בוקר טוב

Mוניk

New member
בוקר טוב../images/Emo96.gif

מכונת הפלא-מאת: אלון בוקרה שני חברים נפגשו ברחוב. "לאן אתה הולך", שאל הבחור את חברו. "אני הולך לרופא" ,אמר החבר, "יש לי כאב מרפקים נוראי." "עזוב את הרופא", יעץ לו הראשון, "בבית המרקחת במורד הרחוב יש מכונה חדשה - כל מה שאתה צריך לעשות הוא להכניס דגימת שטן ותוך מספר שניות אתה מקבל דיאגנוזה ומרשם לתרופה." הבחור התלהב מהרעיון והחליט לנסות את המכונה, הוא הלך לבית המרקחת, ניגש למכונה החדשה, הכניס דגימת שטן ואחרי מספר שניות בהם המכונה הבהבה והשמיעה רעשים מוזרים, יוצא פתק שבו נאמר, "יש לך כאב במרפקים. תמרח משחה פעמים ביום ומומלץ לקבלת עיסוי באזור הכאב." הבחור המום רץ הבחור הביתה לוקח דגימת שטן מאשתו, חרא של הכלב, ועושה ביד - בדרך לבית המרקחת הוא ערבב את הכל יחד והכניס את התערובת למכונה. המכונה הבהבה השמיעה רעשים ואז יצאה ההבחנה בה נאמר, "גש לוטרינר, לכלב שלך יש תולעים. תשכור עורך דין, אשתך בהריון ולא ממך. ועד שלא תפסיק לעשות ביד כאב המרפקים לא יעבור..." השתקפות במראה-מאת: חן ושני בר דוד היו היה זוג שהתחתן ויצא לירח דבש. בבוקר שלמחרת הסתכל הבעל במראה שבארון וראה שם גבר שדומה לו, מיד הוא קורא לאישתו ושואג עליה, "את בוגדת בי בירח הדבש שלנו?!" האישה לא הבינה מה הבעיה, היא הסתכלה במראה וראתה שם אישה שדומה לה ושאגה על בעלה, "אתה זה שבגדתה בי בירח הדבר שלנו!" הם קראו לשוטר וכשהוא הגיע למקום הוא רצה לראות מקרוב את הבעיה ולכן הסתכל במראה ואז שאג עליהם, "למה קראתם לי, יש כאן כבר שוטר..." זונות 11. זונה הולכת למשטרה ומתלוננת: "פרצו לי לעסק..." 12. אחד שואל זונה: "תגידי, כמה את לוקחת עבור סדו?" עונה לו הזונה: "מאה ש'ח." אומר לה האיש: "אני מוכן לשלם לך אלף ש'ח אבל אני מכה המון!" אומרת לו הזונה: "כמה זה המון?" משיב לה האיש: "עד שתחזירי את הכסף..." 13. שאלה: "מה משותף לזונה ולקפיצת בנג'י?" תשובה: "בשני המקרים עם הגומי נקרע, אתה מת..." 14. איש אחד ראה את החבר שלו רץ בכל המהירות הביתה, כולו עייף ומתנשף. הוא שאל את החבר: "מה קרה? מאיפה אתה רץ?" עונה לו החבר: "אתה לא תאמין איזה מזל יש לי. הייתי בבית זונות, וראיתי את אישתי יוצאת משם, למזלי היא לא תפסה אותי..." 15. שאלה: "מה אומרת זונה שנתפסת על ידי שוטר?" תשובה: "אני לא זונה, אני בסך הכל מוכרת קונדומים עם הדגמה חינם..." 16. שאלה: "מה משותף לזונה ולאוטובוס?" תשובה: "לשניהם עולים, משלמים ויורדים..." 17. בחור אחד ניגש לזונה ושואל אותה: "סליחה, את מזדיינת?" עונה לו הזונה: "זה לא העניין שלך, זה העסק שלי..." 18. זונה אחת מתה וכל חברותיה באות להלוויה. אחת מהן אומרת: "סוף סוף הן נפגשות." מתעניינות שאר החברות: "מי נפגשות?" היא עונה: "הרגליים שלה..." 19. שאלה: "מה ההבדל בין טיפש לזונה?" תשובה: "לטיפש יש חור בהשכלה, לזונה השכלה בחור..." 20. איש אחד בא לבית זונות, ומבקש שיתנו לו את הזונה הכי מכוערת. אומרים לו: "יש לנו כל מיני זונות מותאמת לכל הצרכים, למה אתה רוצה דווקא את הזונה הכי מכוערת?" עונה האיש: "העניין שמזמן לא ראיתי את אישתי ואני מתגעגע..." ג'נטלמן במיטה-מאת: יוסי בחורה אחת מוצצת לחבר שלה והוא גומר לה בפה. "אתה לא ג'נטלמן", אומרת הבחורה. הבחור שואל אותה, "למה?" "אם היית ג'נטלמן", היא אומרת, "לא היית גומר לי בפה." "תסלחי לי מאד אבל את לא ליידי", אומר הבחור. היא שואלת, "למה?" "כי אם היית ליידי", מספר הבחור, "לא היית מדברת בפה מלא..." (חצוף) צ'או

