אני אבתק אותך, אינעל ראבק
י ילדה שוקולדית New member 13/9/06 #21 כפרה, תעשה טובה!! היא שוב מתחילה!! לא הגיע הזמן שתצא בהודעה רשמית לאומה ש ----> רק לי מותר!!!!!!
י ילדה שוקולדית New member 14/9/06 #31 לא, לא הסתדרנו!! ואתה אל תתעלם ממה שנתבקשת לעשות!! האומה (ויותר חשוב --> אני) מחכה!
י ילדה שוקולדית New member 14/9/06 #33 לי? לי אתה אומר שששששש??? אני? אני שמגינה עליך מפני כל הטורפות המשוגעות כאן? אני צריכה לשמוע ששששששששששששש אכזבת אותי ...
לי? לי אתה אומר שששששש??? אני? אני שמגינה עליך מפני כל הטורפות המשוגעות כאן? אני צריכה לשמוע ששששששששששששש אכזבת אותי ...
ב ברור שזה אני New member 14/9/06 #36 כפרה התכוונתי ל-ששששששששששש.. במובן של - 'ששששששששניה , יושבים פה בעבודה על הראש' .. את יודעת כמה אני מעריך את ההגנה שאת נותנת לי ! אפשר לראות את ההערכה בכל שקל שאני משלם לסוכנות שלך - שוקלדית - ילדות ופרוטקשן בע"מ .
כפרה התכוונתי ל-ששששששששששש.. במובן של - 'ששששששששניה , יושבים פה בעבודה על הראש' .. את יודעת כמה אני מעריך את ההגנה שאת נותנת לי ! אפשר לראות את ההערכה בכל שקל שאני משלם לסוכנות שלך - שוקלדית - ילדות ופרוטקשן בע"מ .
י ילדה שוקולדית New member 14/9/06 #38 כפרה לא מתאים לדבר על כסף בפורום .... "ילדות" --> אתה רומז שאני מספקת גם שירותי ילדות?
ב ברור שזה אני New member 14/9/06 #39 כפרה צודקת . אגב , כמה אני חייב לך ? "ילדות" --> מרמז לחלק הראשון בניק שלך .
O offנועה New member 14/9/06 #34 הנה אתה... ../images/Emo99.gif תברח, תרוץ, הרופאה אמרה שאני צריכה פעילות גופנית כי הכדורים עושים לי היפר..
הנה אתה... ../images/Emo99.gif תברח, תרוץ, הרופאה אמרה שאני צריכה פעילות גופנית כי הכדורים עושים לי היפר..
י ילדה שוקולדית New member 14/9/06 #35 מנסה לעצבן אותי? לא תצליחי!! הג'ינג'י מהטונרים היה כאן ... אוי תענוג .... מוי יאמי...
ב ברור שזה אני New member 14/9/06 #37 לרוץ ?! זו הפעולה הזאת שעושים עם הרגליים , תוך כדי כיפוף הברכיים הרבה פעמים בדקה ?
ד דרדקן New member 13/9/06 #26 ../images/Emo124.gif ש ו ק ו ל ד י ת !!!! כנסי מה ענינים? סתם כי בא לי לדבר
י ילדה שוקולדית New member 13/9/06 #28 אהובי שלי, מה שלומך? ../images/Emo9.gif הווווווווו, חשבת עליי? למות עליך!!