בוקר טוב... לכולם... אל תתרגלו, אני במצב רוח טוב היום... חד פעמי..
O offנועה New member 13/9/06 #1 בוקר טוב...../images/Emo42.gif לכולם... אל תתרגלו, אני במצב רוח טוב היום... חד פעמי..
ח חתלתולה29 New member 13/9/06 #2 בוקר טוב...../images/Emo42.gif אל תתרגלו, אני במצב רוח חרמני היום... וזה לא חד פעמי...
O ohadz New member 13/9/06 #9 בוקר טוב...../images/Emo42.gif לכולם אל תתרגלו, אם הייתי במצב רוח טוב, זה לא היה קורה...
י ילדה שוקולדית New member 13/9/06 #10 בוקר טוב ... ../images/Emo42.gif לכולם ... אל תתרגלו, אני עדיין עייפה וכואב לי הכל, אבל אני במצב רוח טוב ... מצב די קבוע ...
בוקר טוב ... ../images/Emo42.gif לכולם ... אל תתרגלו, אני עדיין עייפה וכואב לי הכל, אבל אני במצב רוח טוב ... מצב די קבוע ...
ב ברור שזה אני New member 13/9/06 #11 בוקר טוב ... ../images/Emo42.gif |לק לאוזן| לכולן ... אל תתרגלו , אני במצב רוח לא מוגדר היום ... לא חד פעמי ..
בוקר טוב ... ../images/Emo42.gif |לק לאוזן| לכולן ... אל תתרגלו , אני במצב רוח לא מוגדר היום ... לא חד פעמי ..
ח חריפה ומתוקה New member 13/9/06 #12 בוקר טוב ../images/Emo42.gif..... ויום סקסי לכולם. ואל תתרגלו, הקייזר היה סגור אתמול .... נקווה שזה היה חד פעמי
בוקר טוב ../images/Emo42.gif..... ויום סקסי לכולם. ואל תתרגלו, הקייזר היה סגור אתמול .... נקווה שזה היה חד פעמי
ד דני חייל New member 13/9/06 #13 בוקר טוב...... אל תתרגלו אבל אני בבית וזה מצב זמני ביותר ........... (-:
מ מ ר י ה ק ד ו ש ה New member 13/9/06 #14 בוקר טוב לכולם..../images/Emo25.gif אל תתרגלו לנשיקות בכל בוקר..... אני כנראה בביוץ..
ב ברור שזה אני New member 13/9/06 #19 זה שאני בתול לא אומר שאני עקר ! קודם שמישהי תבתק אותי , אחר כך אראה אם הם יודעים לשחות ...