בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo42.gif

מי ער הבוקר לשיחה??? וייס נרדמת כבר? אני פה למעונינים עד שעה 17.00 שעון ישראל

edna10

New member
בוקר מצויין

מלכת השמש. אני שייכת למשכימי קום כי בעלי עובד באטליז כשר אז יש השכמה כל בוקר ב-5.00 אחרי סידורים בלי להפריע לילדים אני מדליקה את המחשב ו... הנה אני פה אחרי שמרחתי לק בלי אמא פה ואמא שם . יום יחסית בהיר באיזור פריז אבל קררררררררר. שיהיה לך יום פורה

Gefen

New member
השכמה כל בוקר בחמש????../images/Emo5.gif

כל הכבוד לך.. אגב...איזה צבע הלק בציפורניים? ציפורניים בידיים או ברגליים? להמשיך לשאול שאלות מטופשות..? זה בגלל הייאוש שלי מהקורס בכלכלה שאני לא מבינה בו בינתיים דבר ורבע דבר..
ושיהיה לך בוקר טוב עדנה
.. למרות הקוררררר (גם פה מושלג וקפואאא) גפן

Gefen

New member
בוקר טוב גם...

למלכת השמש
והנה כמה תמונות טריות מהשלג שהיה לנו היום...

Gefen

New member
והנה אני כבר מיגמרת..אחרונה ודי ../images/Emo121.gif

edna10

New member
כל בוקר

אני קמה בשעה 5.00 . ככה זה להיות נשואה עם קצב. מה גם שיש לזה יתרונות בעיקר שהימים שלי הם באורך של יום וחצי רגיליםואני מספיקה לעשות המון. אני בדרך כלל מהמשכימי קום לשכב במיטה בלי לעשות כלון גורם לי לכאוב בכל הגוף אני מספיקה לעשות את כל עבודות הבית שלי עד שהילדים מתעוררים. היום שנתי לק באצבעות הידיים בצבע בהיר עשיתי ניקוי פנים ועכשיו אני מול המחשב מחכה שהקטנים יתעוררו כדי להמשיך הלאה בימיי ראשון יש לנו פה שוק עם כל מיני מציאות אז אני ארד אח´´כ לעשות סיבוב סתם להעביר את יום ראשון שהוא יום משעמם בדרך כלל. במיוחד בימים קרים שאין אפשרות לצאת עם כולם לטיול רגלי ביער בולון או וונסן שיהיה לך יום פורה

עדנה

מתי אני יכולה לבוא לביקור אצלך
אני כל כך אוהבת את פריז איזה מקום יפה ורומנטי אני מקנאה בך אוףףףף גם אני רוצה!

edna10

New member
מתי שבא לך

רק תתאימי את עצמך למזג אויר שיהיה נעים יותר

עדנה../images/Emo24.gif

תודה שומרת לעצמי את הזכות למגז אוויר טוב לבוא לביקור פריזאי מתי את באה לביקור בארץ?

Gefen

New member
עדנה בני כמה הקטנים?

אצלי נדב בן שלוש (הוא בתמונות למעלה..) ואמיר בן שנה וחצי אז לא משעמם פה אף פעם

edna10

New member
הקטנים - גדולים

יחסית. הגדולה באפריל תהייה בת 13 ואחריה יש לי בת 9 ובן 8 זו התמונה של הגדולה שלי

edna10

New member
וזו המיוחדת שלי

שירלי - משהו משהו אשה קטנה - האם אני נשמכת כאחת שעושה אפליות - אני לא

edna10

New member
ו´ה הגבר הקטן של הבית

הוא איש קטן מלא חוכמת חיים - או שעושה כאילו - אבל איש שיחה מעניין כושא ההתבטאות שלו מפותח מאוד. שם המשפחה שלי אילוני אז יש אלה שירלי ואלון

yonis

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

עכשיו קמנו המומים מפיתות-made in edna ומפוצצים מפלפל,העונש היומי שלי ריצה של 12קמ´ עם וולקמן ושירים ישראלים יש מלא שמש,אני שולח סלסלת חום שמש לתושבות ק ר-ס ס הקפואות,

למעלה