Mוניk

New member
טאקי! קראת ת'בדיחות שצרפתי ל.....

לבוקר טוב חחח יום טוב מאמי (אני לא בעקוקית) יאאלה לטיול צ'או קח מקל קח תרמיל בוא אתי אל הגליל תני תני תני

חתולון*

New member
מוניק ../images/Emo24.gif

אצלך זה לא בה לאט, קצר, ו..... אצלך זה בא בצרורות אהבתי את כל הבדיחות חלק קטן מאד מוכר יופי שיש לנו מישהי שמתקתקת לנו תקתוק נעים

Mוניk

New member
הפעם לא הקלדתי מיצי../images/Emo54.gif../images/Emo24.gif

נע נע נע נע נע הפעם העתקתי חתולוןןןןןןןןןןןןןןןן תבוא רגע לגזוזטרא של הבלקון של המרפסת ששון תדליק ת'אור אני טייח הוא סייד סייד לאחותך תביא איזה מנטוססס אחד או שתיים או שבעים חחח רק שתדעו נסענו לפסטיבל משגב היה ממש נחמד זוכרים שאמרתי לכם נו אזז עם התלושים שהייתי במגה וכמעט קניתי שם תכשיטי כסף טוב אז בפסטיבל משגב היו גם דוכנים נחמדים והיה דוכן של תכשיטי כסף (שבלול) אלה תכשיטים יפים ואיכותיים. אז קניתי לי טבעת וצמיד ב- 470 ש"ח. ויש לי עדין תת'לושים (תווי קנייה) בדרך חזרה רצינו לאכול ג'קוב כפרה טייס (נישבעת לכם) תמיד הוא מפספס ת'פניות מרוב שהוא נוסע מהר(עממה מזל שהתרגלתי) באוקצור,,,,, רצינו לאכול באל-גאוצ'ו בכרמיאל. הוא במקום לפנות ימינה המשיך ישר (גשר מוטה-גור) למי שמכיר אוקי ג'ק טעית לא נורא תמשיך יישר ואוחורי זה נחזור בפרסעעע הוא לאאא צ'תגעת נסע רוורס לפחות 500 מ' בכביש מהיר,,רוורס במהירות של 80 קמ"ש (זה אמיתי) בספר התורה אני וג'וניור נקרענו מצחוק טוב הגענו לכרמיאל מחפשים תמסעדה העממה אין החליפו ת'שם לצ'מיצ'ורי ובשלטים בכלל זה היה שם אל-סונצ'ו משו טפי עליהם שעה הסתובבנו במקום כמו אהבלים אז, זו הייתה מסעדת באל-גאוצ'ו והחליפו ת'שם ל-אל-סונצ'ו ועכשיו זה לצ'מיצ'ורי אבל זו אותה מסעדה עם שלטים ישנים ואנו שעה מסתובבים (טוב נו ג'קוב כמו כל הגברים,,,לא ישאל,, מפיתום אתם הכל יודעים) טפי~ טוב אז אכלנו היה משו משו בדרך אמרתי לו,,,ג'קוב בוא ניכנס פו יש כאן חנויות בכרמיאל, יש מגה, והכללללללל בקיצור כל החניות התאימו לי לתלושים אמרתי טוב,,בוא נקנה לג'קוב נעליים ולג'וניור גם ובעודף ניקנה לי משו אז נכון יש קאסטרו מן וגם קסטרו לנשים יפה אז בקסטרו מן קנינו לג'קוב מכנס ב- 230 ש"ח ולג'וניור 2 חולצות טריקו ב- 110 ש"ח ונשאר לי עוד מלא עודף עכשיו תורי מה מה אני לא קניתי כלום אז ניכנסנו לקאסטרו נשים קניתי לי קצתת בגדים ותיק ושני חגורות הכל הסכום של 1350 ש"ח אז יוצא לג'קוב קנינו ב - 230 ולג'וניור ב-110 ש"ח ולי ב-1350 ש"ח נכון זה חצי בחצי נכון אני דוגרית ויש לי עוד תלושים רק ג'קוב כבר היה עייף ולא רצה לראות עוד חנויות אז יש לי עודף נע נע נע חזרנו עייפים ומרוצים רק משה ביקש אורנג'אדה אמרתי לו משהההההההההה מה יש לך אתה מאורנג'אדעעעעע חחחחח דניסטאר יאאלה מאמי אתה טוב במערכוני הגשש תביא פו תזכורת מיצייי מאמיייי ננננננננשונאת לטקטקטקטק

