בוקר טוב!
ע ע העורכת New member 13/3/06 #2 ../images/Emo26.gif שאלה בקשר לכינוי (קצת גס...) בחורה מכנה את האביר שרצח את הוריה בדם קר בשם prickless wonder. את הכינוי prickless אני מבינה, אבל למה wonder?
../images/Emo26.gif שאלה בקשר לכינוי (קצת גס...) בחורה מכנה את האביר שרצח את הוריה בדם קר בשם prickless wonder. את הכינוי prickless אני מבינה, אבל למה wonder?
נ נשדידאן New member 13/3/06 #3 אולי הקישור הבא יעזור: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=prickless+wonder נראה ש-wonder הוא פשוט צורת התייחסות מבזה למישהו. שימי לב להגדרות הבאות: Shirtless wonder Chinless wonder Hairless wonder Shitfaced wonder
אולי הקישור הבא יעזור: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=prickless+wonder נראה ש-wonder הוא פשוט צורת התייחסות מבזה למישהו. שימי לב להגדרות הבאות: Shirtless wonder Chinless wonder Hairless wonder Shitfaced wonder
נ נשדידאן New member 13/3/06 #5 כן. הבעיה היא שזה קצת ספרותי. והמקור באנגלית נשמע ההפך. כרגע שאלתי כאן כמה גברים בתקווה למצוא לך איזו קללה עסיסית אבל חוץ ממבטים מלאי פלצות לא העליתי דבר.
כן. הבעיה היא שזה קצת ספרותי. והמקור באנגלית נשמע ההפך. כרגע שאלתי כאן כמה גברים בתקווה למצוא לך איזו קללה עסיסית אבל חוץ ממבטים מלאי פלצות לא העליתי דבר.
ע ע העורכת New member 13/3/06 #6 ../images/Emo6.gif נקווה שכשגברי-הפורום המחוספסים יתעוררו משנת היופי שלהם, יהיה להם רעיון...
1 1haam New member 13/3/06 #10 The floor is yours, ladies I ain't sayin' no word could be used in evidence against me... |Redneck|
1 1haam New member 13/3/06 #8 פריקלס משפשף את עיניו...../images/Emo13.gif כבר בוקר??! אוווף, צריך לעטות את מדי-הקרב (אם יצא חרוז, זה מקרי, לא התכוונתי)
פריקלס משפשף את עיניו...../images/Emo13.gif כבר בוקר??! אוווף, צריך לעטות את מדי-הקרב (אם יצא חרוז, זה מקרי, לא התכוונתי)
F Fanja New member 13/3/06 #21 אפשר לקרוא לו סתם Bobbitt ודי ואולי לא ישדדעתם אבל גם לזה יש קישור!! http://www.answers.com/topic/penis-removal
אפשר לקרוא לו סתם Bobbitt ודי ואולי לא ישדדעתם אבל גם לזה יש קישור!! http://www.answers.com/topic/penis-removal
F Fanja New member 13/3/06 #11 ../images/Emo6.gif למה לא פלא חסַר - ... ? נשמע לי מבזה דיו לאוזני השומע.
1 1haam New member 13/3/06 #15 או פלא-פוץ, פלא-אין-פוץ נס אל-זרג, אל-פַּטיש מופלא, אל-זין מופלא, אל-זין בעל-נס... אתם/ן רשאים/יות לנסות גם את כל הווריאציות על צירופי המלים לעיל
או פלא-פוץ, פלא-אין-פוץ נס אל-זרג, אל-פַּטיש מופלא, אל-זין מופלא, אל-זין בעל-נס... אתם/ן רשאים/יות לנסות גם את כל הווריאציות על צירופי המלים לעיל
F Fanja New member 13/3/06 #17 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif הבעיה שלי כרגע שזה אני מאוד ויזואלית בתפישתי. ואתם לא נותנים לעבוד!!!!
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif הבעיה שלי כרגע שזה אני מאוד ויזואלית בתפישתי. ואתם לא נותנים לעבוד!!!!