בוקר טוב

מצב
הנושא נעול.
בוקר טוב

בוקר טוב
לאחר התנתקות מהפורום רציתי קצת לעדכן. התחלתי שבוע 21, לקראת סוף חודש 5. שקיפות עורפית
סקירת מערכות מוקדמת
זו
הבוקר הרגשתי אותה בפעם הראשונה. בעוד שבוע אקבל תשובה מבדיקת מי השפיר. בקרוב סקירת מערכות מאוחרת. השלבים הראשונים היו לא קלים ואפילו די קשים. כעת אני הרבה יותר בסדר. אני לא מעודכנת לגבי מה קורה כאן בפורום אך המון בהצלחה ממש מכל ה
לכולכם.

WOW איזה יופי ../images/Emo9.gif נשמע פשוט נפלא

בוקר טוב
לאחר התנתקות מהפורום רציתי קצת לעדכן. התחלתי שבוע 21, לקראת סוף חודש 5. שקיפות עורפית
סקירת מערכות מוקדמת
זו
הבוקר הרגשתי אותה בפעם הראשונה. בעוד שבוע אקבל תשובה מבדיקת מי השפיר. בקרוב סקירת מערכות מאוחרת. השלבים הראשונים היו לא קלים ואפילו די קשים. כעת אני הרבה יותר בסדר. אני לא מעודכנת לגבי מה קורה כאן בפורום אך המון בהצלחה ממש מכל ה
לכולכם.
WOW איזה יופי
נשמע פשוט נפלא
מאחלת לך מכל ה-
המשך הריון מוצלח תקין ומלא. ו-תמשיכי לעדכן אותנו

אסתר 1000

New member
תודה על העדכון

בוקר טוב
סקירת מערכות מוקדמת
זו
לכולכם.
תודה על העדכון
בס"ד משמח לשמוע שהכל תקין ומאחלת לך הצלחה עד לרגע המיוחל וגם בהמשך. בינתיים ב"ה יש הרבה חדש7ות טובות בפורום ואנחנו מקווים לעוד ועוד.

../images/Emo51.gif אסתר על הברכות

תודה על העדכון
בס"ד משמח לשמוע שהכל תקין ומאחלת לך הצלחה עד לרגע המיוחל וגם בהמשך. בינתיים ב"ה יש הרבה חדש7ות טובות בפורום ואנחנו מקווים לעוד ועוד.
אסתר על הברכות
שיהיה אכן רק הצלחות וחדשות טובות לכולם.

ayoosh

New member
שימשיך תקין ומאושר ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

בוקר טוב
סקירת מערכות מוקדמת
זו
לכולכם.
שימשיך תקין ומאושר

ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

בוקר טוב
סקירת מערכות מוקדמת
זו
לכולכם.
ברוכה השבה

המשך קל ותקין

נטאשה

New member
אור, איזה כיף לראות אותך שוב כאן

בוקר טוב
סקירת מערכות מוקדמת
זו
לכולכם.
ובמיוחד לדעת שהכל בסדר ותקין ונפלא. ברכות על הבת, ותמשיכי לעדכן אותנו.

ברוכה השבה

ברוכה השבה
איזה יופי של בשורות כמה טוב לסמן
. עכשיו נישאר לסמן
על עוד 19 שבועות קלים לכמובן על לידה קלה