חתולון*

New member
מוניק, הנה באתי באיחור של 24 שעות

מוניק
באתי באיחור של 24 שעות את כל זה את תיקתקת? וכל הדרך את לא שתקת ביזבזת לג'קוב את כל התלושים קניתם וחגגתם, אתם אחלה אנשים פיספסתם את הצומת נסעתם רוורס ראיתי אתכם בדרך, לא הייתי כועס אתמול הייתי שוטר, של שלום ומה נשמע רק שאצלך הכל ניגמר בעמממממה מאמי נתראה כאן בפורום לקראת הערב ולא...... אתקע את החרב......

Mוניk

New member
חתולון ערב טוב../images/Emo24.gif

כתבתי משו ארוך וטפי על תפוז ההודעה לא נקלטה זהו לא מקלידה שוב

חתולון*

New member
מוניק... עכשיו את כאן!!!!

תפסתי אותך (ת', בסגול) חחחחחחחחחחח איך אמרת לי שלשום?? (ואת עונה... מה אני זוכרת מה היה שלשום??) ואני עונה: (כמוך) תפסיק לרוץ לי משרשור לשרשור... "תתפוס לך שרשור אחד, ותתמקם בו... ערב טוב

Mוניk

New member
חתולון ערב טוב ../images/Emo24.gif

אופפפפ אופו נעלמת לי אההה? ובואנה בלי חרבות פו >עדינה> (ויש עוד תלושים) תצטרכו לסבול ממני עד שאבזבז ת'כללללללללל מיצי

danistar

New member
לא ילך לך !!! ../images/Emo9.gif

חתולון למה היא לא במעצר ?? ההה ?? יאללה שים על ת'אזיקים כבר . אגב זונה ... אתם מכירים את הזונה שנסעה להשתלמות באקדמיה הגבוהה לזונות בפריז ונחנקה במבחן בעל פה ?? ואיך את הפרסי שהתאבד ?? אמרו לו שיש לו לב זהב ..

Mוניk

New member
דני למעעעעעעע לעצור אותי שוב??

מה מה עשיתי הפעם הלפפפפפפפפפפפפפפ כולה הבאתי כמה בדיחות מועתקות יו גמ זה אסור ליייייי דני חג שמח מאמי
תגיד אתה באמת חושב שחתול יכול לעצור אותי?

danistar

New member
תקשיבי גברת ../images/Emo155.gif

הבטן שלי מלאה קרשים ( או להלן מצות ) ואת גרמת לי להתפוצץ מצחוק .. הבנת ??

danistar

New member
מוניק ה - ../images/Emo47.gif אמרתי כבר ??

מה עם התוכים ?? גם הם אוכלים כשר ?? ( או שאחד את השניה ?? )

Mוניk

New member
הם אוכלים הכל,,,מכל הכיוונים

והם גם ממש ליברלים לא דופקים חשבון לא מתביישים יעני הם דוגלים במין חופשי וטפי~ כמה כח יש להם לא מתעייפים אפ פעם ממש לקנא בהם מניוקים (כפרות)

danistar

New member
ת'שמעי ... ../images/Emo6.gif

אני שמח שהכנסת אותם לכלוב אחד כי אחרת היתה שם מלחמת עולם . ככה לפחות הם נהנים וכולם מבסוטים . זוכרת את הבדיחה עם שני התוכים והתפילות שנענו ??

Mוניk

New member
דניסטאר../images/Emo124.gif

כנס רגע לאי סי קיוווו דחוףףףףףףף

Mוניk

New member
חחח דני דיברנו לא?

חח אופ עד שבאתי באו אורחים זהו הלכו וגמני ת'ראות דני}{

למעלה