בוקר טוב

snowe

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo182.gifירדו לי דמעות

מרוב התרגשות לקרוא את דברייך אכן סיפורך נשמע ממש פלאי איך אפשר לצפות שבדיוק שאת... מגיע... הצירוף מקרים הזה מעלה הרבה שאלות... אולי יש קו שכל הזמן מנסה להוביל אותך לחזק לבדוק את הקשר אבל את חזרת תמיד "צעד אחורה" אני תמיד אומרת שאסור לחשוש ולמנוע מאיתנו משהו שאנחנו מאוד רוצים להשיג כי בסוף אנחנו נפסיד מעצם העניין שלא ניסינו-----חבל!!! מקווה שחברתך אכן בסדר ומאחלת לכן הזדמנות חדשה ל"התחברות" אני בטוחה שעכשיו הקשר יהיה הרבה יותר בשל, חזק ואולי אפילו יותר אמיתי בהצלחה ומקווה שתשמעי ממנה מהר אם לא תרימי את

angel151

New member
סנואיי בוקר מצויין אני לי תחושה

שהחברה זקוקה לניקולי ומהר.. את יודעת : מתוך נסיוני האישי כאשר לא הייתי יכולה מרב בושה, או מאי יכולת לאמר תשמעי אני בצרה פשוט שיקרתי לחברותיי וניסיתי לסובב הכל על מנת שלא יראו שאני בעצם חיה בתוך אלימות. משטר! על כן החברה ניתקה טלפונים בסיפורים כאשר בעצם הוא לא מרשה לה לדבר איתה! זה מאין שליטה מסויימת ואני בטוחה שזה לא מסכתם רק בטלפון!!! ואלללה את יודעת כמה נשים כאלה יש בארץ..?? ליבי אומר משהוא לא טוב.. ניקולי במידה ואת רואה מכתבי זה: אנא מימך דמעות יורדות לי עכשיו אנא מימך הרימי טלפון לאותה חברה תתחילי לשמוע לא סתם האבא פנה אליך לא סתם קוראים דברים ,אל תמתיני לחברה שתתקשר אליך , לא חושבת שהיא יכולה להתקשר.. המשיכי בדרכך הנפלאה להיום לעזר, ליעוץ, אשמח גם לעזור לתת יד וכל מה שרק אפשר לאותה חברה . ניקולי להרים טלפון!! בלי פחד בלי אגו בלי כלום!!! אולי את מצילה אותה !!!!

snowe

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo140.gifאנג´ל כל מילה

שלך לניקול שווה זהב כל כך יפה הצגת את הדברים שאת חושבת ואני אקלקל אם רק אוסיף... לכן מקווה שניקול תשמע המלצתך ואת דבר ותהיה זאת שתיצור את הקשר ולא תחכה לאבא של... לאומץ של... לטלפון של... כל הסיבות הנ"ל זה מתכון ל"אי הצלחה" שלך ססססנוואי

angel151

New member
עכשיו ריגשת אותי מאוד../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

הלוואי הלוואי ואין שום אלימות שם .. אך מתוך נסיון חיי תחושה,פחות או יותר השלמת הפרטים שניקולי הבהירה כאן המסר לדעתי : זעקה לעזרה. אולי גם האבא לא יכול לדבר,כפי שאבא שלי התבייש בכל המצב ותמיד אמר הכל בסדר הכל בסדר, רק דרך גיסתי הוא שמע יותר לעומק וביקש מהם להיות יותר בקשר איתי( אישתו של אחי) אגב גם היא יצאה מתוך גבר אלים, אחרי 10 שנים פגשה את אחי רווק בזמנו היום הם חיים כמו זוג מלאכים! יש להם 3 ילדים שלהם ו2 שלה מנשואיה הקודמים. היא מאושרת מאוד . ועל אחי שזכה לאישה שמתאימה לא כמו מכסה לסיר!

