בוקר טוב!

חבר'ה, תודה, אבל...

עדיין לא מצאתי משהו מתאים. לי "פלא חסר-זין" נשמע משונה עד ביזארי. בהמשך הקללה היא גם מכנה אותו "אשכי-זרזיר"... זה עוזר קצת?

Fanja

New member
נו,א זאדרבא : פלא קצוץ-זין

כדי לדייק יותר - יש לך תמונה של זרזיר ?

נשדידאן

New member
לע"ד צריך למצוא מקבילה פונקציונלית

לאנגלית, כלומר קללות/ביטויים גסים בעברית, ולא לתרגם מילולית, כי התרגום המילולי באמת נראה ביזארי. אפשר אולי גם לחרוג מהתחביר המקורי ולהגיד משהו כמו: הזין שלך שואף לאפס ויש לך זיתים במקום ביצים. זו רק הצעת הגשה, כדי להבהיר את הרעיון הכללי.

Eldad S

New member
נ"ב:

ובנימה רצינית יותר, את צודקת. לי אין שום רעיון, מהבוקר, כיצד ממירים את הביטוי הזה למקבילה עברית. פשוט אין לי מושג. חשבתי על משהו בסגנון "ה*** המסורס הזה", או משהו אחר בכיוון.

אני רק מקווה שזה לא גוזל יותר מדי

מזמנך היקר...
מה דעתכם על: עיוות של הטבע חסר-זין שכמותך?

../images/Emo45.gif

אה, היא אומרת את זה לו, בכבודו ובעצמו? אבל "...שכמותך" לא יישמע במשלב גבוה מדי?

Eldad S

New member
לא, לא גוזל,

להיפך - נותן חומר נוסף למחשבה גם על דברים אחרים מעבר לעבודה

../images/Emo32.gif בגריל: אלדד, שמת לב

שבניק "תרגום ועריכה" גדלת בשנה? (אתה כבר בן 2!)

Eldad S

New member
אח... פספוס... ../images/Emo6.gif

(העלימי מיד את הכותרת, אנחנו לא רוצים להבריח את תפוסתפוס מהפורום
).

../images/Emo32.gif ואם כבר בטעם רע עסקינן, בדיחה

Bubba died in a fire and his body was burned pretty badly. The morgue needed someone to identify the body, so they sent for his two best friends, Daryl and Gomer. The three men had always done everything together. Daryl arrived first, and when the mortician pulled back the sheet, Daryl said, "Yup, his face is burnt up pretty bad. You better roll him over." The mortician rolled him over, and Daryl said, "Nope, ain't Bubba." The mortician thought that was rather strange. Then he brought Gomer in to identify the body. Gomer took a look at the body and said, "Yup, he's pretty well burnt up. Roll him over." The mortician rolled him over and Gomer said, "No, it ain'! t Bubba." The mortician asked, "How can you tell?" Gomer said, "Well, Bubba had two assholes." "What? He had two assholes?!" said the mortician. "Yup, everyone knew he had two assholes. Every time we went to town, folks would say, 'Here comes Bubba with them two assholes'."​

למעלה