בוקר טוב

Don Nirtin

New member
בוקר טוב../images/Emo87.gif

שבעת החטאים פרק 2- חוסל. העיוורת פרק 13- בעיכובים... אכתוב אותו היום בתקווה לזכור מה שתיכננתי לפרק הזה... הודעות מערכת: מעיינוש? אני מת עלייך. לולי? רק טוב.
ג'ני? תבורכי. תודה
אותו הדבר גם ליעלSN
נעמונת- כרגיל- לאב לאב לאבבבבב
קיווי- קצת נעלמת לי... ניתה- מה קורה? לא מוצאים אותך... אליס- מתגעגע אלייך.. תזכרי לדבר איתי מדי פעם... איילה- איך מתקדם עניין הכתיבה? אני מסוקרן. מור- מסן במסר (האייי... חירוזים!!) בטי בופ- תתחברי כבר למסן. הוספתי אותך. פיצ'י- אני תוהה אם העצבים עברו... נועמצ'אן- כתבתי לך למסן. לא יודע אם ראית. כל השאר- יום טוב

Don Nirtin

New member
שכחתי את אסיה../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif

אני מקווה שתתחילי לנער ממך את כל הבלגן של השבוע ותנוחי טוב טוב

yaelsn

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אויש הוא פשוט מחרפן אותי
כל פעם שהוא מופיע על המסך אני חייבת לעצור לכמה שניות ורק אז להמשיך לעבוד על התרגום
יש לי מלא פרקים של הסקנדל האחרון להשלים... לא יודעת מתי אני אספיק. ברגע שאני מתחילה להיגרר להקלטות זה לא נגמר
שיהיה לנו יום נפלא ואחלה של סופ"ש
נשיקות לכולם!

Don Nirtin

New member
ידעת שהסקנדל האחרון נגמר בסוף החודש?../images/Emo87.gif

פאלי פאלי להשלמה
אני מסוקרן מה הסידרה הבאה שיתקעו לנו אחריה.

yaelsn

New member
אולי יביאו סוף סוף את מיי גירל?../images/Emo57.gif

אני רוצה לראות אותה אבל כל פעם אני בטוחה שיביאו אותה לארץ כי זה מאסט כזה...

הלוואי ויביאו אותה

זו אחת הסדרות שאני הכי מחכה לראות, ואם לא אני מקווה שיביאו משהו אחר שאנחנו מצפים לו, יש הרבה כאלה

בוקר סופ"שששששש../images/Emo99.gif

ישששששששששש
וואייי אני כ"כ שמחה שהשבוע הזה כמעט נגמרררר, עוד 3 שעות הביתה
ובערב אני הולכת לסרט
עדיין לא הוחלט איזה, אבל יש 2 אפשרויות, או 007 החדש או הדוכסית עם קיירה נייטלי, אני נוטה יותר לכיוון הדוכסית, אני מתה לראות את זה, בטוח שאהב
זה פשוט תלוי אם אח שלי רוצה ללכת היום לבונד או לא...
בכל אופן יהיה כיף
שיהיה לכולם סופ"ש מקסים, ומהנה, ונינוח, ורגוע וכל מה שתרצו
אוהבת
מהממת שלייייייייי

One Missed Call

New member
../images/Emo124.gif בוקר טוב לכל המאזינים

השעה 10:44, בוקר יום שישי. נועמ עדיין בבית
מיום ראשון - בצפר.........
אייש איזה חירבון.. שבוע שלם בצפר, יום חופש. שבוע שלם בצפר, יום חופש. לא כיף ככה איפה חנוכה כבר?!
למרות שאני דווקא לא מחכה בקוצר רוח שהזמן יעבור.. ככל שהזמן יעבור ככה מתקרב יותר הצו ראשון שלי, ב5 לינואר... אוף?
לפחות ביום שלישי, אני מקווה, אני אקבל שיעור יפנית ראשון
וניר, לא ראיתי הודעה XD כנראה בגלל המסך שלי.. הוא מסרב להדלק לפעמים ואני נאלצת לעשות ריסט ואז כל ההודעות נעלמות.. גומן
והנה ג'ה ג'ין...
הגעתי למסקנה שבשביל ילד בן 17 [כמעט, ממש כמעט, קרוב נורא! וכמעט בגילי! D:] הוא ממש ממש סקושי
במיוחד עם התסרוקת החדשה שלו של גלאח בצד וג'ינג'י משאר הכיוונים - אני מודה לקח לי זמן לקבל את זה אבל עכשיו אני מממממממש אוהבת את זה!

NewNJ

New member
נתתי לך את הילדים לסופ"ש שינוחו...