snowe

New member
../images/Emo45.gifכן אנג´ל אני מסכימה

עם דברייך שזה נשמע כמו בקשת עזרה.. המקרה שחווית בחייך אומנם יכול להיות דומה אבל לא בהכרח וצריך להציב פרופורציות לעניין יכולות להיות אלף סיבות אחרות לדוגמא: שנראית אולי טפשית- משהו מחברותיה האחרות באותה תקופה "לכלך" ואמר משהו שהיא לא אמרה והסוד הנורא התעצם והתעצם.... ובמקום אותה בחורה תדאג לפתוח את הדברים עם ניקול סגרה אותו יותר בליבה... האמת מנסיון החיים שלי (לא חוויתי את הדברים שאת עברת) אבל מעצם היותי עוסקת בחינוך אני נחשפת להרבה משפחות, ילדים אנשים וזה נותן לי הרבה רקע לניתוח של דברים בחיים. איך אומרים? הזקנה היא כנראה גם סניליות אבל היא גם "חוכמת הזקנים" עצת הזקנים ולך גם יש את זה .(סליחה אם את לא מסכימה איתי בעניין) אני יוצאת עכשיו מהבית אקרא כשאחזור תגובות

ניקולי

New member
תודה על היחס

באמת אני לא יודעת מה אני יעשה צריך ... אומץ ע"מ לעשות צעד בחיים צריך להאמין בכל ה
שאכן הצעד שעושים הוא הטוב ביותר.. תודה חבריי היקרים על דברכם זה עוזר לי להחליט מקווה שאחליט את הטוב ביותר... אוהבת אותכם ממעמקי
י ניקול*

angel151

New member
מסכימה איתך חד משמעית

לא מסכימה שאת סנילית, את חכמה ,יודעת להעמיד דברים בפורפורציה נכונה. ושוב הלוואי והסיבה היא אחרת! שיהיה לך יום נהדר . ותודה שהשתתפת עימנו הבוקר הזה.

angel151

New member
נכון וצריך ללמוד להתגבר עליהם

ןלדעת להתמודד עם הדברים גם באהבה ובאכזבה. יש דברים שקשה לנו כבני אדם לקבל אכזבות .. לכן הפורום נועד גם לכאלה איש יקר.

קנגורית

New member
ליאור לפי גילך אני רוה ש...

יש לך הרבה ניסיון בחייך הקצרים, אוליי אתה בתור גבר ואני משערת בעל טוב תוכל לייעץ ללילו´ש לגבי הבחור הזה? אנג´ל ואני חוששות לחייה...

angel151

New member
אתה רוצה חיים קלים ההה??...

טוב בקצרה : הלילוש הזאת הולכת על גבר שלא מעוניין בה ולא משם עליה בכלל, משפיל אותה נותן לה לבכות,והיא עוד רוצה להשאר איתו בקשר. בנוסף היא בוכה הוא מתייחס אליה כאל לא רוצה להגיד לך מה.. אבל מה אתה היית אומר בתור גבר? אנחנו מנסות לייעץ לה פשוט לברוח ממנו, לנתק לנתק לגמרי קשר דבר אחד לא ברור לי: יש לה חבר, והיא גם רוצה להיות בקשר ידידותי עם האקס. קשר טוב לדבריה עם החבר אבל הוא לא בתמונה .. קצת מוזר.

Crossface

New member
ניק

תספרי לנו מה קורה אם היא התקשרה ומה היה רק אם בא לך

ניקולי

New member
קראת לי???

אביחי אני ניק???? אם כן אין בעיה אני אספר לכם בנתים עד כה לא התקשרה

ניקולי

New member
אבחיש´ווווווווו ../images/Emo24.gif

שום דבר לא רע ההפך הוא הנכון.. למעשה לעולם לא קראו לי ניק
זה סימן .. ש.... נחמד לך לשוחח עימי כאן לא?? זה סימן שיש לי שם חיבה כזה לא???

למעלה