בוקר טוב

tokit

New member
בין שנתיים לשלוש, הפסקתי לספור

בשלב כלשהו.. זה גם לא בעל כזו חשיבות בעיניי שאני אזכור תאריכים..

triki

New member
באמת???../images/Emo12.gif

המקום מאבד תחושה??? מתייבש ונופל?? מה קורה??? איך אפשר שנים בלי סקס??
לא,באמת ..
שאלה כנה של התעניינות!

tokit

New member
אפשר, ועוד איך אפשר..

לא קורה כלום, החיים ממשיכים כרגיל.. ואני אפילו לא מאוננת. אחרי כל השנים האלו, כשחזרתי לעשות סקס, לא היתה שום בעיה.. כמו לרכב על אפניים..

triki

New member
תראי...

אני יודעת.. שכשיש תקופת יובש... אז להבדיל מגברים שמסתובבים עם זיקפה מתמדת אנחנו הופכות אט אט לחסרות תחושה... זה פשוט לאט לאט מפסיק להטריד..או להרגיש...
אני יודעת.
אבל חמודה.. שנים????
שנים???
מה עם קצת ויטמינים?? קצת לחות לעור הפנים?? קצת אנרגיה??
אני באמת מרגישה ויודעת שאני נראית טוב יותר אחרי סקס.. מרגישה חיונית,מלאת חיים...
זה באמת כל כך שולי וחסר משמעות בעינייך. שאת יכולה לוותר במשך שנים???
אמאל'ה...המחשבה מפחידה אותי...

../images/Emo45.gif עוד הכללה על גברים...

שעושה לטובים שביננו עוול. גם גברים יכולים להתנזר (שלא מרצון) לתקופות ארוכות וזה לא אומר שצריך להדק את הזין לגוף עם אזיקון בכדי שלא יבלוט בתקופה זו.

triki

New member
מה אתה אומר????../images/Emo12.gif

באמת??? פששש.... ואני חשבתי לתומי שכל החיים זה זיון אחד ארוך ובסוף מתים!!
פחחחח...ילד... אל תבוא ותספר לי שיש דברים יותר חשובים בחיים!! אני יודעת שיש..!!
ועדיין שאלתי שאלה! אם טוקית תרצה לענות היא תענה,גם במסר האישי אם נוח לה ... ואם היא לא תרצה לענות זה גם בסדר...
רק אתה אל תבוא לחנך אותי...בסדר??
בחברות!

tokit

New member
גל צודק..

יש עוד הרבה דברים חשובים בחיים. אני לא מפחיתה מחשיבות הסקס. לסקס חלק חשוב מאוד בחיים שלי. לא היה לי סקס במשך כמה שנים בגלל בעיה ספציפית (לא פזיולוגית) שהיתה לחבר שלי. היות ואהבתי אותו (ועדיין מטורפת עליו..) התאזרתי בסבלנות ותמכתי בו עד כמה שיכולתי. בשלב מסוים אכן "נשבר" לי, ואז החלטנו לנהל מערכת יחסים פתוחה עד שהבעיה תיפתר. הבעיה נפתרה והיום אנחנו שוב מקיימים יחסי מין, אם כי יש מקום לשיפור. היה שווה לחכות בשבילו כי הוא מעניק לי המון, מעבר לסקס. ולעצם הנושא.. אולי את איבדת תחושה, אני לא!! ממש לא!! לחות לעור הפנים קיבלתי בעזרתם האדיבה של הקרמים של קליניק ואנרגיה בעזרתו האדיבה של מכון הכושר. נראיתי טוב בעזרת בגדים טובים, נעליים איכותיות ומעט איפור. גם האהבה מצד חבר שלי עזרה.. ייתכן שעד שלא תאהבי מישהו כפי שאני אוהבת את חבר שלי, לא תביני..

