בוקר טוב

shkedud

New member
בוקר טוב../images/Emo9.gif

וגר כלב ים עם כלב יבשה... יום נפלא לכולם

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב למשכימות לעבודת הכתיבה../images/Emo23.gif

שלום לכולם עם חיבוק גדול ממני
בוקר טוב בוקר בריאות ואהבה, גם אהבה מביאה בריאות ונותנת כוח. שייתן לנו ה' לאהוב, להיות נאהבים ולשמוע ולהיווכח בזאת. ביחסי האנוש - לאהבה יש תפקיד נכבד, ונקווה שנאהב ויאהבו אותנו, גם אהבה מוסיפה הבנה. ואהבה לעצמנו, שנסלח לעצמנו ונסלח לזולת, המון המון נחת. הבוקר, לאחר שקראתי את שאלת שקדיה אם זה דולפין או כלב, נזכרתי שאחד הסימנים ביהדות להתחלת היום זה אם יודעים להבדיל בין כלב לעוד חיה. ניסיתי למצוא את המקור ולהביא ציטוט ולא הצלחתי. אולי במשך היום. בינתיים זה מסגיר מדוע שקדיה לא ידעה להבחין. זה בגלל החושך שעדיין שרר. יום נעים.

shkedud

New member
וואללה, יעלי זה נכון

אבל בעיניי הקטע החשוב הוא שהם מתנשקים, ויש שם אהבה!!! אשמח לקבל את ההסבר שלך

yaely2

New member
מנהל
שלום כולם שלום שקדיה,../images/Emo24.gif

בהודעה הראשונה הבוקר, הכניסה שקדיה תמונה של דולפין מתנשק עם כלב. זרקה לי כפפה לחפש. הדולפין הוא חיה ידידותית (אם כי לא תמיד). והנה קטע מגוגל שמספר לנו. הדולפינים הם בעלי חיים חברתיים מאוד הן ‏כלפי בני מינם והן כלפי מינים אחרים. רובם חיים ‏בלהקות המורכבות בעיקר מקרובי משפחה, זכרים ‏ונקבות בני גילים שונים, אם כי יש גם מינים המתאחדים ‏ללהקות על-פי קריטריונים מסוימים: קבוצת גיל, אמהות ‏וולדות, פרטים צעירים, או קבוצת זכרים. לעתים יש ‏זכרים המעדיפים לשחות לבדם. עולם התקשורת של ‏הדולפינים רחב ועדיין אינו נהיר לנו כל צרכו. הם ‏מתקשרים זה עם זה ועם מינים אחרים בעזרת מחוות גוף ‏וצלילים. הנה כתוב שהוא מתקשר בעזרת מחוות גוף. יום נעים לכולנו.

אנפה2

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב, עוד יום לח וחם../images/Emo42.gif

ירד לנו על העולם, האם אתם יודעים למה המחשב שלי קם עייף בבוקר, הוא מתעורר וזז בעצלתיים, כאילו אין מחר, טוב בטח יעבור לו במשך היום.

shkedud

New member
בוקר טוב לך אנפה, שיהיה לך יום נפלא

משהו שקיבלתי במייל, ונראה לי שחשוב: "נוירולוג אומר כי אם יכול היה להגיע אל קרבן שבץ בתוך 3 שעות, היה יכול לחלוטין להפוך את תופעות הלוואי של השבץ - לחלוטין. לטענתו, הפטנט של זיהוי השבץ, אִבחונו והגעה אל החולה תוך 3 שעות - זה הקושי העיקרי. זיהוי שבץ-סיפור אמיתי: סוזי השתקמה בצעדים מהירים באופן מפתיע למי שעבר שבץ מסיבי. כל זה כי שֶׁרי ראתה את סוזי מועדת - זה המפתח שלא מוזכר לעיל - ואז היא שאלה את סוזי את שלושת השאלות. כל כך פשוט. זה מה שהציל את חיי סוזי - מלאך שנשלח אל חברתה, והן עשו בדיוק מה שהוא הורה להן. סוזי נכשלה בתשובות של כל שלושת השאלות, לכן שרי הזמינה אמבולנס. למרות שלסוזי היה לחץ דם נורמאלי וזה לא היה נראה כמו שבץ, כי היא הייתה יכולה לתקשר עד למידה מסוימת עם הפרמדיקים, -הם הובילו אותה לבית החולים מיד. תודה לאל על הזיכרון של שלושת הצעדים. לרוע המזל, לעיתים סימפטומים של שבץ קשים לזיהוי, וחוסר הערנות עלולה להוביל לאסון, לנזק מוחי קבוע. הרופאים אומרים שצופה מהצד יכול לזהות שבץ על ידי בקשה של שלוש תשובות פשוטות: 1. בקש את האיש/ה לחייך 2. בקש ממנו/ה להרים את שתי ידיו 3. בקש ממנו/ה לומר כמה משפטים פשוטים (באופן רציף וברור, למשל: השמש מאוד חמה היום בחוץ. אם יש לו/ה בעיה עם אחד משלושת המטלות, להזמין מיד אמבולנס ולתאר את הסימפטומים לבאים. אחרי הגילוי שקבוצת מתנדבים, לא רופאים מומחים, עשויה לזהות חולשה בפנים בזרועות ובעיות דיבור, - החוקרים האיצו בקהל הרחב לשנן את שלושת המבחנים הללו. קרדיולוגים אומרים כי אם כל אחד שמקבל את המייל הזה, ישלח אותו ל-10 אנשים, וודאי שאחד מהם, לפחות, יינצל. היה חבר/ה, שלח/י לחברים רבים ככל האפשר – זה יכול להציל את חייהם.." שנהיה בריאים

