו בכייף , הוא גבר מקסים , אני אוהבת אותו מאד , מה שנקרא קצין וגנטלמן אמיתי , אביר החלומות שלי . ואז לראשונה נפגשנו אצלי בבית , לתיקון בעיית חשמל דחופה שהיתה בבית , הכנתי צהרים קלה הוא אכל עמי והיה כייף ,זו פעם ראשונה שנפגשנו ששנינו לא במדים ובבית אזרחי . ואז עמדתי קרוב אליו ואמרתי שלמרות שהוא התגרש ,הוא מתנהג כנשוי לכל דבר , הוא הסתכל לתוך עיני, במבט חודר בעינייו השחורות, , ואמר שהוא תמיד יהיה האבא של הילדים שלו הרגשתי שהוא חודר לנשמה שלי , חבקתי אותו, בקשתי שיהיה גם האבא שלי לקצת , אני כבר הייתי יתומה מאב (הוא נשמה טובה וגבר מגונן שכזה , תמיד בצבא הפקודים שלו אהבו אותוממש העריצו אותו ,גם אני הייתי מאוהבת בו שנים ) לרגע קטן הוא השאיר אותי צמודה אליו , אך לא יותר משניה , אז הרחיק אותי ממנו ובקש שאכין כוס תה לא הבנתי מאיפה זה בא, הוא התיישב על הספה מבטו היה כאחד שסיים לרוץ מרתון , בפנים ממש ניכר כי הוא סובל מבט אחד אל מכנסיו גילה לי את עוצמת הזקפה שהוא חש באותו רגע , ומאחר ושלט בעצמו הרחיק אותי ממנו זו הפעם הראשונה שבה שמתי לב למה שקורה לגבר שמחבקים אותו , זה פתח המון מפגשים של שנינו , בילינו המון ימים בבית שלי אבל בלי שום מגע פיסי קרוב איך אמר , לא לגעת בסחורה, שמר על קשר אפלטוני , אבל עם כבוד הדדי והמון חום ואהבה ללא מתח מיני בכלל המון ארוחות שבשלתי לו, ואכלנו ונהנו אחד מחברה של השני , בידידות נפש עמוקה ואמתית עד שהוא עזב את הארץ . הרבה ימים אחרי זה ,ששאלתי למה הרחקת אותי ממך , הוא אמר מפורש אני אוהב ומכבד אותך מאד לכן לא יהיה שום דבר גופני בינינו ,כי ממה שקרה לפני 20 שנה , שהוא חיזר אחרי בבסיס משך כחצי שנה נשארתי אוהב ,אבל מאחר וזה לא התקדם לפסים אחרים, זה לא יקרה היום ,כיום אני אחר ועדיין מוקיר ומעריך אותך אני לא אנצל אותך, אני אוהב אותך , את חברה וידידת נפש , הוא ליווה את הפרידה של אמי מהבית והמעבר לבית האבות , וגם את השנה הראשונה שלה שם אמר: אמך כבר חיה את חייה בעולם הזה בנתה את עולמה , את בכלל לא התחלת לחיות את החיים שלך בעולם הזה סדרי לה בית אבות טוב שיטפלו בה טוב ואת תתחילי לחיות ותפנקי אותה שם , זה יעלה את איכות החיים לשניכם הוא ידע על מה הוא דבר כי הוא עבר אתצ זה לפניי , גם הוא ויתר, סידר לאביו בבית אבות מעולה . הוא גם הפגיש אותי עם האינטרנט , ולימד אותי לכתוב מייל אליו , השירים הראשונים שלי נכתבו עליו ואליו אהבה ענקית שליוותה אותי מגיל 27 ועד גיל 49 , ששחרתתי אותה כי הבנתי זה לא יקרה בגלגול הזה . הייתי צריכה את האהבה שלו כדי לתת לאמא להתרחק ממני , לגבור על התלות ההדית שלי באמי לעזור לי להתבגר ,להיות אדם עצמאי לכל דבר . והבנתי שהפרידה שלי מאמי שהלכה לבית האבות עזרה לי לבנות חיים משלי שהיא נוכחת נעדרת בחיי עד שפרשה לה ממחוזות החיים והפכה למלאך והשאירה אותי לבד בעולם הזה. וזה עזר לי להתמודד עם הפרידה שלה מהחיים פה בעולמנו , עם העובדה שאני נשארת פה לבד כי מיום הולדתי הייתי קשורה לאמי ז"ל בעבותות עבים מאד , גם בתקופות קשות וגם בתקופות טובות כי הקדשתי את כל זמני החופשי מגיל 5 שלי ועד גיל 45 שנים לזה שיהיה לה כל מה שהיא צריכה . היא הלכה ממני בגיל 79 ואני כבר בת 49 ,

