בוקר טוב

ניקולי

New member
בוקר טוב ../images/Emo96.gif

זוכרים שאתמול נכנסתי לכאן ואמרתי לכם שאני בהלם?? אז זהו ש.. אני עדין בהלם ואני לא אמתח אותכם..כי עכשיו אני עומדת לספר לכם
יש לי או היתה לי חברה מביה"ס (חטיבה) עוד בהיותנו חברות לכיתה הפכנו להיות ממש כמו אחיות (שבועת דם כמו שזה נקרא).. מפה לשם עברו השנים נשאתי והבאתי לעולם ילד לעומת זאת היא לא יכלה להביא ילדים והביאה ילדה עם טיפולים..בטח אתם שואלים איפה ההלם??
ובכן מין הסתם עם הזמן הקשר נותק אתם יודעים כל אחד ועיסוקיו הוא נכון או לא נכון?? ומלפני שלוש שנים לערך לא שמעתי ממנה (דרך אגב, פעם סיפרתי לכם עליה) שהייתי מתקשרת אליה היתה מנתקת איך ששומעת את הקול שלי, וכששאלתי למה?? ענתה לי תשובה לא ראויה ולא נראת לי "הטלפון שלי מקולקל" מענין מאוד כשהיא רצתה להזמין אותי לחתונה של אחיה הטלפון היה בסדר גמור. ושוב אתם שואלים את עצמכם עד כאן הכל ברור היא לא רוצה קשר איתך.. אבל לא חברים ההלם מגיע
לפני כמה חודשים בערך..בואו נאמר 11 חודש, חלמתי אותה ובחלום היא מסבירה לי למה היא ניתקה קשר.. אני כ"כ נפגעתי שקמתי בבוקר עם לחיים רטובות, וכשיהודה שאל אותי מה קרה? סיפרתי לו על החלום ואף אמרתי לו שנראה לי שהיא בצרה והיא זקוקה לי
ואתם חושבים שזה לא היה כך?? אחרי מס´ חודשים בואו נאמר 4 חודשים פגשתי ברח´ את בת דודתה, ששאלה אותי למה לא רואים אותי יותר במשפחה (שתבינו הייתי כמו אחותה, זוכרים? שבועת דם?) אמרתי לה וסיפרתי לה את אשר התרחש ולהפתעתי שלא בהפתעה סיפרה לי שאותה חברה/אחות עברה ניתוח קשה בבטן כי היה לה מעין גידול חשכו עיניי באותו רגע רציתי להרים
אליה רק שלא היה לי אומץ..
מאז היתה לי רגיעה, לא חשבתי עליה כלל. השבוע במוצ"ש חלמתי אותה שוב, והפעם היא סיפרה לי בחלום שבעלה לא רצה שהיא תהיה איתי בקשר ולכן ניתקה לי טלפונים בעבר. ביום א´ סיפרתי ליהודה את אשר חלמתי והוא אמר לי שאם אני רוצה אני יכולה להרים אליה
הבעיה היא שאין לי אומץ אני מפחדת להפגע אני מפחדת שמה שאני מרגישה היא לא מרגישה כלל וכלל ושאותה זה לא מענין. יש לציין שלפני כ - 8 שנים היא עברה משבר רציני והייתי איתה בכל רגע עזרתי לה נפשית כמו שפסיכולוגים לא הצליחו. החלטתי לכתוב לה מכתב כאן בפורום כמו בפורום המכתב שלא נשלח. קמתי אתמול בבוקר לעבודה כרגיל פסעתי צעד צעד לתחנת אוטובוס וחשבתי איך אתחיל את המכתב, מה אומר לה במכתב תכננתי הכל. האוטובוס הגיע ונסעתי לעבודה, במחשבה שעוד רגע אני פותחת את הפורום וכותבת, וכותבת וכותבת.. ומוציאה את כל רגשותיי במכתב הזה, ושואלת שאלות ומבקשת ממנה לחזור להיות בקשר. עוד בעודי נכנסת לעבודה ואומרת לכולם בוקר טוב, תופס אותי אדם ואומר "היי את חכי רגע" הסתובבתי אליו ולתדהמתי מי זה היה אם לא אבא שלה, וכאן ההלם..
אמרתי לו שיווווו אני המומה
לרגע לא יכולתי לדבר שתקו רגליי מילותיי לא יצאו מפי..רציתי להרגע.. ביקשתי ממנו להכנס למשרד שלי כי אני חייבת לדבר איתו. כעבור מס´ דק´ הוא נכנס למשרד חיבק אותי ונתן לי
התיישב ושאל.. "איפה את?? למה לא רואים אותך??, איפה החברות שלכן?, מה קרה??, איפה השנים?? " ואז.. פרקתי עול וסיפרתי לו על הכל מה שסיפרתי לכם עד עכשיו, הוא היה בהלם הוא התרגש ואילו לי ירדו הדמעות
הוא ביקש ממני את מס´ ה
שלי נתתי לו כרטיס ביקור שלי, הוא הבטיח שהיא תתקשר.. ה
שלי פעם התרגשתי. זה כאילו למצוא את אחותי האבודה אחות שלא דיברתי איתה 3 שנים.. זה כמו בדודו טופז כל השולם הזה שהוא עושה ... אני מחכה ניראה מה ילד יום.. אני מחכה
זהו חבריי היקרים את מה שרציתי להומיא במכתב הוצאתי בסיפור, מקווה אני שיהיו תוצאות. שלכם בברכת בוקר טוב.. ניקול*

אוף איזה סיפור !!!

