בוקר טוב

edna10

New member
תודה רבה

שמש יש פה אבל קור כלבים אז אם אתה יכול באותה סלסלה לכניס קצת חום אז היא תהיה מושלמת - הסלסלה

Gefen

New member
עדנה איזה מתוקים החבר´ה..

והבן שלך פשוט בונבון...נראה חכם קטן שקורא הרבה ספרים.. את בטוחה שהוא לא אחיו התאום של הארי פוטר?
צירפתי לך תמונה... מיצאי את ההבדלים ..
גפן

edna10

New member
ראשית - תודה../images/Emo51.gif

על המחמאה. ממבט ראשון כן הם דומים אבל... רק שתדעי לך שצריך להזהר מהמראה החיצוני מפני שאני לא מכירה עצלן יותר ממנו. רק אומרים לא שעורים הוא בורח כמו ממגיפה. אין לו ישבנים כלל. אבל מלא חוכמת חיים וכושר דיבור מעל הממוצע בספרי גיניס. הבנות כאילו קורצו מחומר אחר אולי בגלל שהן בנות. בנות בבית אור בבית - עד הבוקר. שיהיה לך יום/לילה טוב
עדנה

נ ו ע ם

New member
נועם גם הולך?!

אני יותר שוורץ... חחחחחחחחחחחחחחחחח אבל אני לפני שינה.

בוקר טוב עדנה ונועם../images/Emo22.gif

למרות שזה בוקר קשה בישראל לצערי יש לנו 8 הרוגים הבוקר ואמול 9 נראה לכם שזה יגמר פעם? עצוב לי

Yaniv-DC

New member
ג´וני מוזלי הביא את הסוף...

הלילה ב-SNL המגיש האורח היה ג´וני מוזלי (השווה), מדליסט הזהב באולימפיאדת נאגאנו 98, ומקום רביעי בסולט לייק סיטי בגלישה ממדרון. עשו שם קטע שהוא גולש מההר, וממהירות ועצמת הקפיצה והסיבובים באוויר, הוא התעופף גובה, והתחיל לעופף בעולם ולהשכין שלום ושלווה. תחילה הוא סיים מריבה בין ילדים, ואז הוא התעופף לישראל. שם ראו יהודי וערבי רבים על התנאים של איך ומתי ניגשים לשיחות שלום, גילו שאי אפשר שלום כי אין להם שום דבר משותף. אז זרק להם מוזלי פיצה מהשמיים, ושניהם נורא אוהבים פיצה. שמחים מהפיצה, התחבקו להם היהודי והערבי (בתחפושת ערפאת), ובא שלום למזה"ת. אח"כ הוא הסיח את דעתם של הסעודים עם פיצות, גנב להם 200 מיליון דולר, והעביר את זה להצלת אנרון...

Zooom

New member
Good morning to you!

good night to me... i´m in u.s first time that i´m here, i read a bit--looks nice here. nice to meet you all. zooom

Yaniv-DC

New member
שלום זוווווום.

ברוך הבא אלינו. תן לנו קצת זווווווום על עצמך. איפה בארה"ב? מטייל? עובד? לומד? וכו´. תשאר, נחמד פה

Zooom

New member
ברוכים הנמצאים!../images/Emo82.gif

until now i was traveling around the east cost and actually i want to ask for advice
: now i got a job in nyc and i want to rent an apartment in that area. where can i find info. about cheap places in nyc and the area? thanks ppl it does look like a nice forum here ! thanks for the warmקבלת פנים p.s.אני לא מטיל ועובד אלא מטילת ועובדת

Zooom good night to u../images/Emo140.gif

I wish i could go to sleep too nice to have you here גפן אני מקנאה בכם שיש לכם יום חופש נוסף לנוח ולהנות מהשלג למרות שאני באופן אישי לא מתה על שלג כי כשהוא נמס אוייש אני נזכרת שגרתי בניו יורק הייתי מחליקה בדרך לעבודה וזה באמת היה מראה משעשע .... אבל הכי חסר לי זה החימום בביתים למרות שהישראלים לרוב שונאים את ההסקה הלוהטת הזאת. מתי אתם באים לבקר בארץ חבר´ה? בלי לזרות מלח על פצעים של אף אחד כמובן אני אשמח לארח למפגש פורום את הבאים לביקור.

Yaniv-DC

New member
בקייץ, בקייץ...

רק לפני שבועיים חזרתי לארה"ב מביקור של 3 שבועות בארץ. טוב לראות את כולכם כאן חביבָי, יניב הולך לישון, עוד 4 שעות קמים. תהנו מהבוקר/לילה שלכם (תלוי באיזו נקודה על כדור הארץ אתם נמצאים). ´תראות!

RamlaCity

New member
בוקר טוב

כאן מתחיל עוד יום בעוד שבוע, ויש הרבה מה לעשות.. מי שנהנה מסוף שבוע ארוך אי שם.. רק תהנו ותתלבשו טוב! למי שהלך לישון - לילה טוב.. ובוקר טוב ונפלא למי שכמוני, מתחיל עוד יום. (ושרק יעבור בשלום!)

Gefen

New member
הלו זום זום....הגם אתה

חסר עברית במחשב?? ברוך הבא אלינו
ומאיין אתה בארה"ב? גפן

Zooom

New member
hey, what´s up?

great to see you here i´ll tell you why i sent you a message check your box zooom

למעלה