../images/Emo51.gif לימי

ברוכה השבה
איזה יופי של בשורות כמה טוב לסמן
. עכשיו נישאר לסמן
על עוד 19 שבועות קלים לכמובן על לידה קלה
לימי
אכן שלב אחרי שלב מסמנים עוד
ועוד
על בדיקות שונות. אך יש לי בן שנולד לאחר כמעט שנתיים של טיפולי פריון והפריות מבחנה ( ילד גנטי שלי ) ושכל הבדיקות בהריון איתו היו תקינות, ולאחר לידתו הכל היה נפלא וכל יום הודיתי לאלהים על המתנה הנפלאה שנתן לי, ואז בין לילה בגיל שנה ועשרה חודשים הסתבר שהילד לא בסדר ועברתי שנה שלמה של המון איבחונים ורק ביולי האחרון כשהוא היה בן 3 וחודש אובחן סופית באיבחון שהינו כנראה נכון שמשמעותו 100% נכות עם מגוון נרחב של המון בעיות בתחומים שונים. ובעירייה שיבצו אותו לגן טיפולי עם מעט מאד טיפולים כך שאין הם עונים לכל הצרכים שהוא צריך ולא עזר לי כל מה שאמרתי, ביקשתי, התחננתי, ואין עם מי לדבר... לצערי לא נפגשתי עם אנשים שאכפת להם לא טובת הילד ולא הקריסה הפיזית והכלכלית שאני אעבור השנה לאחר שנה שלמה שכבר עברתי שפשוט לא תאמן מאבחון לאבחון, מתורים אינסופיים להתחלת טיפולים, מסייעת שהיתה איתו בגן ושמימנתי מכספי. וכל זה עוד כלום לעומת מה שאצטרך לעבור השנה עם הריון בסיכון גבוה בשלבים מתקדמים של ההריון, ועם תינוקת רכה לאחר הלידה שבמקום שנהיה נינוחים לאחר הלידה נצטרך להתרוצץ מטיפול לטיפול לילד.

צער לי על מה שעובר עליך

לימי
אכן שלב אחרי שלב מסמנים עוד
ועוד
על בדיקות שונות. אך יש לי בן שנולד לאחר כמעט שנתיים של טיפולי פריון והפריות מבחנה ( ילד גנטי שלי ) ושכל הבדיקות בהריון איתו היו תקינות, ולאחר לידתו הכל היה נפלא וכל יום הודיתי לאלהים על המתנה הנפלאה שנתן לי, ואז בין לילה בגיל שנה ועשרה חודשים הסתבר שהילד לא בסדר ועברתי שנה שלמה של המון איבחונים ורק ביולי האחרון כשהוא היה בן 3 וחודש אובחן סופית באיבחון שהינו כנראה נכון שמשמעותו 100% נכות עם מגוון נרחב של המון בעיות בתחומים שונים. ובעירייה שיבצו אותו לגן טיפולי עם מעט מאד טיפולים כך שאין הם עונים לכל הצרכים שהוא צריך ולא עזר לי כל מה שאמרתי, ביקשתי, התחננתי, ואין עם מי לדבר... לצערי לא נפגשתי עם אנשים שאכפת להם לא טובת הילד ולא הקריסה הפיזית והכלכלית שאני אעבור השנה לאחר שנה שלמה שכבר עברתי שפשוט לא תאמן מאבחון לאבחון, מתורים אינסופיים להתחלת טיפולים, מסייעת שהיתה איתו בגן ושמימנתי מכספי. וכל זה עוד כלום לעומת מה שאצטרך לעבור השנה עם הריון בסיכון גבוה בשלבים מתקדמים של ההריון, ועם תינוקת רכה לאחר הלידה שבמקום שנהיה נינוחים לאחר הלידה נצטרך להתרוצץ מטיפול לטיפול לילד.
צער לי על מה שעובר עליך
שלא תביני אותי לא נכון. אני לא מסלק אותך מפה. אני מרגיש שאת מאד זקוקה לשתף את מה שאת עוברת עם אנשים שעוברים חוויות דומות לך. לכן אני מצרף קישור לפורום "הורים לילדים עם מחלות". שם אני מאמין שתוכלי למצוא יותר תמיכה עם מה שעובר עליך עם בניך ועם אנשים שמבינים למצוקתך וגם לקבל עיצות להתמודד אם הגורמים המקשים. כאילו שלא חסר לך כאילו. לזוגות פה יש מספיק מטען רגשי וצורך להתמודד עם תרומת ביציות ולשמור על ההריון שלהם. אנחנו הזוגות שנמצאים בהריון, די משתדלים להצניע את העובדה הזו פה בפורום ונותנים בעיקר ידע תמיכה וניסיון ורק מעדכנים על מצבינו לעיתים רחוקות ועם בכלל על-מנת לא לפגוע ברגשותיהן של אילו שנמצאות בתהליך או שלא לא הצליח להן.