פשוט לא להאמין אבל זה קורה גם לי לפעמים אבל את את פה העינין יש לך את זה את יודעת לכשף נקרא לזה את הדברים שנוגעים לך עם אחרים (אולי תצליחי גם בדברים אחרים... אם את מבינה אותי?...
) בכל מקרה אני מחבקת אותך מפה
לא יודעת למה בא לי .... שיהיה לנו יום קל ונעים

ניקולי

New member
תודה חברתי היקרה

את יודעת יש ששואלים מה יש לך?? למה כ"כ פריע לך כל העינין הזה?? לאמר לך ת´אמת?? יש לי המון חברות שניתקו קשר עימי ככה סתם או שלא מצאו עינין בלהיות חברות שלי וזה לא כ"כ פריע לי לא מטריד אותי, אבל החברה הזאת.. כן מפריע לי מאוד וכואב לי מאוד.. תודה נשמה על ה
הרגשתי שזה מכל ה
אוהבת ניקול*

ניקולי

New member
תודה חמודה

כן אולי אני זקוקה להצלחה כמה שזה נשמע מוזר שוב תודה

angel151

New member
בוקר טוב לך חברה אוהבת שלעולם

לעולם לא אנתק קשר איתך! לעניננו: תאמיני לי קמנו רק עכשיו אני עם דלקת חזקה בגרון- אנגינה כאבי אזנים , שפעת ומה לו.. אבל לפורום קמתי כי ידעתי שאת צריכה לרשום משהוא אתמול עוד כמעט רשמתי מה קורה למכתב שהובטח? אז הינה זה הגיע .. ניקולי את יודעת שיש לך את זה.. את מצליחה לחבר בין אנשים כי את אוהבת לעשות שלום,ולראות אנשים מאושרים ועל כן זה היחוד שלך. לא סתם בחרתי בך כחברה הכי הכי טובה בנתיים כאן מעל גלי האתר.. לאט לאט לא נפגשנו עדין.. מתוך הדברים שרשמת.. יש שם משפט: בעלה לא רצה שתיהו בקשר.. יתכן והיא סובלת מאלימות כל שהיא ואנחנו לא יודעים. כך זה היה אצלי בדיוק: האקס מנע ממני כל חברות,כל החברות בעיניו החברות שלי מפגרות. על כן אסור היה לי לדבר איתם, וגם אני הפסדתי חברה כל כך טובה אחת שאתיודעת מה? אני חייבת לחדש איתה קשר,טוב שניזכרתי . קוראים לה שרי ממכון הדמיה רנטגן בברנר 21 שם עבדתי שנתיים היא בת 40 מעולם לא נישאה מתוך בחירה .. תמיד אמרה לי אבי הזה את חייבת לעזוב אותו ועל כך בעלי שנא אותה, כי היא לא הסכימה עם צורת ההתנהגות שלו. הויי זה מזכיר לי אחורה .. חייבת חייבת לחדש קשר איתה.. 3 שנים לא ראיתי אותה!

liors2

New member
סליחה על ההתערבות../images/Emo39.gif

לדעתי את לא צריכה לתת לבן זוג להפריע לך בחיים זה מתחיל בקטן ונגמר רע תמיד תלכי עם הלב והרגש ושהיה לך בהצלחה תמיד השמח לעזור

snowe

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifיופי על העצה אבל למי היא

מיועדת לא ברור לי? אם לאנג´ל זה כבר סיפור ש...(תקראי קצת קודם בפורום) אם זה לניקול? לא ברור חבל!!!

snowe

New member
ומותר להתערב בפורום../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

זה הכי חשוב לתמיכת החברים להתערב

angel151

New member
כן זה לא היה ברור אבל הקדמתי אותך

כי אני רוצה שידעו! שנשים לא יפחדו להסתלק מצורת חיים כזאת. סנואיי בשביל זה קיים הפורום גם נכון! או שאני קצת במקום הלא נכון? כי יש פורום אלימות במשפחה.. שגם שם אני מופיעה ויש לי אחת שאני עוזרת לה אבל לצערי היא בשלה! ורק היא בלבד צריכה לעשות את החחלטה , אני יכולה רק לייעץ, לנסות להדריך לאן ללכת לתת כתף אבל לא יותר מזה.. פשוט מתוך נסיון חיי לצערי.

