בוקר טוב

בני זונות...

ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד ילד

tokit

New member
מה קשור גל לפה??

אם את חושבת שהגבתי בזלזול או לחלופין, אם את חושבת שהגבתי כך בגלל גל, את בהחלט טועה. את כתבת שאם אני רוצה אני אספר לך מה היתה הבעיה, אז סיפרתי. זו לא פעם ראשונה שאני חושפת את הסיפור שלי בפורום הזה, זו פשוט הפעם הראשונה שאת קוראת אותו, ואני די בשוק מהתגובה שלך.. לא התכוונתי שתפתחי רגשי ולא שום דבר.. מאיפה הבאת את זה?? הקטע של הנעליים היה חוש הומור שכנראה לא קלטת.. מה שכן, קניית נעליים אכן מביאה אותי לאורגזמה.. לא מרגישה שהקרבתי כלום למען בן הזוג שלי. עשיתי זאת מתוך בחירה שלי. כל אחד עושה את הבחירות שלו. את היית נוהגת אחרת, אני נהגתי כך. מאיפה קיבלת את הרושם שזה מה שאני מנסה להעביר?? אני לא מותק ולא חמודה וגם לי מאוד צר ששייכת את ההודעה שלי לגל. אמנם כתבתי בכותרת שהוא צודק, אבל תוכן ההודעה בכלל לא היה קשור אליו (שלא לדבר על כך שהתגובה שלך לגל היתה תוקפנית ללא סיבה..) אז שגם לך יהיה המשך שבוע מקסים ושיהיה לך רק טוב בחיים האלה

כפרה, אצלך מולטי-אורגזם זה

קניית חמישה זוגות נעליים?? ומה קורה אם את מוסיפה על זה שלושה תיקים?? עכשיו אני מבין למה קניות משאירות אותי בלי כוח...

triki

New member
אני ..../images/Emo11.gif

אתעלם שוב מכל הסניגורים שקפצו כרגע...להגן עלייך.. ואבקשך בשיא הרצינות לחזור ולקרוא את ההודעה הראשונה שלי אלייך...
ולנסות לקלוט את רוח הדברים שבה היא נכתבה.. צחוק ורוח שטות... ללא כל כוונה רעה. לצערי הרב בחרת /בחרתם לעשות מההודעה הזאת משהו שהוא לחלוטין אחר וכולו חיטוט בפצעים שלך.. כמו שאמרת..אכן..מודה.. מעולם לא קראתי את הסיפורים האישיים שלך.. ולכן גם לא הבנתי שאני הולכת להכנס פה לגוב אריות.... מאידך.. לא נראה שאת מצידך קראת את התגובות שלי הרבה... סגנון כתיבה מאוד ישיר וחסר מסיכות..כי זו אני,מה לעשות. על כל מקרה... אני מתנצלת בפנייך על כך שפגעתי בך! גם אם זה לא היה מכוון,נפגעת.. ולא נותר לי אלא להתנצל. אם תרצי לענות לי... אני אשמח לקבל ממך מסר אישי.. ולא לנהל את ההתכתבות הזאת פה.. ושני הסניגורים הקטנים שלך... יכולים להרגע עכשיו... התנצלתי בפומבי! mia coulpa! חטאתי וגם פשעתי... נכון שהתווספו לכם עוד שני סניטמטרים לגובה???

דבר בשם עצמך...../images/Emo3.gif

תמיד רציתי להיות 185 ס"מ לגובה לפחות - רצה הגורל ואני 183 ס"מ בלבד עכשיו בזכות טריקי...

אין בעיה שתדבר בשם עצמך 3

4 ס"מ לאורך בלבד
כשאיפת חיים?
וואוו אני לא חושב שאפילו במצפה הכוכבים בגבעתיים יש טלסקופים שמסוגלים לראות אורכים כאלה...
בחברות, כן

tokit

New member
אני אגיב כאן..

היות וכתבת בהודעה המקורית שלך "שאלה כנה של התעניינות" חשבתי לי לתומי שזה אכן מעניין אותך.. אבל לא נורא.. ההודעה הנוכחית שלך ממצה את הסיפור. כולם טועים, והיות ואנחנו לא ממש מכירים את האנשים הקטנים מעבר למסך, אנחנו לא תמיד מבינים את הכוונה האמיתית של הדברים. אי הבנה, נסלח, נשכח..

Hendrixon

New member
פולניה סולחת זה כמו פיל שוכח../images/Emo6.gif

אני בכל מקרה עשיתי PRINT SCREEN

Hendrixon

New member
למה המשפט הזה נשמע לי מוכר?../images/Emo3.gif

בכל מקרה הדבר היחידי ש"סיכמנו" זה שאת ממלאת את החזיה בצורה מעוררת
בצורה מעוררת התפעלות כמובן

tokit

New member
כפרה, שוב הסתבכתי בגללך..

אבל תודה על התמיכה.. חולה עליך..

הספרנית

New member
בגיל 20 תקופה של כמעט שנתיים?

הספרנית כבר לא ממש זוכרת, הגיל...הגיל....
תופעות לוואי..... פתאום נדמה לך שכל גבר מושך

חיבוקון

New member
תכיני גם לי כוס קפה, שתיים סוכר!

עוגיות עליי :))) חודשיים! זה היה בצבא, בלבנון, עד שהדחקתי את זה את מגיעה עם השאלה זהו :))))) בטח שהיו תופעות לוואי, יריתי הרבה יותר ממה שצריך :)))

למעלה