בוקר טוב

boaz31

New member
הבנתי שאינך בקטגוריה של אותה

מורה-חס וחלילה!!!!

בת אל 7

New member
שאלה מדוע שאני עונה תגובה

נאמר במקרה הנל לשקדיה ,התשובה קופצת לסוף השורה ? יש תשובה ענינית?

בת אל 7

New member
היום בבקר שמעתי ,אדם שסיפר

התחתן פעם שניה עם פליפינית ומאד מאושר אחרי שהתאכזב מהישראליות (ציין שיצא עם רבות)וכל מה שהן רוצות זה רק כסף,כספומט מהלך על שניים. האם זו גם דעתכם?

עמליה3

New member
יש גברים שכאלו

אלה גברים שנשארו תקועים בדור הקודם, כל מה שהם צריכים מאשה שתספק כל מאוויהם.-אוכל, שרותי מין ,ניהול בית ובעיקר שתמיד תחייך אליהם מה שלא יעשו. מגיע לגבר כזה שלא יהיו לו נשים מודרניות ובעלות דעה. הוא לא מחפש שיחה וחברות ואם לגידול ילדיו אלה משרתת.

בת אל 7

New member
עמליה יקרה, לא מדובר פה על נשים

בעלות דיעה...הוא טוען שכל אשה שהוא הכיר רוצות רק לבלות ושאלות ראשוניות זה אך ורק לגבי כסף.

בת אל,, אני לא יודעת אם כל הישראליו

ת כספומט מהלך,, מה שכן אני יודעת שאותו אדם רצה עוזרת בית(פליפילנית?)ללא שכר עבודה
,,שיהיה לו כל טוב,

בת אל 7

New member
שוש יש בדבריך חומר למחשבה

אבל באופן כללי כבר שמעתי רבות...שלישראליות יש סתנדרים גבוהים אינני אומרת שזה נכון אני רק שואלת.

אנפה2

New member
היי, גם אני שמעתי אותו

בתוכנית של איריס קול, יש לי שכן מול דלתי שהתחתן עם פיליפנית ויש להם 3 ילדים והם מאושרים.

בת אל 7

New member
אנפה אני לא חושבת שזה אותו אחד

מכון שהוא סיפר ששלחו אותה חזרה לפליפינים אשרת הכניסה שלה פג התוקף והוא עושה עכשיו מאמצים להביא אותה חזרה. לפי ההגיון הן צריכות להיות נשים נפלאות לבעל בלי תלונות ורצונות ורק נותנות מעצמן, הענין שלא כל אחד אוהב אשה כנועה. ביי מבת אל.

גם הפיליפיניות לא נשארות

'פיליפיניות' הרבה זמן. אני שמעתי על מקרים שאכן בתחילת הדרך הן היו כנועות וצייתניות ולאט לאט הן פתחו את העיניים וראו שאפשר גם אחרת... מה שבטוח שיהיו לזוגות כאלה ילדים עם יופי מיוחד ומעניין ושהם יהיו פתוחים לכמה וכמה תרבויות.

boaz31

New member
מבחו קבלה!!

נערכו בחירות למנהל חברה מפורסמת. אחת השאלות בראיון היתה: "אתה נוהג במכוניתך בליל גשם סוער, ועובר ליד תחנת אוטובוס. בתחנה יושבים רופא שפעם הציל את חייך, אישה (או גבר, אם המועמדת היא אישה) שכל חייה רצית להתחתן איתה, וקשישה שנראית חולה מאוד ופצועה. יש לך רק מקום פנוי אחד ברכב. את מי תיקח?" אחד המועמדים כתב כך: "אני אתן את מפתחות מכוניתי לרופא היקר, כדי שיסיע את האישה הזקנה לבית החולים, ואשאר עם אהובת ליבי לחכות לאוטובוס. אלה שבחרו בו כתבו: "המועמד הראה כי יש ביכולתו להתנתק מהמגבלות היומיומיות הרגילות ולכן מתאים לדעתנו להיות מנהל החברה..."

boaz31

New member
ועוד...../images/Emo151.gif../images/Emo66.gif../images/Emo151.gif

מדובר בעלמה חרדית וזכה שאת בתוליה בנפטלין לא שמרה ולקראת החתונה עם הרב השכן מיהרה לרופא, את בתוליה לתקן "מאה דולר תיקון פשוט." ענה הרופא בחיוך חמוד "אלף דולר תיקון מורכב, ואז תוכל להתחתן עם הרב." "בתיקון פשוט אני חפצה האם יבחינו בדבר מה?" "לא ולא", הרופא לה ענה בשני הטיפולים תהיי עלמה תמימה וכשבתוליה החדשים לא בגדו בה הלכה העלמה להודות לרופא שלה "רק אמור נא לי בבקשה רופא יקר מה ההבדל בין טיפול פשוט ליקר?" בכבדות רבה הרופא ענה, "באלף דולר ניתוח השתלה!" ואז הוא המשיך בלי לחכות "במאה דולר קשירת שערות..."

