בוקר טוב

מוסר השכל

כמה שאתה צודק! אנחנו מפסידים כל כך הרבה כאשר אנחנו חסרי סבלנות ולא מסוגלים לתת לשני להשלים משפט וכך גם מפרשים לא נכון הרבה דברים. ולואי והיה לנו קצת יותר סבלנות וסובלנות.היינו רק מרוויחים.

אנפה2

New member
אני למשל חסרת סבלנות, רוחיק1

ויש לי פה גדול, לפעמים זה לטובתי, ולפעמים לרעתי, כמו כל דבר, אנחנו אף פעם לא יודעים אם זה לטוב או לרע,

shkedud

New member
כמה שזה נכון

גם אני לפעמים חסרת סבלנות, ותמיד אוכלת אותה בגלל זה... אחלה של סיפור

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo51.gif לך שהזכרת לי ../images/Emo77.gif

שלום כולם, כפי שכבר כתבתי באחת ההודעות, דבר החוכמה והניסיון עוברים ושבים בפורומים בכלל ואצלנו בפרט. יחד עם זאת אני מודה לך שי, משום שאתה כמו רבים אחרים ממש מזכיר לי את שאני נוטה לשכוח. אני חושבת שלו היו הוריי חיים ולאחר כל מה שקראתי כאן, הייתי מעניקה להם פי מאה ממה שנתתי להם בחיים. גם בגלל ההתבגרות שלי וגם בגלל כל אותם משלים וספורי לקח שאני קוראת פה. תודה שי ותביא עוד הרבה מסוג זה.

boaz31

New member
שוש פרסלי-הצחקת אותי יותר מהבדיחה

כל הכבוד לך.. נותנת חשק להמשיך ולהביא עוד בדיחות -

boaz31

New member
רציני עד כדי ברצינות--../images/Emo122.gif../images/Emo163.gif

מאת: מור דניאל מחשב יקר מחשב יציב כל כך קטן יפה וחביב אם במקרה הפסקת חשמל תתרחש ארוץ ואצית את גופי אז באש חשמל הוא נפלא חשמל מפעיל אותך וישבני כבר קיבל צורה של לבנה מלשבת לידך אבל לשבת אמשיך מול מסך מזכוכית כי אותך ידידי כה פשוט להדליק לחץ על כפתור תתחבר לעולם ושם תגלה שלא הכול מושלם לפעמים ניתוקים ונפילות מתח אבל אז מה? יש יותר גרוע... רצח חיים בלעדייך היו נראים אחרת אך אינני יודעת איך הייתי מסתדרת שם בחוץ כל כך קודר ואפור לעומת כאן אתך הכל בלחיצת כפתור אז קדימה בוא מחשב שלי נחרוש את העולם נעשה עבודה בהיסטוריה ונלך לישון מוקדם כי מחר עוד יום חדש ואז שוב נפגש הקפה שוב יתקרר והטוסט יישרף אבל מה לעשות אני מכורה רק לך אז שן היטב מחשב שלי כי אתך לא סיימתי לך תפקיד חשוב והוא להעניק לי משהוא פיקנטי

י מ י ת 1

New member
לסיפור של שי

יש סיפור מאד דומה עם מוסר השכל דומה בספר אגדות מונשיין. כדאי לקרוא, אם תרצו אספר אותו כאן, כעת אין לי זמן.

למעלה