בוקר טוב פרסלי.../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif../images/Emo25.gif
הרשי לי לתקן אותך. לא שזה כל כך חשוב, כן? אבל האזעקה הראשונה הייתה משהו בסביבות 11:00 לפנה"צ. מאז זרמו כל כך הרבה מים בקישון גם בגיחון.. שלא לדבר על דברים אחרים שזרמו..
ולחשוב שכבר שנים חלפו מהרגע ההוןא ששינה את פני המדינה ואני הייתי עוד ילדה בת 10 , ואת האזעקות הינו יורדים לשכנים בקומה הראשונה ומצקלט לא היה , ההורם חפרו שוחה בחולות שסביב הבית וכיום איןם חול סביב הבית הכל שלמת בטון ומלט ,והתמימות של הימים ההם והיום צפוי להיות חם , אצלי בחדר כבר לוהט והמזגן עצלן מחמם במקום לקרר הזמנתי טכנאי אמר יגיע ברגע שיוכל , , אני מתבשל בבית משעות הבוקר המוקדמות אז לא לשכוח לשתות מים , שרב היום
רק במלחמת העצמאות אבי נאלץ לחפור שוחה כי הפגיזו ממש את רחובות, הייתי ילדה קטנה ומהוהלת והכריחו אותי להיכנס לשוחה, מאז אני לא נכנסת למקלטים בזמן מלחמה רק כש,,,,,,
כשפרצה מלחמת ששת הימים הייתי בן 16 ועשרה חודשים בדיוק. בדיוק אז קניתי טוסטוס חדש ונסעתי איתו ברחוב ז'בוטינסקי בתל אביב ופתאום אזעקה עולה ויורדת..עצרתי בפינת שניאור זלמן נכנסתי לבנין שדייריו מבעוד מועד שמו שקי חול בכניסה ומדבקות על הזגוגיות...וחיכיתי לראות מה יקרה. ואז כשהייתי בתוך המחסה..חשבתי לעצמי: "איזה בעסה, דוקא עכשיו שקניתי טוסטוס חדש התחילה המלחמה?.. רק שלא יבוא מטוס מצרי ויפציץ לי את הטוסטוס" נשבע לך שוש, אלה היו המחשבות של נער בן 16 אז.
את קולטת? לא חשובה הבריאות שלי לא של אבי ואמי כנ"ל לא של אחיי ואחיותיי לא עם ישראל הכי חשוב זה הטוסטוס.
אותי תפסה המלחמה אחרי אישפוז ממושך בבית חולים..יען כי בעוונותי הגדולים נולדתי ג ם עם דפקט בלב [דליפה של דם בין הפרוזדור לחדר הלב ועברתי ניתוח לב פתוח ] חזרתי הבייתה לגינה מכוסחת מכל עצי הפרי שגדלו בה כי אבי היה צריך לבנות בונקר..
איך שאת מכופפת בדואי לעבר מיטת הטיפולים.. מפשילה לו את מכנסיו, נזהרת שה-"שבריה" שלו לא תדקור אותך.
דוקרת את אחוריו במזרק של סוסים. ובזמן שהשקית מתמלאת בנוזל הסמיך.. את מקלידה עם כפפות לטקס לבנות על ידייך בשצף קצף את הפורום שלנו. עכשיו תגידי לי שאני טועה.