בוקר טוב

מצב
הנושא נעול.

ענתי27

New member
../images/Emo13.gifאיזה יופי !

בוקר טוב
לאחר התנתקות מהפורום רציתי קצת לעדכן. התחלתי שבוע 21, לקראת סוף חודש 5. שקיפות עורפית
סקירת מערכות מוקדמת
זו
הבוקר הרגשתי אותה בפעם הראשונה. בעוד שבוע אקבל תשובה מבדיקת מי השפיר. בקרוב סקירת מערכות מאוחרת. השלבים הראשונים היו לא קלים ואפילו די קשים. כעת אני הרבה יותר בסדר. אני לא מעודכנת לגבי מה קורה כאן בפורום אך המון בהצלחה ממש מכל ה
לכולכם.
איזה יופי !
שיהיה לך המשך היריון קל ותקין. ענת

אסתר 1000

New member
תחזיקי מעמד תאספי כוחות ותעמדי בכל

אור המון הצלחה בהמשך הדרך
ושתדעי רק טוב צוקה
תחזיקי מעמד תאספי כוחות ותעמדי בכל
הנסיונות הקשים. אני מאחלת לך לידה קלה וילדה מקסימה שתיתן לכם כוחות להתמודד עם הקשיים. שנה טובה ומתוקה.

a17

New member
היי ברוכה השבה../images/Emo24.gif

בוקר טוב
לאחר התנתקות מהפורום רציתי קצת לעדכן. התחלתי שבוע 21, לקראת סוף חודש 5. שקיפות עורפית
סקירת מערכות מוקדמת
זו
הבוקר הרגשתי אותה בפעם הראשונה. בעוד שבוע אקבל תשובה מבדיקת מי השפיר. בקרוב סקירת מערכות מאוחרת. השלבים הראשונים היו לא קלים ואפילו די קשים. כעת אני הרבה יותר בסדר. אני לא מעודכנת לגבי מה קורה כאן בפורום אך המון בהצלחה ממש מכל ה
לכולכם.
היי ברוכה השבה

אני שמחה לשמוע שההריון שלך תקין ומתקדם טוב...בקשר לבעיות האחרות, באמת חבל ואני מקווה שתמצאי את הכוחות להתמודד עם כל הבעיות שלך בהצלחה...

../images/Emo51.gif על האיחולים

היי ברוכה השבה

אני שמחה לשמוע שההריון שלך תקין ומתקדם טוב...בקשר לבעיות האחרות, באמת חבל ואני מקווה שתמצאי את הכוחות להתמודד עם כל הבעיות שלך בהצלחה...
על האיחולים
ענתי27, צוקה, אסתר ו- a17. שתצליחו גם אתן ובמהרה בימינו...

מצב
הנושא נעול.
למעלה