ואת מכריחה אותם לדפוק פוזות למצלמה

One Missed Call

New member
מה זה מה שהם אוהבים לעשות בתור מנוחה ../images/Emo6.gif

במקרה, בסופש הזה הרשיתי להם להתנהג כמו זכרים
בדרך כלל אנחנו סתם משחקים בבובות / מציירים בגואש / מדביקים מדבקות על הארון של האחים הקטנים שלי / ממיינים קוקיות לפי צבעים

Lee Mor Sweet

New member
../images/Emo39.gifצהריים מהממים לכולם../images/Emo39.gif

התעוררתי רק עכשיו... זה כל כך כיף שאין צורך לקום מוקדם לעבודה
ובגלל שאני עדיין בשלבי ניעור הקורים, ההודעה היא הודעה ולא חפירה
קיוי... לא ישנתי כל הלילה... איך אומר נירוש- תבורכי
לולי... נעלמת קצת
נירוש... שולחת מסר
(אויישש יש לי פטיש לחרוזים
) ג'ני... מוטב מאוחר מלעולם לא
ניתה... אישה עסוקה
וכל שאר המדהימים... יום נפלא, סופ"ש נפלא עוד יותר

Sivan 85

New member
../images/Emo9.gifבוקר טוב!../images/Emo9.gif

קמתי בבוקר וקרה משהו מוזר... דיממתי מהאף... (כן לולי זהו... עכשיו תרגישי חופשי להצטרף לצחוקים) אני לא חושבת שזה נבע מטעמי היסטריית פאנגירל כמו במקרה של לולי אלא בעקבות תאונת עבודה בקינוח האף
כך או כך הפולניות שבי התחילה לעבוד ועכשיו אני בטוחה שאני גוססת... אז.. תחזיקו לי אצבעות! אתמול בלילה תיכננתי כמו תמיד לראות סוף סוף משהו אבל שוב שקעתי אל תוך שיחת מסן (כיפית ביותר) עם הקורבן היומי שלי שהייתה הפעם מורוש על דא והא ועל מה שביניהם
נירוש נעלמתי? אתה פשוט לא נמצא בשעות שאני יוצאת מהמקרר... ממתי אתה הולך לישון מוקדם?! יום הולדת שמייח לאבאל'ה של לולי צ'אן!!! מקווה שתחגגו לו עם המון דברים מתוקים ושיהיה לו רק בריאות אושר ועושר וכיף לו שאת שלו!
ג'ני צ'אן.. מקווה שאת לא כועסת שהוצאתי את הפורום למלחמה נגדך כדי שתראי את חנה יורי דנגו... את לא באמת חייבת... וזה כיף לך שעוד לא ראית וחוצמזה אני מעדיפה שתחכי לתרגום שלי...
אוהבת אותך! יעלי, מורוש, מעייני וכל מי שמעוניין לתרגם... בואו תדברו איתי במסן כשתוכלו ונעשה ועידת תרגום קטנה ונתחיל להזיז את העניינים! כל השאר... כרגיל, אוהבת אותכם... שיהיה לכם יום נהדר! ניוזה
עוד 5 ימים האלבום החדש יוצא!!!!

yaelsn

New member
עוד 5 ימים?../images/Emo99.gif

אז זה אומר שעוד 5 ימים ודקה כבר יהיה אותו להורדה! תודה לקאמיסמה על הפאנגירלס היפניות
ואני במסן עכשיו אם את צריכה משהו

One Missed Call

New member
אוי תודה לאל אלבום חדש ../images/Emo6.gif

יש לי את שני הקודמים פחות סינגלים שלא טרחתי להוריד אבל אני מחכה כבר לחדש.. כבר משעמם אותי לשמוע את הישנים וגם זה פעם ב..

yaelsn

New member
אני חורשת על פסיפיק

את הקודם הורדתי אבל אין לי כוח להעביר אותו לפלאפון אז בינתיים לא יוצא לי לשמוע אותו חחחח

asia84

New member
ערב טובב לכולםם ../images/Emo140.gif

יאוו נחתי כמו שאומרים טובב אבל כאבי ראש לא עברו לי וגילתי שזה בגלל שפעת שמתפתחת לי כן היא מתחילה לי מכאבי ראש נוראים שאי אפשר לסבול ומיד לקחתי תרופה למרות שונאת תרופת אבל אין בררה יאוו נירוש תודה שזכרה אותי גם לך המשך ערב טוב ומהנה למרות שלא יוצא לנו לפעמים לדבר המון במסנג'ר בבוקר אבל לפחות בוקר טוב אתה עושה לי טובב לפעמים על הבוקר לדבר על אסייתים עושה לי טוב במיוחד בעבודהה זה מעביר לי קצת את הזמן שם מרוב השיגעון שם של המספרים ולקוחות הנודנקים שתמיד מאחרים עם החמור ותוקעים אותי שם עד מאוחר אח"כ חח שהיה לכולם המשך ערב נהדר
ומקסים לנעמונת במיוחד שהיה לה שבוע מתיש מגיעה להנות היום אז תהני היום ותשכחי את שבוע שהיה ממני אוהבת המון
איילה נעלמת לי קצת השבוע תכנסי להתעדכן קצת טובב מתגעגת ואוהבת המון מקווה שהכול טוב לך בעבודה
סיון וגיני ולולי ומעיין ונית ופיצי ונועמ' ודניאל ודיאנה רונה מור חנה נירוש אליסס וכול השארר סוףף שבוע נהדר וטובב תנוח טובב טובב
ונית תחזרי אילנו בקרובב מתגעגעים ואוהבים המוןן המוןן
אוהבת את כולם אזז לכום המשך ערב טובב ונחמד ומקסיםםם

ערב טוב גם לך ולכולם ../images/Emo24.gif

תרגישי טוב
שתי הרבה תה עם דבש גם טעים וגם בריא

asia84

New member
תודה רונה ../images/Emo9.gif

תודה אעשה זאת השתה המון תה עם לימון ודבש זה טוב .תודה לך על הדאגה והמשך ערב נהדר לך ממני אוהבת המון אסיה

למעלה