בוקר טוב

נ י נ י

New member
היו תקופות

אני לא זוכרת מה הייתה הכי ארוכה כי זה היה בתקופת גיל ההתבגרות ( עברה מזמן ...)

שנה וחצי, אבל זה היה מזמן

בתקופה שגם ככה עוד לא לגמרי הייתי בעניינים ... הייתי צעירה ונפרדתי מהראשון שלי ... אז זה לא ממש נחשב , נכון ?

חיבוקון

New member
ברוכה הבאה והעיקר שטוב לך :)))

פששששש 4 חודשים? מקווה שאת מפצה את עצמך!! :))

סמיאגול

New member
אני לא מבין...........

קטע הפוך מהתנזרות,את מתכוונת שאת הולכת לעשות איזה מרתון זיונים או תחרות כלשהי? נשמע דיי מאולץ

למה בכלל להתנזר?

תתנזרי מסגריות...קפה ..ושועית שלא תסבלי מגזים. אם כל בני האדם..היו קמים בבוקר..לדרכם..אחרי אורגזמה.. העולם היה מחויך.. אז צריך חוד חנית..אל תתנזרי..תדאגי שתהיה לך כל בוקר אורגזמה

P u s s i c a t

New member
שיט ../images/Emo70.gif

איך לא חשבתי על זה? היה אצלי לפני שבוע במכולת השכונתית פתק "מבצע אורגזמות, 6+1, מסלול א' פרטנר קבוע, מסלול ב' פרטנרים משתנים. אפשרויות לתשלום בכרטיס אשראי ולתשלומים נוחים".. תגיד לי.... נראה לך שזה כזה פשוט למצוא זיון טוב כל יום? ולא - אל תגיד לי - גשי נא לפאב השכונתי טווי קוריך על עלם החמודות הראשון ושגלי לו את הצורה כאילו אין מחר. למצוא זיון זה הדבר הכי קל בעולם עבור בחורה שלא נראית כמו אחרי התנגשות חזיתית עם מערבל בטון. ניגשים לפאב, למועדון, אפילו לסופר ותופסים זיון. תאמין לי - בשבועיים האחרונים הבנתי סופית כמה גברים הם כמו כלבים: מריחים ייחום מקילומטרים
אבל לא כל "זיון" זה זיון טוב. לא כל "זיון" יביא אותי לארץ המובטחת. אני, לפחות, לא יודעת מה עם השאר - לא נהנית עם מי שהכרתי לפני חצי שניה. צריכה את החימום המקדים (ולא, ליקוק האוזן מציצת הפטמה ובדיקת שמן ע"י זר מוחלט לא נחשבת אצלי לחימום מקדים) לי יש פטיש אינטיליגנציה. הבחור האחרון שחימם את מיטתי, עוד לפני שחלמתי בכלל על אופציה של סקס, מישהו שהכרתי בנט - נהגתי לקרוא הודעות שלו ולהשאר עם פה פעור. צורת הבעה. התנסחויות עקלקלות, ציניות, אוצר מילים רחב. או בקיצור - מח. ואחד מאוד כבד. זה לבד הביא אותי למרחק קצר מאוד מהארץ המובטחת. נטרפתי מהמח שלו. אח"כ ראיתי תמונה. נדבקתי לכסא. תרתי משמע... עברנו לשיחות אישיות. מצלמה. כששמעתי את הקול שלו וחיתוך הדיבור בכלל היה ברור לי שאנחנו חייבים להתחבר ומהר. תקע לשקע...
וכמו שאני אוהבת, בחור שרק מהמבט הראשון שלנו עין לעין - הרצפה צריכה שוב שטיפה. הנגיעה הראשונה שלו בעור שלי, מעבירה בי צמרמורות וגורמת להתכווצויות לא רצוניות (כן, מאוד רצויות) באיברים פנימיים המשמשים בד"כ לרביה. סקס מדהים. פיצוץ. ואז אתה קם בבוקר ורוצה עוד (באג בתכנות אצלי - עם האוכל בא התאבון) ועוד ועוד ועוד. ועכשיו. תודה. אז אני אלך לפאב שכונתי ואתפוס איזה נעלול שלא בדיוק מבטא נכון את שם המשפחה שלו? בעברית. על אנגלית אני לא מדברת בכלל. הס מלהזכיר שפות נוספות...... מעדיפה לחכות. הסבלנות משתלמת. Big Time!!!! הלוואי ויכולתי לחיות כל ימי חיי על אורגזמה טובה כל בוקר (ולא עצמית, זה לא חכמה) ועוד כמה טובות כל לילה. אני טיפוס רעב. מודה. הלוואי וזה היה כל כך פשוט. תאמין לי - אני הייתי הראשונה לקנות. בוקר קסום לכולם.

Hendrixon

New member
פסססססט היי קיטי קיטי (כנסי../images/Emo8.gif)

חבל לי לראות אותך קמלה
כנסי לפה, תעברי את אחת הבחינות חינם (ממליץ על ULTIMATE IQ TEST ו/או CULTURE FAIR IQ TEST) בציון של 126 ומעלה, ואז תוכלי להכנס כחברה ב-INTERNATIONAL HIGH IQ SOCIETY, שם תמצאי פורומים וצ'אטים מלאים במאותגרים שיכלית
ציון של 126 ומעלה מייצג 5% מהאוכלוסיה, שאלה כנראה האחוזים שפוטנציאלית שעושים לך
אם תתאכזבי מהרמה גם שם, אז כנראה שתאלצי להכנס ל-www.mensa.org, הם מאגדים רק את ה-2% העליונים, אבל להם אין בחינות אונליין, כך שתצטרכי להגיע למרכז שלהם בארץ (פרטים באתר) ולעבור בחינה. מן הסתם גם שם תמצאי פורומים וצ'אטים וכדומה. אגב, אם תתאכזבי מהמבחר שיש ב-MENSA, אז את בבעיה
מה דעתך על Extraterrestrial Intelligence
בהצלחה

P u s s i c a t

New member
פססססססססט... גם לך

את הבחינות האלה עברתי מזמן ובציון יותר גבוה מ-126. לא יודעת 5% או לא 5%. ככה נולדתי. ולא מחפשת את צאצאיו של איינשטיין. אבל בחור ששואל אותי אם יש לי שני דקות בשבילו...
או שהיה פעם אחד באיזה מקום.
או שחייב לדבר אתי לפני שאני הולכת הבית. לא עושה לי את זה.
סורי. טפשות דוחה אותי ובגדול.

Sefy

New member
כל הזמן משתינים פה!

די כבר עם כל הפססססטט הזה

Sefy

New member
זו מקלחת זהב שאני אוותר עליה ../images/Emo6.gif

למרות שאני לא יודע כמה אני אהנה אם יזרום עלי מלמעלה זהב אמיתי בהתחשבות במשקל שלו

למעלה