../images/Emo51.gif נטאשה

נטאשה
הכל בסדר כעת אך ההריון היה מאד קשה בשלביו הראשונים. אך כעת הוא בסדר. יש לי צרות מאד מאד גדולות אחרות שאינן קשורות להריון. כך שההריון עובר בסדר אך אני עסוקה בדברים אחרים מאד קשים.

sagivkr

New member
הי אור ../images/Emo24.gif

בוקר טוב
סקירת מערכות מוקדמת
זו
לכולכם.
הי אור

ברוכה השבה לפורום. כיף לשמוע על ההתקדמויות החיוביות בהריון שלך . את כבר ממש באמצע הדרך! מאחלת לך המשך הריון תקין ובריא. יפעת

../images/Emo51.gif יפעת

הי אור

ברוכה השבה לפורום. כיף לשמוע על ההתקדמויות החיוביות בהריון שלך . את כבר ממש באמצע הדרך! מאחלת לך המשך הריון תקין ובריא. יפעת
יפעת
כן, בשבת האחרונה "הפכתי תקליט" וסיימתי בדיוק 20 שבועות. ועד סוף שבוע 20 צריך כבר להרגיש את העובר ולא הרגשתי. אימי נלחצה מאד מאד ואני קצת דאגתי מכיוון שלפני כמעט שבועיים עשיתי בדיקת מי שפיר ... על קבעתי עם אימי ללכת הבוקר למיון לבדוק באולטרהסאונד שהכל בסדר לאחר מי השפיר. והבוקר התעוררתי בשעה חמש וחצי ושכבתי ערה על צד שמאל ופתאום הרגשתי ממש תנועות כאילו של מרפקים, תנועות ממש ברורות וחד משמעיות כאילו התינוקת אומרת לי "אמא לא נוח לי, תשני תנוחה..." היו לי ממש דמעות בעיניים מהתרגשות, צלצלתי לאימי ורק אז היא סיפרה לי עד כמה היתה עצבנית ומתוחה עד שצלצלתי אליה עם החדשות הטובות הללו. מה נשמע אצלך ?

sagivkr

New member
שלחתי לך מסר. קיבלת?

יפעת
כן, בשבת האחרונה "הפכתי תקליט" וסיימתי בדיוק 20 שבועות. ועד סוף שבוע 20 צריך כבר להרגיש את העובר ולא הרגשתי. אימי נלחצה מאד מאד ואני קצת דאגתי מכיוון שלפני כמעט שבועיים עשיתי בדיקת מי שפיר ... על קבעתי עם אימי ללכת הבוקר למיון לבדוק באולטרהסאונד שהכל בסדר לאחר מי השפיר. והבוקר התעוררתי בשעה חמש וחצי ושכבתי ערה על צד שמאל ופתאום הרגשתי ממש תנועות כאילו של מרפקים, תנועות ממש ברורות וחד משמעיות כאילו התינוקת אומרת לי "אמא לא נוח לי, תשני תנוחה..." היו לי ממש דמעות בעיניים מהתרגשות, צלצלתי לאימי ורק אז היא סיפרה לי עד כמה היתה עצבנית ומתוחה עד שצלצלתי אליה עם החדשות הטובות הללו. מה נשמע אצלך ?
שלחתי לך מסר. קיבלת?

Yaldi

New member
כל כך שמחה בשבילכם

בוקר טוב
סקירת מערכות מוקדמת
זו
לכולכם.
כל כך שמחה בשבילכם
מי יתן ונשמע המון המון עידכונים נפלאים שכאלה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה