בוקר טוב

Don Nirtin

New member
בוקר טוב../images/Emo87.gif

הנה המלצה- לצפות מקוריאה להיות כמה שיותר מטורפים. הרגע ראיתי סרט אנימציה משנת 2006 של דרום קוריאה בשם אאצ'י וססיפק. (לפי תרגום הוט פריים)
Achi-wa ssipak. הסרט מספר את עלילותיה של נערה שמושתלת אצלה בבטן שבב כלשהו הגורם לה להפריש ג'וסי (..........). מסתבר שמלך החיתולים (.......כן.) חומד באותו שבב וכל הסרט מתנהל בסגנון של קרבות בומבומים ירידות וולגריות והרבה כאב ראש. (ולא נאמר אף מילה על הציצי שלה בתחילת הסרט. (......................) איזה מבאס שעבר היומולדת. נו מילא, נקסט ייאר?
לולי, קלבי את השישייה שלך חזרה.. הם היו מאוד... $@#$%$@%^%@

geminigum

New member
../images/Emo192.gif בוקר טוב לניר ולכולם../images/Emo42.gif

ניר, זה מה שנקרא - יומולדת מועיל
אניוואי, אתמול נסענו לגיסתי והייתה לי מזימה בראש (כמו שציינתצי בפני כמה אנשים בבוקר) לשכנע אותה לראות "המלך והליצן" (שזה "סרט סיני או קוריאני מהזהמשנהכיממילאכולםדומיםוזהבטחמכותוצרחותשלקראטה) במסווה של סרט זר (שזה "אין" ונוראאינטליגנטיכימישרואהסרטזרהואמאודסופיסטיקייטד). מי שרוצה לדעת מה כתבתי - יכול לבקש ממני ואני אסביר לו. באנו אתמול אליה והיא אומרת: יאללה בואי נראה. איפה הסרט? ואני : "הא?!" צרבתי לך אותו לפני חודש. והיא : הא?! אני לא זוכרת איפה שמתי. וככה זה נשאר.
הקיצר, חזרנו הביתה בערב וראיתי את BOKU KANO- YOU AND MY SECRET (אני מבינה שמותר לי לציין שזה עם
SHIOYA SHUN המהמם, המדליק והיפה שלי (ראה קומונה) ואני ממליצה לכולם לרוץ ולראות כי מסיימים את זה בשעתיים כולל לקיחת הילד לפיפי, השקיית והאכלת הילדים (כשהם פתאום מתעוררים בלילה ונורא חייבים מים (כדי להשתין אותם אחרי שעה במיטה
). יש לצפיה בVEOH - רוצו בהמוניכם לפי השם שכתבתי כאן. מהמם, עשוי על פי מנגה (או אנימה - לא התעמקתי, אבל נראה לי הגיוני) וממש מצחיק רומנטי ומרגש. בוקר טוב לכולם ואני זזה לעבודה.

בטי בופ3

New member
מצטרפת להמלצה!../images/Emo13.gif

גם אני ראיתי בוקו וזה הסיבה שחשקתי בשון2 בקומונה... זה פשוט כ"כ מצחיק אבל ממש מבאס שזה כ"כ קצר...כאילו סה"כ 7 פרקים שכול אחד רבע שעה אבל היה תענוג...
ג'ני- לא להתייאש! תצרבי לה שוב ופעם הבאה אין מנוס היא תשב ותראה!
(שתדעי לך שככה זה היה עם בת דודה שלי והיום היא מאוהבת
!)

asia84

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב לכולם ושבוע נפלא לכולם ../images/Emo20.gif

קודם מזלל טוב לבתיה על הצבע האדום
תהני ממנו ומגיעה לך
טוב נפלא לכולם ושבוע נהדר לכול הלומדים ועובדים בהצלחה בהכול
אוהבת אסיה המון

בטי בופ3

New member
../images/Emo42.gifצהריים../images/Emo42.gif

מה שלום כולם? אני האמת קצת עייפה
אבל התרגלתי לזה כבר...
אסיה- תודה רבה לך! ושהיה לך יומקסים!
שיהיה לכולם יום טוב

Lee Mor Sweet

New member
טרום ערב מעולה לכולם ../images/Emo24.gif

משרד החפירות שלי סגור לרגל שיפוצים
אז אני רק אומר שעוד יום מעייף עבר...
לא הייתי פה בסופ"ש... והיום עבדתי... אז אני כמו תמיד פלורסנטית... אם זה בברכות לניר צ'אן ואם בתגובות בכלל...
אז רק שיהיה לכולם המשך ערב מעולה
אוהבת את כולכםםםם

למעלה