בת אל 7

New member
ולא לחכות חלילה שזה יקרה,כמה

עצות כדי שלא יוצרו קרישי דם.כידוע גורמים לשבץ. )1)הרבו בשתית מים זה מדלל את הדם. 2)צרכו כמוסות אומגה 3 (שמן דגים) 3)היום הרופאים דוגלים בתרופת מנע אספרין אחד ביום 100 מג" (נא להתיעץ עם רופא לא לקחת מבלי יעוץ) ושיהיה לכולנו הרבה ימי בריאות. וכמו שכתבה יעלי אהבו אחד את השני מרפה מתח וגורם לשלוה לא לכעוס ולהתרגז תורם רבות...לבריאות תקינה.

עמליה3

New member
הוא כנראה קיבל את המחלה של המחשב של

האם הספק שלך בזק? מענין כי הוא רוצה אולי שתקני 5 מגה.?

boaz31

New member
בוקר טוב עם חיוך-../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif

המורה: "אילו פגשת שד שהיה נותן לך לבחור בין שכל לכסף מה היית בוחר?" התלמיד: "הייתי בוחר בכסף." המורה: "אני במקומך הייתי בוחרת בשכל." התלמיד: "אני מבין אותך, כל אחד בוחר במה שחסר לו."-

י מ י ת 1

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo181.gifדולפינה

בקר טוב לכל המשכימים, באמת חבר'ה, אתם סובלים מנדודי שינה. מה הענינים אתכם שאתם משכימים כל כך? הים הבקר כמעט ללא גלים. יפה ונעים. בענין הדולפין נזכרתי בסיפור אמיתי.שהופיע באחד העתונים . לפני כמה שנים אנשי צוות של ספינת דיג של אחד הקיבוצים (כאשר עוד עבדו קיבוצים בדייג) הבחינו בנקבת דולפין גדולה מאד באורך של שלושה וחצי מטר ובמשקל של 400 ק"ג שהתעקשה להכנס לתוך רשת הדיג. הם ניסו להוציאה אך לשוא. היא שחתה במהירות אל תןך רשת הדיג ולא רצתה לצאת משם. הם הרגישו שהיא רוצה להתאבד ולהישאר למות שם,בתוך הרשת. הם העלו את הרשת וניסו לטפל בה ולהנשימה באמצעות בלון חמצן, אך היא מתה. אז נזכר אחד הדייגים, כי שבוע לפני כן, באותו איזור, ברשת אחרת, נלכד דולפין. היא היתה הדולפינה שלו. ורצתה להגיע אליו, וכשהוא נלכד, מה וטעם לחייה? ואם זה לא סיפור רומיאו ויוליה אז מה זה? את הסיפור הזה סיפרתי לפני שנים במסגרת סיפורי אהבה... יום נעים לכלכם, עוד נשתמע במשך היום. היום אני מתכוננת לעשות קצת סדר בכל מיני דברים. נקוה שישאר לי כח גם אליהם. ושוב

erika6

New member
בוקר טוב ובוקר נפלא לכל חברי../images/Emo108.gif

הפורום הנחמד. אתמול העברתי מוזיקה לבעלות השמחה ולהאזנת כולם. כנראה שלא ראיתם.

erika6

New member
טלוויזיה../images/Emo108.gif

ראש הממשלה הראשון למדינת ישראל דוד בן-גוריון התנגד התנגדות חריפה להכנסת הטלוויזה לישראל. בביקור של תלמידים אצלו אמר להם. "אתם כל כך רוצים טלוויזיה, אז תסבירו לי איך יכלו אבותינו לחיות בלי טלוויזיה" ענה אחד התלמידים. "מסתבר שהם לא יכלו, הראיה שכולם מתו" מענין מה הוא היה אומר בעידן המחשב. ושמעון פרס אמר "הטלוויזיה עשתה את הדיקקטורה כמעט לבלתי אפשרית,אם כי היא עשתה את הדמוקרטיה כמעט לבלתי נסבלת" ועוד אמר בן-גוריון בדברו על הטלוויזיה. "מדינה המוקפת על-ידי ערבים אין לה שום צורך באינדיאנים וקאובויס"... מה הוא היה אומר על הסרטים של היום? שוד רצח אונס מאפייה ועוד

בת אל 7

New member
אריקה, הוא גם אמר ללכת להתישב

בנגב....לדעתי בכל קידמה יש 2 צעדים קדימה וצעד אחד אחורה.

למעלה