בוקר טוב

ט ל ו ש1

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

בעצם תלוי למי. לא ישנתי הרבה וגם כרגיל כואב לי הראש
אני ינסה לישון עוד מעט.....יום טוב

בוקררררר../images/Emo42.gif

מזל טוב לי על זה שסוף סוף אימצתי אייקון...
הצעות אחרות לאייקון מאומץ התקבלו בברכה... שיהיה לכולם יום מדהיםםםםם
לי לא יהיה זה בטוח... חטפתי דלקת גרון (הינה הסתו בפתח
) וכל הלילה לא ישנתי כי כאב לי רצחחח... וגם הראש מתפוצץ יחד עם זה והנזלת... בעעעעעע כל שנה אותו דבר... אוהבת רעות

Erezz360

New member
בוקר טובבבבבבבבב

לכל משתמשי פורום אמ"ל המשך יום קלאסה

hadasile

New member
עותי תרגישי טוב בובית!../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

בוקר../images/Emo42.gifפורום שלי כנסו../images/Emo26.gif

מצטערת שאני לא איתכם בזמן האחרון
פשוט אני כל השבוע בלחץ.. יש לי במרץ מבחן על 100 מושגים.. אז כהקדמה..יש לנו השבוע על 35 מושגים.. ויום לפני יש לנו במטמטיקה. וגם בחן בערבית
בקושי יוצא לי לגעת במחשב.. עם אני נוגעת..אז זה לחצי שעה שאני חוזרת הביתה מהביצפר...או בערב..אחרי אמ"ל.. הסדר יום שלי הולך ככה: קמה בבוקר.. מתארגנת בלה בלה בלה.. הולכת לביצפר.. חוזרת הביתה בסיביבות 1.. אוכלת.. הולכת למחשב לחצי שעה.. שיעורים..(ונותנים לנו ה-מ-ו-ן) אז נגיד עד פה השעה 5.. אוכלת משו.. מתחילה עם החרישות למבחנים.. עד 7 ורבע.. רואה אמ"ל.. ו.....ניכנסת למחשב.. רואים
אין לי ממש זמן.. עכשיו ניכנסתי ..כדי לכתוב לכם את זה..ולהגיב פה לכמה הודעות..כי אח"כ כל היום לא יהיה לי זמןןןןןןן.. ו..אני הרי שנה לפני התיכון..וכדי להיות מסלול א' אני צריכה להשקיע..ולהקדיש את רוב הזמן שלי ללימודים ולא למחשב או לחברות.. חדשים: ברוכים הבאים..אני הילה..
תהנו פפפההה
אוהבת את כולכם ומתגעגעת המון
הילה..

בדיוק מערכת השעות שלי

במורשת 100 מושגים למרץ! כל שבוע מפרשים 2 מושגים ולומדים בינתיים כהקדמה 37 מושגים וגמני שנה לפני תיכון ב-21 מבחן מתמטיקה !!שונאת את נגבה!הרסה לי את החיים איזו מורה!

יעל 13

New member
בוקר מעולה!!!!!!!!!!

נכון מיקי ויהודית מרצים לדירה?? אז עכשיו אחותי באה אליי שאני ישנה ואומרת לי "יעל זה מיקי ומרצים לדירה" אז קפצתי ואמרתי לה תביאי לי את הטלפון! ואז דיברנו איזה 10 דקות....ואי איזה חמודדדדדד!!!!! יהודית בכלל ישנה...איזה מתוקים הם! עוד מעט אני הולכת לדודים שלי...נקווה שהפעם בן דוד שלי לא יפלוט עלי כמו תמיד...

למעלה