בוקר טוב

Don Nirtin

New member
בוקר טוב../images/Emo87.gif

אני ער כבר כמה זמן אבל נראה לי שאחזור לישון... מיאנה מכם...
נדבר יותר מאוחר.

asia84

New member
../images/Emo39.gifבוקר טוב וסופ"ש נפלא לכולם ../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולם וגם לניר ובחוץ מזג האוויר נפלא כל הלילה ירד בתל אביב גשם והיה כיףף לשמוע סוףף סוףף יורד גשם ואני מתחת לשמיכה
וסוףף סוףף סוףף שבוע הגיע כבר שחיכתי לו כמו לא יודעת מה אני מזה עייפה השבוע מרוב לחץץ בעבודה ולקוחות שיגעון טוב שזה עובר כברר
אז מקווה שהנוח שישי שבת כמו שצריך וגם אתם
אז שהיה לכולם המשך יום נהדר ומקסים אוהבת המון אסיה

yaelsn

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

איזה כיף זה גימלים
למרות שכשאני אחזור בטח יהיה לי לחץ מטורף כי עכשיו בדיוק מתחילות ההכנות לשירותרום ואני אצטרך להדביק את הקצב במהירות
טוב לא נורא... בינתיים נהנה מהחופש שנשאר לי עד יום ראשון חחחח יום נפלא

בוקר עייף../images/Emo199.gif

השבוע הזה פשוט גמר עליי, כל יום משהו אחר, כל יום להגיע הביתה לקראת 8 בערב, גמורה
והוא עדיין לא נגמר
היום אני צריכה ללכת לבנק ואח"כ ללכת לנקות
ומחר אני עובדתתתת
טוב, אני פשוט חייבת לעצמי בילוי, כך שמחר פשוט אלך לסרט טוב, אבלה, אתרענן וזהו
שיהיה לכולם יום קליל, זריז ויאללה שיהיה כבר מחר
אוהבת
נשיקות

Sivan 85

New member
../images/Emo140.gifבוקר../images/Emo140.gif

גם אני כמו נירוש (
) התעוררתי מוקדם אבל חזרתי לישון.. עד עכשיו...
סופ"ש במעונות עם השותפות.. יהיה נחמד.. תכננו סרט עם חברים מהמכללה ואם לא ירד גשם חזק מדי אולי נצא קצת... צריכים לנקות...
ג'ן מצטערת שלא עניתי.. היה על רטט
שיהיה לכם יום מקסים...

Doe7

New member
../images/Emo42.gif צהריים טוב ../images/Emo42.gif

צהריים טובים... אני עייפה נורא. אתמול הייתי במסיבה מהעבודה. היה נורא נחמד, אוכל טעים ומוסיקה טובה - הביאו דיג'יי שניגן מוסיקת 70-80 בליווי פילהרמונית ומתופף חמוד. שילוב קטלני ומקפיץ. בוקר טוב ניר, יעל, נעמה, אסיה וסיווי
ולכ היתר המשך יום מוצלח

One Missed Call

New member
ואני יודעת שמוזיקת 70~80 זה טוב! ../images/Emo6.gif

אני כמובן בחופש הטיו"ש שלי.. הם בינתיים צועדים במסלולים ואולי טובעים בגשמים שם בדרום, ואני חורפת בבית ומתעוררת לי ב........... טוב אמא שלי העירה אותי בטלפון בשעה 7 בבוקר כדי להעיר את אחי הקטן לבצפר [והוא עוד מתלונן שהערתי אותו 10 דק' אחרי!!] ולהוציא לו לחמניה מהפריזר, ואני בטוב ליבי התעוררתי והלכתי להכין לו סנביץ' ומרחתי שם שוקולד מכל הלב....... והזבל הקטן שכח את הסנביץ' בבית!!!
אחרי שכלכך השקעתי.. אני חושבת שאני אוכל את הסנביץ' הזה עכשיו לארוחת בוקר כי רק עכשיו התעוררתי באמת *מת1* אני מניחה שיש לי גם את מחר להשאר בבית כי בטח אחרי הטיול אף אחד לא יגיע.. או שמא המורים הארורים יחייבו אותנו לבוא ב10.. לא נראה לי שמישו יקשיב להם
אני מצידי, חולה ומקיאה כאן בבית אז הממ..
כנראה שאני מגשרת עד יום ראשון כמו יעלי
אגב, המסך שלי עושה צרות.. לא רוצה להדלק לפעמים ומשמיע רעשים של שרוף, ככה שלפעמים מגיעות הודעות ואני לא רואה אותן וישר עושה ריסט, אז הן נבלעות להן... מצטערת
שיהיה בוקר מעולה! ניגש לאיזו דרמה....

למעלה