מלכת השמש. אני שייכת למשכימי קום כי בעלי עובד באטליז כשר אז יש השכמה כל בוקר ב-5.00 אחרי סידורים בלי להפריע לילדים אני מדליקה את המחשב ו... הנה אני פה אחרי שמרחתי לק בלי אמא פה ואמא שם . יום יחסית בהיר באיזור פריז אבל קררררררררר. שיהיה לך יום פורה
כל הכבוד לך.. אגב...איזה צבע הלק בציפורניים? ציפורניים בידיים או ברגליים? להמשיך לשאול שאלות מטופשות..? זה בגלל הייאוש שלי מהקורס בכלכלה שאני לא מבינה בו בינתיים דבר ורבע דבר..
אני קמה בשעה 5.00 . ככה זה להיות נשואה עם קצב. מה גם שיש לזה יתרונות בעיקר שהימים שלי הם באורך של יום וחצי רגיליםואני מספיקה לעשות המון. אני בדרך כלל מהמשכימי קום לשכב במיטה בלי לעשות כלון גורם לי לכאוב בכל הגוף אני מספיקה לעשות את כל עבודות הבית שלי עד שהילדים מתעוררים. היום שנתי לק באצבעות הידיים בצבע בהיר עשיתי ניקוי פנים ועכשיו אני מול המחשב מחכה שהקטנים יתעוררו כדי להמשיך הלאה בימיי ראשון יש לנו פה שוק עם כל מיני מציאות אז אני ארד אח´´כ לעשות סיבוב סתם להעביר את יום ראשון שהוא יום משעמם בדרך כלל. במיוחד בימים קרים שאין אפשרות לצאת עם כולם לטיול רגלי ביער בולון או וונסן שיהיה לך יום פורה
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif
עכשיו קמנו המומים מפיתות-made in edna ומפוצצים מפלפל,העונש היומי שלי ריצה של 12קמ´ עם וולקמן ושירים ישראלים יש מלא שמש,אני שולח סלסלת חום שמש לתושבות ק ר-ס ס הקפואות,