angel151

New member
ליאורי אצלי כבר הוא סיים להיות לי

בחיים, יועץ, אואחד שיתערב לי בחיים.. מה אתה יודע .. אפילו לשפת הים אסור היה לי ללכת וכאשר חזרתי מהים קיבלתי השפלות וקללות ואי תשלום חשבונות בבית עונש על כך שהלכתי לים, השפיל אותי לפני כל השכנים באספה שהיתה. על כן כל כך טוב לי היום! מאושרת על כך שאףאחד לא מתערב לי בחיים היום.

snowe

New member
אפשר לעזור באמצעות../images/Emo23.gif

לב רחב, רגישות, הבנה, במיוחד הקשבה ושיתוך ברגשות, תמיכה והצעות ... כל הדברים האלה לא עולים כסף וזהב רק אנושיות אמיתית ולהיות בני אדם אז אם אתה רוצה לעזור תהיה יצירתי ובודאי תתרום לאיכויות שבפורום זה ישנם בפורום הרבה חברים מגילאים שונים וכל כך יפה לראות איך למרות הפערים בגיל אנחנו מצליחים להיתרם וללמוד איש מרעותו להיעזר ולתמוך, לרגש ולהתרגש, לבכות ולצחוק ו.... אני לפחות אוהבת לעיתים להיות כמשתתפת פאסיבית אבל לעיתים מגיבה כשיש לי דברים חשובים להשמיע אז.....

angel151

New member
זה שאתה כאן איתנו זה מספיק וכמו

שסנואי אמרה לך ההישתתפות שלך,הבעת דעה, הכל יכול לעזור .. אכזבות זה לא בהכרח הכזבה מאהבה , אלה יכול להיות אכזבה מתקרית בחיים או צורת חיים , יש אנשים שבהחלט מבקשים לקבל דעה מאדם שלישי רביעיף חמישי, והכל ביחד נותן לנו את ההשלמה לאיזה כיון בערך צריך ללכת. שוב זה הכל בגדר הבעת דעה ,אולי נסיון, כאנשים נטרלים אבל רק אותו אדם יכול להחליט מה טוב עבורו ואין כאן שום נסיון להשפיע בצורה מקצועית ! הכל בגדר הבעת דעה!

ניקולי

New member
liors2

ועכשיו אני יענה לך.. אני חושבת שאתה צודק הבן זוג לא צריך להתערב בחיים. אבל.... עוד בדעתי שאסור לתת לזה לקרות כלומר בן זוג צריך להיות שותף בהכל משמע לא תהיה לא סיבה להפריע לי ולכל אחת בחיים. בן זוגי למשל קיבל אותי מההתחלה עם ההרגלים שלי כמו שאני אותו לכן אין לו שום סיבה בעולם להפריע לי בדרכי ויהי מה.. בן זוג יכול להציע ואני אחליט מה שטוב לי על כן הוא זוגי..ועל כן בחרתי אותו...

ניקולי

New member
אנג´ל הייתי חייבת

למעשה יקרתי רק עכשיו קראתי את התגובה שלך לעומקה ויש לציין שמחשבותייך ותשובתך גררה אותי אחורה לאיזה ערב אחד.. ערב אחד יהודה ואני דברנו אודותיה ושאלתי שאלות כמו ילדה קטנה.. על מה ולמה עד ש.. הגעתי למסקנות לבד.. ומה שאת כתבת מחזיר אותי למחשבות שהיו לי... נכון מאוד גם אני חשבתי את אותה מחשבה שאולי בעלה מכה אותה והיא לא רוצה קירבה של אף חברה טובה ובמיוחד לא חברה שיש לה קשר עם כל המשפחה שלה כמו אחות.. צודקת ענת גם אני חשבתי על זה.. יחד עם זאת אני חושבת שאל לנו להסיק מסקנות שווא כי בעצם אין לדעת מה באמת עובר עליה , הדבר הכי טוב נכון להיום זה לחכות לטלפון ממנה בעקבות פניתי לאבא שלה.. ומה שעוד אמא שלה מבוטחת עם הרכב שלה אצלי במשרד.. רק שימי
כיצד מעגל נסגר... יהיה בסדר.... תודה על מה שכתבת לי אני מעריכה זאת מאוד... קבלי
כי לפעמים מילים שוות זהב.. תודה ענת... ניקול*

angel151

New member
מקווה באמת כמו שאמרתי שזהבאמת

לא.. אלה דברים אחרים . שאפשר ליישב אבל זה כבר תלוי ברצונה. אז תמתיני לטלפון .. רק דעדכני אותנו אם את רוצה כמובן כי מעניין ..

למעלה