שי1951

Member
שלום ל../images/Emo82.gifסיפור עם מוסר השכל

במלואו שולם בחור צעיר אחד, על סף סיום הלימודים באוניברסיטה, המתין בקוצר רוח לסוף השנה ולקבלת התואר. מזה כמה חודשים הוא שם עין על מכונית ספורט יפה, וביודעו שיד אביו משגת לקנות לו אותה – רמז לו בעדינות כי זו המתנה אותה היה רוצה לקבל לסיום הלימודים. ככל שהתקרב המועד, ציפה הילד לשמוע מאביו בעניין המכונית, אך משום מה אביו לא הראה שום סימנים שקלט את הרמז.. בבוקרו של יום טקס הסיום, קרא האב לבנו לחדרו, ושיבח אותו על הישגיו בלימודים. הוא אמר לו כמה הוא גאה שיש לו בן מוצלח כל כך, וסיפר לו עד כמה הוא אוהב אותו. בסיום דבריו, הגיש לבן חבילה עטופה בנייר אריזה יפה, ואמר לו כי זוהי מתנתו לכבוד קבלת התואר. סקרן, וגם מאוכזב, פתח הבן את אריזת המתנה ונדהם לגלות בה ספר תנ"ך מהודר בכריכת עור שעליה מוטבע שמו באותיות מוזהבות. בחמת זעם קרא אל אביו: "עם כל הכסף שיש לך, זה מה שאתה נותן לי??!" הוא הטיח את הניח את הספר, עדיין חציו ארוז, על השולחן ויצא מן החדר בסערה. הרבה שנים עברו. הבן עזב את הבית בו ביום, ועבר לעיר אחרת כדי להתחיל בה את חייו, רחוק מאביו שאכזב אותו כל כך. המזל האיר לו פנים- הוא הפך לאיש עסקים מצליח, היה לו בית נאה באחד הפרברים היוקרתיים, ומשפחה נפלאה. מפעם לפעם עלה בו הרהור של כאב וגעגוע לאביו, וביום בהיר אחד החליט כי אין טעם להמשיך לשמור טינה. אבא זה אבא, והוא החליט לנסוע ולבקרו. הוא לא ראה אותו מאז אותו יום של טקס הסיום שלו. ודאי הוא כבר זקן מאד, חשב לעצמו. והנה, עוד בטרם הספיק לעשות את סידורי הנסיעה, קיבל מברק המודיע לו כי אביו נפטר, וכי בצוואתו הוריש לו את כל רכושו. עורך הדין המטפל בצוואה הודיע לו כי עליו להגיע בהקדם כדי להסדיר את מילוי הצוואה. כשהגיע הבן את בית אביו, נפל עליו צער גדול וחרטה עמוקה על הקרע שיצר. לו רק יכולתי להחזיר את הגלגל אחורנית, חשב.. הוא החל מסדר ניירת על שולחנו של אביו ומרוקן חפצים ממגירותיו. בקצה השולחן היה מונח ספר התנ"ך שהעניק לו אביו לסיום לימודיו, עדיין ארוז למחצה בנייר העטיפה המהודר. עם דמעות בעיניו נטל את הספר ליד לדפדף בו. סימניה קטנה הייתה נעוצה באחד הדפים בו סימן אביו בקפידה קטע המדבר על אהבת אב לבן ועל קשר הדם שלא ניתן להתרה. בסערת רגשות אדירה הרים הבן את הספר כדי לאמצו חזק אל לבו, כשלפתע נפל מתוך האריזה משהו. כשהרים אותו הבן, ראה כי זהו מחזיק מפתחות אליו מצורפת תגיד ועליה מוטבע שם של סוכנות רכב ידועה, אותה סוכנות בה ראה לפני שנים את מכונית הספורט שחפץ בה. מצדה השני של התגית היה מוטבע תאריך, יום סיום הלימודים שלו, והמילים: שולם במלואו.
מי יודע כמה דברים בחיים שלנו מתפספסים לנו, משום שאנחנו לא מסוגלים לראות ממטר את מה שלא עולה בקנה אחד עם רצונותינו?

למעלה