triki

New member
../images/Emo12.gif

וואי טוקית!! חתיכת ריגשי קשה וכבד פיתחת בעקבות התגובה של משתמש ושמו גל...
מותק...רק כדי שתרגעי.. לא זילזלתי בך!
לא צריכה שתספרי לי שנעליים הם פיצוי נהדר לחוסר סקס..
והכי חשוב.. אני לא צריכה שתספרי לי כמה הקרבה למען בן הזוג עושה אותך אישה טובה יותר ומלאת אהבה...
גיבורה מעונה יקרה שלי...
חמודה... אם היית עונה לי במשפט אחד נעים וקצר ש"היובש" של שנים נבע מבעיות פזיולוגיות .. בלי צורך לפרט מעבר...
הייתי מנידה בראשי ומבינה...
אבל את משום מה בחרת לראות רק את ההיסטרייה והזילזול שגל הפנה אליי...
צר לי... לא מתעסקת בשטויות.
שבוע טוב לשניכם.

../images/Emo4.gif טריקי באמת../images/Emo70.gif

חוכמה גדולה לפתוח במילים "לא מזלזלת בך!" ומיד אחר כך לפתוח בשורה של דברים שהזילות נוטפת מהם בקצב רצחני. כמה זמן את בפורום הזה? דיי הרבה, לא? לא למדת שטוקית מעולם לא ביקשה לעצמה "פרסים" או "מחמאות" על אורח חייה אלא פשוט מציינת עובדות?!? אגב, לו בכלל קראת היטב את הדברים וודאי היית שמה ליבך לכך שהבעיה של בן זוגה של טוקית לא היתה פיזיולוגית אלה היתה בעיה פסיכולוגית
את באמת חושבת שאת טוקית זקוקה לאישורך או אישורו של כל אחד אחר לדרך שבו בחרה לחיות את חייה? חז"ל אמרו: "אל תשפוט אדם עד שתגיע למקומו" ולא בכדי זה נאמר כיוון שאהבה והקרבה הם דברים שבין אדם לנפשו ואיש לא יכול להבין או לשפוט מה באמת מתרחש בנפשו של אדם. תארי לך שהיית אומרת לנאנסת מדוע בחרה שלא להתלונן על אנס? או על אישה מוכה מדוע היא לא עוזבת את בעלה וכד'. כן! אפשר לחיות שנים בלי סקס. זה לא חוויה נעימה, לא מאחל זאת לאיש אבל דווקא בגלל שאת לא נערה מתבגרת את יכולה להבין שהחיים מביאים אותך לפעמים למחוזות שלא צפית ולא פיללת ואם יש לך אג'נדה בראש, אם חשובים לך דברים מסויימים ואתה צופה פני עתיד אז אפשר לוותר אפילו על דבר חשוב כמו סקס למען מטרה עתידית אין לי מושג איך את מנהלת את חייך, האם אי פעם נדרשת להקריב משהו מחייך וכד' אבל תפסיקי עם הציניות הזו כלפי טוקית וכלפי כל גולש/ת שחושף פרט אינטימי מחייו ולא בשביל לקבל צל"ש! וכמו שאמרת - בחברות

tokit

New member
לא יכולתי לנסח זאת יותר טוב..

אכן, אף אחד לא יודע מה ילד יום.. אני שלמה לגמרי עם הדרך בה הלכתי ומאושרת יותר משאי פעם הייתי בחיי. לכן התגובה של טריקי היתה כל כך לא במקום ואפילו פוגעת..

tokit

New member
אין לי מושג איך זה קרה..

ממש לא התכוונתי.. הלוואי ויש פה משהו מעבר..

tokit

New member
טוב, הבנתי מה מקור האנדרליין..

זו שיטת פרסום חדשה בתפוז.. זה קישור ישיר לאתר כלשהו.. ילד מביא אותך ל"תפוז קטנטנים" ספר מביא אותך לאתר של סטימצקי בטח יש עוד..

למעלה