יאצפן

New member
הבה בת עשרים

מאוד אהבתי, כה לחיי.

שאלה לכם איך תנהגו ?

שאלה שעולה אחרי כתיבת מהסיפור שלי , אגב הוא אמיתי לגמרי , סיפור חייי. יש קשר רגשי ויש חיזור אינטנסיבי אבל משהו בלב אומר לכם שזה לא קשר של אהבה כדולה אלא חיבה והערכה הדדית או אם אתם ממשיכים סטוץ משהו ממש לא רציני קשר שלא ימשך לזמן ארוך תנצלו את המצב למשהו של כאן ועכשיו כי חיים היום ומחר יהיה מחר או הפכו את הקשר לקשר אפלטוני כמו שנהג הידיד שלי ?קשר אמיתי מה תעשו במצב כזה ????

אני אעדיף קשר אפלטוני מתמשך

מעל סטוץ בר חלוף...אם אני לא טועה סטוץ זה מגע מיני חד פעמי ללא המשכיות...כי כמו שאמרה סבתי עליה השלום"עדיפה ידידות עמוקה לטווח ארוך..מאשר אהבת בשרים רגעית ובת חלוף"

אילו אני הייתי

מאוהבת בו כפי שתיארת שהיית את מאוהבת בו הייתי מעדיפה נתק גמור ממנו כי להישאר איתו בקשר כשאני חשה כאלו רגשות כליו היה מפריע לי ליצור קשרים עם אחרים .וגם אם שניכם בידידות נפש אולי זה גם מפריע ,היה לי בן דוד שהייתי חברים קרובים כל החיים אשתו השניה כששמעה עליי מבלי שהכירה אותי או פגשה אותי הטילה עליי וטו והוא נאלץ לנתק רשמית הקשר איתי בגלוי רק ביקש שאתקשר אליו לעבודה ואני נעלבתי, בכל אופן בינתיים הוא נפטר והיה לי צער מאוד גדול ממותו.

כיום הקשר קשה מאד

הקשר ניתק שהוא הגר לדרום אמריקה , חי שעות הפוכות משלי מחליפים בעיקר מיילים , הוא לא מגיע לארץ , וגם לא מתקשר משם חזרנו לSMS בחגשל חג שמח ולא יותר

