שיט ../images/Emo70.gif
איך לא חשבתי על זה? היה אצלי לפני שבוע במכולת השכונתית פתק "מבצע אורגזמות, 6+1, מסלול א' פרטנר קבוע, מסלול ב' פרטנרים משתנים. אפשרויות לתשלום בכרטיס אשראי ולתשלומים נוחים".. תגיד לי.... נראה לך שזה כזה פשוט למצוא זיון טוב כל יום? ולא - אל תגיד לי - גשי נא לפאב השכונתי טווי קוריך על עלם החמודות הראשון ושגלי לו את הצורה כאילו אין מחר. למצוא זיון זה הדבר הכי קל בעולם עבור בחורה שלא נראית כמו אחרי התנגשות חזיתית עם מערבל בטון. ניגשים לפאב, למועדון, אפילו לסופר ותופסים זיון. תאמין לי - בשבועיים האחרונים הבנתי סופית כמה גברים הם כמו כלבים: מריחים ייחום מקילומטרים
אבל לא כל "זיון" זה זיון טוב. לא כל "זיון" יביא אותי לארץ המובטחת. אני, לפחות, לא יודעת מה עם השאר - לא נהנית עם מי שהכרתי לפני חצי שניה. צריכה את החימום המקדים (ולא, ליקוק האוזן מציצת הפטמה ובדיקת שמן ע"י זר מוחלט לא נחשבת אצלי לחימום מקדים) לי יש פטיש אינטיליגנציה. הבחור האחרון שחימם את מיטתי, עוד לפני שחלמתי בכלל על אופציה של סקס, מישהו שהכרתי בנט - נהגתי לקרוא הודעות שלו ולהשאר עם פה פעור. צורת הבעה. התנסחויות עקלקלות, ציניות, אוצר מילים רחב. או בקיצור - מח. ואחד מאוד כבד. זה לבד הביא אותי למרחק קצר מאוד מהארץ המובטחת. נטרפתי מהמח שלו. אח"כ ראיתי תמונה. נדבקתי לכסא. תרתי משמע... עברנו לשיחות אישיות. מצלמה. כששמעתי את הקול שלו וחיתוך הדיבור בכלל היה ברור לי שאנחנו חייבים להתחבר ומהר. תקע לשקע...
וכמו שאני אוהבת, בחור שרק מהמבט הראשון שלנו עין לעין - הרצפה צריכה שוב שטיפה. הנגיעה הראשונה שלו בעור שלי, מעבירה בי צמרמורות וגורמת להתכווצויות לא רצוניות (כן, מאוד רצויות) באיברים פנימיים המשמשים בד"כ לרביה. סקס מדהים. פיצוץ. ואז אתה קם בבוקר ורוצה עוד (באג בתכנות אצלי - עם האוכל בא התאבון) ועוד ועוד ועוד. ועכשיו. תודה. אז אני אלך לפאב שכונתי ואתפוס איזה נעלול שלא בדיוק מבטא נכון את שם המשפחה שלו? בעברית. על אנגלית אני לא מדברת בכלל. הס מלהזכיר שפות נוספות...... מעדיפה לחכות. הסבלנות משתלמת. Big Time!!!! הלוואי ויכולתי לחיות כל ימי חיי על אורגזמה טובה כל בוקר (ולא עצמית, זה לא חכמה) ועוד כמה טובות כל לילה. אני טיפוס רעב. מודה. הלוואי וזה היה כל כך פשוט. תאמין לי - אני הייתי הראשונה לקנות. בוקר קסום לכולם.