לי יש ידיד שכזה

עוד מהתקופה שהייתי בבית ספ ר לאחיות בקפלן...יום אחד חברה שהייתה איתי בחדר הכירה לי חבר של החבר שלה...לא זוכרת מה הייתה הסיבה אבל לא נוצר קשר ....לאחר שנישאתי ועברתי לערד פתאום פגשתי אותו מסתבר שנישא ועבר לגור בערד..מאז הקשר הסתכם בשלום שלום ..לפני 10 שנים הוא התגרש אפילו לא ידעתי, במקרה נפגשנו באוטובוס והוא סיפר לי שהתגרש...לי באותה תקופה הייתה זוגיות [אהבת חיי] וניהלנו קשר ידידותי אפלטוני..שבן זןגי ידע עליו ואף הצטרף מידי פעם לכוס קפה ...כשנפרדתי מבן זןגי...חשתי שאותו ידיד [ שאגב תמך בי בתקופה שאחרי הפרידה] שהוא מנסה לשנות פאזה ...ומעוניין בקשר גם גופני..[ האמת שהוא חתיך הורס] ...אבל...לי היה קשה לראות בו כפוטנציאל לזוגיות חשתי אליו כמו שחשים לאח...וגם ברגעים הקשים כשחשתי שמה שאני רוצה זה שהוא יחבק אותי..בכל זאת שמרתי פאסון...כי חששתי...היום אני מודה לעצמי שלא נכנסתי לקשר רומנטי.. ראיתי איך הוא מתנהל עד היום עם נשים .אנחנו ידידים טובים עד היום..למעשה הוא נחשב בעיני "החברה הכי טובה שלי" וזה הדדי...הרבה בערד שרואים אותנו יחד מרימים גבה...איך קרה שלא הפכנו לזוג...ואז אנחנו מסתכלים אחד לשני בעיניים ויודעים מה הסיבה..יש לנו ידידות מופלאה....שעדיפה על רומנטיקה קצרה...

תארי לך שיום אחד הוא נעלם

כאילו האדמה בלעה אותו , בטלפון עונה לי מזכירה בספרדית בסוף הצלחתי למצוא אותו במייל וענה לי באנגלית מצטער שנעלמתי עזבתי חפוז להצעה שחיכתה לי באמריקה אני חושבת שהוא בחר לצאת בלי להפרד כי היה קשה לי המצב בהמשך דברנו עוד קצת בטלפון שיוצא שאני מעירה אותו בלילה שלו לבסוף שאלתי יש מישהיא אמר כן , לא שאלתי שאלות אבל החלטתי להתרחק , כאילו חלק מהלב מת והיה קשה מאד מאז לא מוצאת אהבה אחרת , הלב כואב ,אבל אני מרגישה בודדה יודעת שרוצה רותי סביבי תומך ובמילה טובה כמו תמיד לא ספרתי לו מה עובר עלי החלטתי לסגווא דלת אבל יודעת שאם אראה אותו הלב ידפוק כמו משוגע אולי צריכה לסגור דלת אבל מסתבר שאותו אהבתי הכי האבה בחיי

נסיכה ....סיפור נוגע ללב

אני מקווה בשבילך שהאהבה לאיש במשך כל השנים האלה לא מנעה ממך בעקיפין לחפש את קשר אמיתי.

אני לא יודעת , יש פה משהו מיסטי

יש משהו מוזר ביום שאני נפרדתי מהחבר שלי באה אשתו אליו ואמרה אני רוצה להתגרש ללא שום דבר קודם זה היה לו מוזר עכי לא היה משהו שהצביע לכיוון הוא חלה ועבר אשפוז קשה היה בסכנת חיים , אני לא הבנתי למה כל הזמן אני שומעת אותו קורא לי, אמרתי עוד מעט יום ההולדת אני אתקשר אדבר איתו הוא אמר אכן הייתי צריך אותך לידי שם בבית החולים אבל לא רציתי להתקשר עד שהגט לא ביד שלי שזה רשמי שאני התקשרתי זה היה יום לפניי שהוא קבל את הגט ושנפגשנו שבוע אחרי שקבל את הגט בפועל אמא שלי ראתה שהוא מסתובב סביבי בקשה ללכת לבית אבות כדי שאני אהיה פנויה להיות עמו , משום מה היא אהבה אותו מאד הצטערה שלא זרם לכיוון של זוגיות ,בחיים יש הפתעות

ben 911

New member
נסיכה..צר לי לשמוע שכך נגמר. ../images/Emo7.gif

אישית אוהב אני סיפור עם סוף טוב בצידו..
אבל בחיים כמו בחיים המציאות עולה על כל דמיון..
לא נורא...נסיכתי.. האל הטוב סוגר דלת... ומיד פותח שער רחב

למעלה